Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.858
- 3.198
vadem doldu dercesine oynadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top sürüp pas atmaya çalışıp kaç pozisyonu hiç etti. Böyle bir becerin yoksa zorlamayacaksın abicim, neden onca adam varken sen defansı bırakıp orta açmaya çalışıyorsun?Trabzon maçı bu maç
Bok varda orta kesiyosun bok var dönen topa bide ıska geçiyosun lanet olsun sanada oynayacağın topada
Eskiden de bunları yapıyordu ama o kadar göze batmıyordu.Orta açması ve topu sürüp sürüp taca çıkmasının yanı sıra pası sol beke verdikten sonra bir de mevkisini boşaltıp sol kanada koşma işi var :crushed:
Eskiden de bunları yapıyordu ama o kadar göze batmıyordu.
Ben bu herife orta açıp top sürüyor diye de kızmam şu an.
Zorunda kalıyor çünkü biraz da. Takımda topu alıp basıp giden, bir orta açayım diyen 1 Allah'ın kulu yok.
Bu da zaten seviyor bu işleri, normalde yaptığı denemelerin kat ve kat fazlasını yapıyor.
Asıl suçluyu konuşmak lazım.
Yoksa Abdülkerim'in +/-'sini biliyoruz ki Davinson bu yıl bundan kat ve kat kötü olduğuna göre Abdülkerim'i konuşmanın onu hedef yapmanın manası da yok.
Hedef ayan beyan belli.
Hocamızın dünya futboluna kazandırdığı müthiş taktiği hatırlamakta fayda var:Abi ben montella yönetimindeki milli maçlarda apoyu bizdeki gibi gördüğümü pek hatırlamıyorum,ya da merih topu sürüp sağ kanattan bindirmiyodu hiç/pek