- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
O şarkı Aslan' ındır. Şampiyon olmayı da hak etmiştir. Yasaklı listesinde değilse her şarkı gönderilebilir. Çakalca tercih falan diyerek bu tarz manipülasyonlar yapmak size hiç yakışmıyor sayın porsuk arkadaşlar 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O şarkı Aslan' ındır. Şampiyon olmayı da hak etmiştir. Yasaklı listesinde değilse her şarkı gönderilebilir. Çakalca tercih falan diyerek bu tarz manipülasyonlar yapmak size hiç yakışmıyor sayın porsuk arkadaşlar![]()
Doğru tahminde bulunmuşum demek kiTebrik ederiz kendisini
Biz misyonumuzu yerine getirdik, gerisi bizi ilgilendirmiyor
![]()
Bizi ilgilendirmiyor diyorsunuz ama çakalca tercihler diyerek manipülasyon yapıyorsunuz Ozan Bey, kaç yaşında adamsınız, yakışıyor mu size?![]()
Aslan Türkoğlu 42 yarışmalık hasreti sona erdirdi bu sefer gibi geliyor ama hadi hayırlısı![]()
Ağızdan kaymak damlıyor abi.hadi inşallah.
Değerli ağabeyim; Kanımca göz problemleriniz dolayısı ile başlığı iyi okuyamamakta yazılanları iyi süzememektesiniz. Zira bu konu ile ilgili ilk mesaj değerli arkadaşımız Mehmet Bey tarafından yazılmıştır. Sonrasında kimse herhangi bir yorum yapmamasına rağmen yine kendisi konuyu gündeme getirmiştir. Bunun üzerine biz de konu üzerinde bir kaç kelam etme gereği duymuşuzdur. Kedi veyahut Porsuk gibi Çakal'da değerli bir hayvandır. Bu iki lobi haricinde kendisine bir üçüncü yol bulup, dümeni buraya kırmış olan kardeşimize de ''çakal'' demekte bir beis yoktur. Lütfen olayları olabildiğince açıklığı ile görmeye çalışınız. Mart ayına girdiğimiz şu günlerde sizlerde dikkat dağılmasının, vuku bulmasını da anlayışla karşılamaktayız. Saygılar efendim.
Bu şarkı Arda ağabeyin çıkacakmış gibi bir his kaplamaya başladı içimiBu kadar sahiplenmesinin başka bir anlamı yok
![]()
![]()
Benim değil, hak ettiği puanı veren bir müzikseverim sadece![]()
Ben de hak ettiği puanı verdim. Çakallık yüzünden şarkının hakkını yiyemezdim![]()
![]()
Değerli ağabeyim; Kanımca göz problemleriniz dolayısı ile başlığı iyi okuyamamakta yazılanları iyi süzememektesiniz. Zira bu konu ile ilgili ilk mesaj değerli arkadaşımız Mehmet Bey tarafından yazılmıştır. Sonrasında kimse herhangi bir yorum yapmamasına rağmen yine kendisi konuyu gündeme getirmiştir. Bunun üzerine biz de konu üzerinde bir kaç kelam etme gereği duymuşuzdur. Kedi veyahut Porsuk gibi Çakal'da değerli bir hayvandır. Bu iki lobi haricinde kendisine bir üçüncü yol bulup, dümeni buraya kırmış olan kardeşimize de ''çakal'' demekte bir beis yoktur. Lütfen olayları olabildiğince açıklığı ile görmeye çalışınız. Mart ayına girdiğimiz şu günlerde sizlerde dikkat dağılmasının, vuku bulmasını da anlayışla karşılamaktayız. Saygılar efendim.
Kişi kendinden bilir işi demişler Ozan bey. Yolumuz bellidir, ağır ithamlarınızı size iade ediyorum.
Mehmet bey kopardığınız fırtına ortadadır. Lütfen atalarımızın sözlerini, ika eylediğiniz fiilleri örtbas etmek için kullanmayınız. Size hiç yakışmıyor.
Beni kendi seviyenize indiremeyeceğinizi belirtip, bu tartışmadan çekiliyorum, saygılar...
AynenHerkes puanlarını gönderdiyse tahmin kuponlarımızı yapalım![]()