42. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarkıları dinledim, kimseye puan vermeyi düşünmüyorum

Puanları gönderdim. İçime sindi verdiğim puanlar, her şarkıya hakkını verdiğimi düşünüyorum.

Benim şarkımın bu kadar sağlam bir playlist' ten kürsüye çıkması mucize olur. :D

Ben sabaha yollarim. Sonuclar kac gibi aciklanir yarin?

Puanları yolladım ben de ilk 20'ye girersem başarıdır :D

Liste sandığım kadar iyi değilmiş ama yine de çok beğendiğim şarkılar vardı.Puanları yolladım.Sanırım ilk 5'e giremem ama ilk 10 bekliyorum açıkçası.

Eğer o şarkı tahmin ettiğim kişiler'den birine ait ise net bir şekilde kılıfına uydurulmuş şike'dir... Herkes yollasın puanını açıklayacam o şarkıyı ve bahsettiğim kişileri... Yer yerinden oynayacak, ESC off olabilir yani o kadar :D

Aslan Türkoğlu 42 yarışmalık hasreti sona erdirdi bu sefer gibi geliyor ama hadi hayırlısı :D

Eğer o şarkı tahmin ettiğim kişiler'den birine ait ise net bir şekilde kılıfına uydurulmuş şike'dir... Herkes yollasın puanını açıklayacam o şarkıyı ve bahsettiğim kişileri... Yer yerinden oynayacak, ESC off olabilir yani o kadar :D

O şarkı için bende o şekilde düşünüyorum. Hatta sizden birine ait olduğunu da düşündüm. Puanlamaya da onunla ilgili not koydum zaten. Kesin sizin işiniz gibi geliyor bana.

Aslan Türkoğlu 42 yarışmalık hasreti sona erdirdi bu sefer gibi geliyor ama hadi hayırlısı :D

Yok ben 14 yarışmalık hasreti dindirdim bence. Ters çevir 41 yapar, ki açıklanmayan bu yarışmanın haricinde düzenlenen yarışma sayısını verir.

Bunlar tesadüf değil. :D

Hangi şarkı bu ya benim şarkı çıkmasın da. :D

Ben üç kere sildim şarkıyı puan listesinden. Sonra içime sinmedi tekrar ekledim. Ayıp olacak, böyle bir şarkıya puan vermezsem dedim. Sonra olmaz yahu, resmen çakallık dedim. Yine sildim :D Bu gel git'ler arasında en sonunda ekledim ama not düştüm :D

Ben üç kere sildim şarkıyı puan listesinden. Sonra içime sinmedi tekrar ekledim. Ayıp olacak, böyle bir şarkıya puan vermezsem dedim. Sonra olmaz yahu, resmen çakallık dedim. Yine sildim :D Bu gel git'ler arasında en sonunda ekledim ama not düştüm :D

Aynen, baya da yüksek verdim... Puan vermesem içim rahat etmezdi... Açıkçası şüphelendiğim üç kişi'den birisi de sendin sayın Ozan.

Çakalca bir tercih yaptığım doğrudur. Ama bence tüm liste öyle. Bütün eski şampiyonların şarkıları toplaşmış ve play-list meydana gelmiş resmen. :D

Aynen, baya da yüksek verdim... Puan vermesem içim rahat etmezdi... Açıkçası şüphelendiğim üç kişi'den birisi de sendin sayın Ozan.

Ben misyon yarışmacısıyım diye kaç kere söyleyeceğim :D Benim o şarkı ile katılmam saçmalık olurdu :D Ama sizinkilerden şüphelendim net :D Ha Alpay'ın çıkarsa da, yapacak bir şey yok :D Ama sanki Aslan'ın çıkacak gibi :D Şu anki tepkilerden öyle gibi geldi bana :D

Aynı şarkı mı bilmiyorum ama benzer sebeplerden puan vermediğim 1 şarkı oldu benim de. Aynı şekilde listeye yazıp sildim en sonunda öyle kaldı :D İlgili arkadaşımız kusura bakmasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt