- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Extreme problems often require extreme solutions... Bilmem anlatabildim mi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan senin daha bir tane şarkının pişti olduğunu görmedim kardeş tıpkı şampiyon olduğunu görmediğim gibi![]()
![]()
Bu sefer harbiden farklı. İnanmıyorsan Tolga'ya sor. Bu şarkın da şampiyon olmazsa bırak yarışmayı dedi.
43 de yoksun yani üzdün kardeş ;(Bu sefer harbiden farklı. İnanmıyorsan Tolga'ya sor. Bu şarkın da şampiyon olmazsa bırak yarışmayı dedi.
Extreme problems often require extreme solutions... Bilmem anlatabildim mi...
Bu sefer harbiden farklı. İnanmıyorsan Tolga'ya sor. Bu şarkın da şampiyon olmazsa bırak yarışmayı dedi.
Şarkı'nın yasaklı olup olmadığını anlamanın kolay bir yolu var mı?
Sen porsuksun ümitsiz olmaZor günler için sakladığım bir şarkımı çıkarttım halının altından. Şampiyon olamazsa üzülürüm.
Onun şampiyonluğu BPL'den geçer hocam daha farkında değil@Aslan Türkoğlu ,,
kardeşim senin derinliklerinde yatan winnerlığın ortaya çıkmasından korkan malum çevrelerin üzerine oynadığı oyunlara karşı yanındayım ,,
Sen gene de şampiyon olamazsan yarışmayı bırakma![]()
Sen porsuksun ümitsiz olma![]()
O konuda rahat olun.Önümüzdeki 3-5 yarışmayı sürklase edeceğim.
@Aslan Türkoğlu ,,
kardeşim senin derinliklerinde yatan winnerlığın ortaya çıkmasından korkan malum çevrelerin üzerine oynadığı oyunlara karşı yanındayım ,,
Vallahi aynı iddaaya ben de sahibim yalan değilKedi lobisini de çatırdatacak bir şarkı ile girdim ama dur bakalım.![]()