- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 1.518
Şarkıları dinledim, kimseye puan vermeyi düşünmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık çok geç sanırımPis yorgundum erken saatte sızmışım
![]()
İyiki de sızmışsın. Yazık olurdu yoksa.Bu yarışmanın şampiyonu belli çünkü.
İyiki de sızmışsın. Yazık olurdu yoksa.Bu yarışmanın şampiyonu belli çünkü.
Eğer o şarkı tahmin ettiğim kişiler'den birine ait ise net bir şekilde kılıfına uydurulmuş şike'dir... Herkes yollasın puanını açıklayacam o şarkıyı ve bahsettiğim kişileri... Yer yerinden oynayacak, ESC off olabilir yani o kadar![]()
Aslan Türkoğlu 42 yarışmalık hasreti sona erdirdi bu sefer gibi geliyor ama hadi hayırlısı![]()
O şarkı için bende o şekilde düşünüyorum. Hatta sizden birine ait olduğunu da düşündüm. Puanlamaya da onunla ilgili not koydum zaten. Kesin sizin işiniz gibi geliyor bana.
Hangi şarkı bu ya benim şarkı çıkmasın da.![]()
Ben üç kere sildim şarkıyı puan listesinden. Sonra içime sinmedi tekrar ekledim. Ayıp olacak, böyle bir şarkıya puan vermezsem dedim. Sonra olmaz yahu, resmen çakallık dedim. Yine sildimBu gel git'ler arasında en sonunda ekledim ama not düştüm
![]()
Ben üç kere sildim şarkıyı puan listesinden. Sonra içime sinmedi tekrar ekledim. Ayıp olacak, böyle bir şarkıya puan vermezsem dedim. Sonra olmaz yahu, resmen çakallık dedim. Yine sildimBu gel git'ler arasında en sonunda ekledim ama not düştüm
![]()
Aynen, baya da yüksek verdim... Puan vermesem içim rahat etmezdi... Açıkçası şüphelendiğim üç kişi'den birisi de sendin sayın Ozan.