43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eve geldim laptopun power tuşuna bastım fakat ekrana görüntü gelmedi. Muhtemelen ekran kartının üzerindeki chip set yandı (YAKILDI). Tamam biz de lobiyiz bizim de kendimize göre rakibi ekarte etme yöntemlerimiz var ama bu kadar da olmaz. Arda abi lobi olarak senin üzerine oynayacağız dediğinde bu kadarını beklemiyordum açıkçası. :oley: geçen hafta derece yapmak için sakladığım şarkımla yarıştı bu hafta yarışmayı takip etmemi engelleyip lobimizi 1 kişi eksik bıraktı Ama yılmak yok o şampiyonluk BPL'ye gelecek. Tapadan takip edeceğiz artık.

Tuncaycigim, vakit doldu.

Puanlarini göndermeyenleri diskalifiye edip, sonuclari aciklamaya yavas yavas baslayalim...

O zaman süre koymazsak da incilerimiz dökülmez herhalde asma alpay

Birincisi o şekilde hitap etmemeni rica ederim, hoş etsen de umurumda değil. Kendince aşağılamaya çalışıyor olabilirsin ama soyadımla gurur duyuyorum.

Ayrıca her yarışma da gelip bir şekilde huzuru bozuyorsun. Yok şu göndermedi çıkarın listeden diye.

Ona bakarsan sen de her yarışma 10 dakika sonra oylarımı gönderdim diye mesaj atıyorsun. Biz bu 10 dakika da en az 8-10 tanesini bilmediği şarkıları nasıl dinledi diye sorguluyor muyuz?

Eğlenmek ve muhabbet olsun diye iş yapıyoruz burada. Bu yarışma muhabbeti ile güzel.

Birincisi o şekilde hitap etmemeni rica ederim, hoş etsen de umurumda değil. Kendince aşağılamaya çalışıyor olabilirsin ama soyadımla gurur duyuyorum.

Ayrıca her yarışma da gelip bir şekilde huzuru bozuyorsun. Yok şu göndermedi çıkarın listeden diye.

Ona bakarsan sen de her yarışma 10 dakika sonra oylarımı gönderdim diye mesaj atıyorsun. Biz bu 10 dakika da en az 8-10 tanesini bilmediği şarkıları nasıl dinledi diye sorguluyor muyuz?

Eğlenmek ve muhabbet olsun diye iş yapıyoruz burada. Bu yarışma muhabbeti ile güzel.
Sarki repertuari genis olamaz yani bi insanin, komik :)

hep ayni bilindik sarkilar, hatta o kadar bilindik ki, bi ton sarki 2-3 kez yaristi. Beni inceleyecegine biraz yasakli sarkilarin katilmamasina kafa yorsaydin. Ismine gelince, amacim dalga gecmek falan degil, hasa. Alpay Asma deyince sorun yok, asma alpay deyince auuuvv, bu da komik.

verdigim bi kontraya uzun uzun felsefe yaparcasina yazman da komik.

senin tabirinle azicik "huzuru bozarsam" incilerimiz dökülmez herhalde :)

Beyler biraz sakin olalim ve birbirimizi kiracak kelimeler kullanmiyalim.

Son puanlarda geldi tahminlerde bulunabilirsiniz.

Gerilecek bir şey yok ortada beyler. Zaten genellikle yarışmanın sonuçları hep 8:30 - 9:00 gibi açıklanıyor.

Madem şampiyon da belli, Ahmet Ağabey oylarını gönderene kadar şarkı tahmini yaparak vakit geçirebiliriz diye düşünüyorum.

İlk tahminler benden;

Whitesnake - Berkan
Madonna - Ertuğrul
Phil Collins - Tolga
Axel Rudi Pell - Alpay
Led Zeppelin - Ayberk
USA For Africa - Ahmet Ağabey

hep ayni bilindik sarkilar, hatta o kadar bilindik ki, bi ton sarki 2-3 kez yaristi. Beni inceleyecegine biraz yasakli sarkilarin katilmamasina kafa yorsaydin. Ismine gelince, amacim dalga gecmek falan degil, hasa. Alpay Asma deyince sorun yok, asma alpay deyince auuuvv, bu da komik.

Üslubun gerçekten rahatsız edici biraz cümlelerimize dikkat etsek iyi olur, şurada güzel bir ortam var bozmayalım.

Sadece sen, siz veya Alpay diye hitap edebilirsin herkese yaptığın gibi.

Uzun yazmam inan sana özel değil, ben hep öyle yazarım. Az kelime ile ifade edemiyorum kendimi ister boş yazıyorsun desinler umurumda da değil.

Ama sadece bana değil çoğu kimseye eksik gösterdiğin bir şey var: Saygı!

Gerginliğe gerek yok beyler. Ahmet abinin önemli bir işi çıkmasaydı gönderirdi şu ana kadar. Göndermediyse geçerli sebebi vardır. Her şeyi bu kadar abartmayalım. En nihayetinde bir yarışma bu. Çok katı, değişmez kurallar olmamalı bence.

Sadece sen, siz veya Alpay diye hitap edebilirsin herkese yaptığın gibi.

Uzun yazmam inan sana özel değil, ben hep öyle yazarım. Az kelime ile ifade edemiyorum kendimi ister boş yazıyorsun desinler umurumda da değil.

Ama sadece bana değil çoğu kimseye eksik gösterdiğin bir şey var: Saygı!
Saygisizlik yapmakla, elestirmek arasinda cok ince bi cizgi var. Ben o cizgiye dikkat ediyorum. Senin de dikkat etmeni tavsiye ederim.

biraz da elestiriye acik olursak incilerimiz dökülmez herhalde ;)

beyler lüften biraz sakin olalim , eglence olsun diye katiliyoruz bu yarismaya.

Herkesten özür dilerim.Puanları yolladım bu arada...

Dün gece 10 şarkı dinlemiştim. Bugüne de kalanını dinlerim diye düşünüyordum. Ancak PC nin ses portlarında bir sıkıntı oldu.
İtiraf etmek gerekirse PC den kolonlara giden kabloya takılınca çıkış portunu yamultmuşum :red: Ana kartı kucağa alıyordum az kaldı. PC 3 kez resetledi kendini falan filan.
Kabus gibi bir akşamdı. Neyseki sorunu çözüp kalan şarkıları dinledim. Puanlamamı yaptım.

Herkese başarılar...

Gerginliğe gerek yok beyler. Ahmet abinin önemli bir işi çıkmasaydı gönderirdi şu ana kadar. Göndermediyse geçerli sebebi vardır. Her şeyi bu kadar abartmayalım. En nihayetinde bir yarışma bu. Çok katı, değişmez kurallar olmamalı bence.
Hayir yani "dinlemeden nasil puanlari gönderirsin" cümlesini nerden okursan oku elinde kaliyor. Allah kimseyi düsünmeden agzini acma gafletine sürüklemesin...

biraz mantik, sadece biraz

konuya dönebiliriz, benim acimdan sorun yok ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt