#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Futbolda götün kalkmayacak arkadaş önünde koşan adamın önüne topu bırakacağına içerdeki bir tane adama orta kesmeye çalışıyorsun beckham mısın sen

Trabzon maçı bu maç

Bok varda orta kesiyosun bok var dönen topa bide ıska geçiyosun lanet olsun sanada oynayacağın topada
Top sürüp pas atmaya çalışıp kaç pozisyonu hiç etti. Böyle bir becerin yoksa zorlamayacaksın abicim, neden onca adam varken sen defansı bırakıp orta açmaya çalışıyorsun?

Özellikle izleyin. Top ne zaman Apo’ya gelse rakip bilerek önünü açıyor çıksın diye.

Çünkü net top kaybında sol bek-sol stoper koridorunu işleyecek alan olduklarını biliyor.

Bu ne yapıyor 32 yaşında güya tecrübeli bi
Oyuncu olarak ısrarla bu hataya düşüyor. Bıktım yani iq düşük futbolcu grubundan

Senin işin orta açmak mi?
Senin işin kanattan bindirmek mi?
Senin işin dribling yapmak mi?

Tamam yap ama 1 kere yap sürekli sürekli yapma ulan. Vallahi delirdik dün ya. Sene sonu yedeklenmesi lazım deli gibi error veriyor artık. Umit akdag falan kim geliyorsa gelsin artık. Puan kaybı bunun açtığı saçma orta yüzünden geldi

Arkadaşlar bütün sezonu çıkarabilecek fiziğe sahip değil. Yinede tüm sezon elinden geleni yaptı ancak önümüzdeki sezon için tek başına o na güvenerek yola çıkılmayacağı açık. Sol stoper şart.

Yemin ediyorum delireceğim bunun yüzünden her seferinde bıkmadı saçma sapan orta açmaktan, dribling yapıp ortayı boşaltmaktan. Ulan yanında İlkay var, Sara va hala ortayı bu açmaya çalışıyor. Okan efendide izliyor öyle.

Git Abdülkerim kardeş boksla mı uğraşıyorsun ne yapıyorsan yap ama Allah aşkına bir sal artık yeter.

Milli Takım DK yapınca doyup oraya konsantre olacağım diye oynamayı bırakan düğünde bile kaptan olmaz.

Sorumluluk alması gerekenler var derken başa kendini yaz kaptan

Milli takımda hatalı pas atmaya bile korkarsın. Bizde ise laylaylom. Bir kere prime icardi’ye gol attırdın diye kendini bir şey sanıyorsun.

bu arkadaşı salın ortasahada oynasın cok top sürmek ıstıyor

Çok yavaş çoook. Beğenenlere hayret ediyorum. Katar liginde Maldini muamelesi görür ama Avrupa futbolunda çok amatör görünüyor. Ozornwafor alalım demiyorum ama biz niye fizikli genç zenci bir defans bakmıyoruz? Oyun değişti azizim

Orta açması ve topu sürüp sürüp taca çıkmasının yanı sıra pası sol beke verdikten sonra bir de mevkisini boşaltıp sol kanada koşma işi var :crushed:
Eskiden de bunları yapıyordu ama o kadar göze batmıyordu.
Ben bu herife orta açıp top sürüyor diye de kızmam şu an.
Zorunda kalıyor çünkü biraz da. Takımda topu alıp basıp giden, bir orta açayım diyen 1 Allah'ın kulu yok.
Bu da zaten seviyor bu işleri, normalde yaptığı denemelerin kat ve kat fazlasını yapıyor.
Asıl suçluyu konuşmak lazım.
Yoksa Abdülkerim'in +/-'sini biliyoruz ki Davinson bu yıl bundan kat ve kat kötü olduğuna göre Abdülkerim'i konuşmanın onu hedef yapmanın manası da yok.
Hedef ayan beyan belli.

Eskiden de bunları yapıyordu ama o kadar göze batmıyordu.
Ben bu herife orta açıp top sürüyor diye de kızmam şu an.
Zorunda kalıyor çünkü biraz da. Takımda topu alıp basıp giden, bir orta açayım diyen 1 Allah'ın kulu yok.
Bu da zaten seviyor bu işleri, normalde yaptığı denemelerin kat ve kat fazlasını yapıyor.
Asıl suçluyu konuşmak lazım.
Yoksa Abdülkerim'in +/-'sini biliyoruz ki Davinson bu yıl bundan kat ve kat kötü olduğuna göre Abdülkerim'i konuşmanın onu hedef yapmanın manası da yok.
Hedef ayan beyan belli.

Abi ben montella yönetimindeki milli maçlarda apoyu bizdeki gibi gördüğümü pek hatırlamıyorum,ya da merih topu sürüp sağ kanattan bindirmiyodu hiç/pek

Aponun kötü gözükmesi okanbnin oyun anlayışıyka alakalı.

O yetenekte ve kalıplı adama 50 metre top sürdürtmeyceksin.

Abi ben montella yönetimindeki milli maçlarda apoyu bizdeki gibi gördüğümü pek hatırlamıyorum,ya da merih topu sürüp sağ kanattan bindirmiyodu hiç/pek
Hocamızın dünya futboluna kazandırdığı müthiş taktiği hatırlamakta fayda var:
Adsız.webp

Geri
Üst Alt