- 27 Ocak 2010
- 139.471
- 105.822
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama yılmak yok o şampiyonluk BPL'ye gelecek.
Tapadan takip edeceğiz artık.
???@Ahmet KOLKOPARAN abiyi bekliyorum , puanlarini gonderirse baslariz![]()
@Ahmet KOLKOPARAN abiyi bekliyorum , puanlarini gonderirse baslariz![]()
O zaman süre koymazsak da incilerimiz dökülmez herhalde asma alpayBeklersek incilerimiz dökülmez herhalde biraz.
O zaman süre koymazsak da incilerimiz dökülmez herhalde asma alpay
Sarki repertuari genis olamaz yani bi insanin, komikBirincisi o şekilde hitap etmemeni rica ederim, hoş etsen de umurumda değil. Kendince aşağılamaya çalışıyor olabilirsin ama soyadımla gurur duyuyorum.
Ayrıca her yarışma da gelip bir şekilde huzuru bozuyorsun. Yok şu göndermedi çıkarın listeden diye.
Ona bakarsan sen de her yarışma 10 dakika sonra oylarımı gönderdim diye mesaj atıyorsun. Biz bu 10 dakika da en az 8-10 tanesini bilmediği şarkıları nasıl dinledi diye sorguluyor muyuz?
Eğlenmek ve muhabbet olsun diye iş yapıyoruz burada. Bu yarışma muhabbeti ile güzel.
Sarki repertuari genis olamaz yani bi insanin, komik
hep ayni bilindik sarkilar, hatta o kadar bilindik ki, bi ton sarki 2-3 kez yaristi. Beni inceleyecegine biraz yasakli sarkilarin katilmamasina kafa yorsaydin. Ismine gelince, amacim dalga gecmek falan degil, hasa. Alpay Asma deyince sorun yok, asma alpay deyince auuuvv, bu da komik.
verdigim bi kontraya uzun uzun felsefe yaparcasina yazman da komik.
senin tabirinle azicik "huzuru bozarsam" incilerimiz dökülmez herhalde![]()
Sarki repertuari genis olamaz yani bi insanin, komik
hep ayni bilindik sarkilar, hatta o kadar bilindik ki, bi ton sarki 2-3 kez yaristi. Beni inceleyecegine biraz yasakli sarkilarin katilmamasina kafa yorsaydin. Ismine gelince, amacim dalga gecmek falan degil, hasa. Alpay Asma deyince sorun yok, asma alpay deyince auuuvv, bu da komik.
verdigim bi kontraya uzun uzun felsefe yaparcasina yazman da komik.
senin tabirinle azicik "huzuru bozarsam" incilerimiz dökülmez herhalde![]()
Saygisizlik yapmakla, elestirmek arasinda cok ince bi cizgi var. Ben o cizgiye dikkat ediyorum. Senin de dikkat etmeni tavsiye ederim.Sadece sen, siz veya Alpay diye hitap edebilirsin herkese yaptığın gibi.
Uzun yazmam inan sana özel değil, ben hep öyle yazarım. Az kelime ile ifade edemiyorum kendimi ister boş yazıyorsun desinler umurumda da değil.
Ama sadece bana değil çoğu kimseye eksik gösterdiğin bir şey var: Saygı!
Hayir yani "dinlemeden nasil puanlari gönderirsin" cümlesini nerden okursan oku elinde kaliyor. Allah kimseyi düsünmeden agzini acma gafletine sürüklemesin...Gerginliğe gerek yok beyler. Ahmet abinin önemli bir işi çıkmasaydı gönderirdi şu ana kadar. Göndermediyse geçerli sebebi vardır. Her şeyi bu kadar abartmayalım. En nihayetinde bir yarışma bu. Çok katı, değişmez kurallar olmamalı bence.