43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga' nın transferinden sonra Ozan ve Erman' dan eşine Antu' da rastlayacağımız yorumlar :D

Aslan çok tehlikeli, lobi içi dengeleri alt üst edebilme potansiyeli var, kedi lobisinin bir neferi olarak değerli lobi büyüklerimi uyarmak durumundayım,kimse kusura bakmasın. Ahmet KOLKOPARAN B. Arda Aycan

İşte kedi lobisinin gücü. Kedimiz bile foruma mesaj yazabiiyo. Sizin porsuklar anca yılan yesin dursun . Pehhh :oley:

Aslında bunlar iyi haberler Alpay'cım. Malumun olduğu üzere lobiler kurulduğundan beri Arda ağabey'in de burada şampiyonluğu yok. Tolga bey'de bundan sonra yarışma kazanamaz :D

Arda abi şampiyon oldu zamanında olacağı kadar. Şimdi yeni Arda'lar yetiştiriyor. Bak geçen yarışma ne yaptı ne etti şampiyon yaptırdı beni, ki eğer beni de şampiyon yapabiliyorsa Tolga, Uğur falan Arda abinin elinde pırlantaya, elmasa dönüşür.

Tolga' nın transferinden sonra Ozan ve Erman' dan eşine Antu' da rastlayacağımız yorumlar :D
Koskoca aslan denen ormanların kralına lobi olarak kedi gözüyle bakıyorsunuz ve aleni bir şekilde aslan kedidir diyorsunuz ağabey :D Bundan ala antu yorumumu olur :oley:

Aslan çok tehlikeli, lobi içi dengeleri alt üst edebilme potansiyeli var, kedi lobisinin bir neferi olarak değerli lobi büyüklerimi uyarmak durumundayım,kimse kusura bakmasın. @Ahmet KOLKOPARAN @B. Arda Aycan

Salla ya zati kiralık. Seneye bizde değil... :o

Anaaa. Sahi o da görüyo dimi bu mesajı. :red:

Ya Mehmet lobimizin değerli üyesi için neden böyle sözler sarfediyorsun. Yakışıyormu karşiim sana. Lütfen. :38573:

Aslan çok tehlikeli, lobi içi dengeleri alt üst edebilme potansiyeli var, kedi lobisinin bir neferi olarak değerli lobi büyüklerimi uyarmak durumundayım,kimse kusura bakmasın. @Ahmet KOLKOPARAN @B. Arda Aycan

Takım içinde nedense en sevmediğim yarışmacı sensin Mehmet. Yakında antremanda yumruk yumruğa birbirlerine girdiler haberleri çıkarsa, kimse şaşırmasın.

O yüzden sözleşmeyi kiralık olarak yaptık Mehmet. Bakacağız. Ama ben Aslan' ın iyi yönetilirse tehlikeden ziyade güce dönüşebileceğini düşünüyorum :D

Salla ya zati kiralık. Seneye bizde değil... :o

Anaaa. Sahi o da görüyo dimi bu mesajı. :red:

Ya Mehmet lobimizin değerli üyesi için neden böyle sözler sarfediyorsun. Yakışıyormu karşiim sana. Lütfen. :38573:
@Aslan Türkoğlu Gör bunları gör :oley: Senin hakkında neler neler düşünüyorlar :) Hatta bu lobi aslana bile kedi gözüyle bakan bir lobi. Benim avatarımı görüyorsun değil mi? Aslan bir kedi olsa ben o avatarı koyar mıyım? :D İsminin hakkını ver Aslan senden bunu bekliyoruz... :D :D

Koskoca aslan denen ormanların kralına lobi olarak kedi gözüyle bakıyorsunuz ve aleni bir şekilde aslan kedidir diyorsunuz ağabey :D Bundan ala antu yorumumu olur :oley:

Zamanında bal porsuklarının cinsel tercihleriyle ilgili attığım postu bana tekrarlatma Erman :D

Kedi lobisi paramparça. :oley:

@Aslan Türkoğlu Gör bunları gör :oley: Senin hakkında neler neler düşünüyorlar :) Hatta bu lobi aslana bile kedi gözüyle bakan bir lobi. Benim avatarımı görüyorsun değil mi? Aslan bir kedi olsa ben o avatarı koyar mıyım? :D İsminin hakkını ver Aslan senden bunu bekliyoruz... :D :D

Üst yöneticiniz Ozan bey şahsıma yönelik rencide edici mesajlarda bulundu. Yoksa küçüklüğümden beri bal porsuğunu tuttuğumu herkes bilir. :D

Amma velakin giydiğim formaya da asla ihanet etmem. Benim için şu anda en önemli hedef kedi lobisinin başarısıdır.

Kedi lobisi gizli fenerlilerden oluşmuş olabilir ,
yarışmayı kaçırsakta BPL'nin adamıyız !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt