- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Tolga' nın transferinden sonra Ozan ve Erman' dan eşine Antu' da rastlayacağımız yorumlar 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında bunlar iyi haberler Alpay'cım. Malumun olduğu üzere lobiler kurulduğundan beri Arda ağabey'in de burada şampiyonluğu yok. Tolga bey'de bundan sonra yarışma kazanamaz![]()
Koskoca aslan denen ormanların kralına lobi olarak kedi gözüyle bakıyorsunuz ve aleni bir şekilde aslan kedidir diyorsunuz ağabeyTolga' nın transferinden sonra Ozan ve Erman' dan eşine Antu' da rastlayacağımız yorumlar![]()
Aslan çok tehlikeli, lobi içi dengeleri alt üst edebilme potansiyeli var, kedi lobisinin bir neferi olarak değerli lobi büyüklerimi uyarmak durumundayım,kimse kusura bakmasın. @Ahmet KOLKOPARAN @B. Arda Aycan
Aslan çok tehlikeli, lobi içi dengeleri alt üst edebilme potansiyeli var, kedi lobisinin bir neferi olarak değerli lobi büyüklerimi uyarmak durumundayım,kimse kusura bakmasın. @Ahmet KOLKOPARAN @B. Arda Aycan
Raad 3-5 çapulcuya kendimizi yedirmeyiz Derin GSCyi en iyi biz biliriz biz.@Emrah Yıldırım Ayağını kaydırmak isteyenler var burada haberin ola![]()
Koskoca aslan denen ormanların kralına lobi olarak kedi gözüyle bakıyorsunuz ve aleni bir şekilde aslan kedidir diyorsunuz ağabeyBundan ala antu yorumumu olur
ley:
Raad 3-5 çapulcuya kendimizi yedirmeyiz Derin GSCyi en iyi biz biliriz biz.
@Aslan Türkoğlu Gör bunları görSalla ya zati kiralık. Seneye bizde değil...
Anaaa. Sahi o da görüyo dimi bu mesajı. :red:
Ya Mehmet lobimizin değerli üyesi için neden böyle sözler sarfediyorsun. Yakışıyormu karşiim sana. Lütfen. :38573:
Koskoca aslan denen ormanların kralına lobi olarak kedi gözüyle bakıyorsunuz ve aleni bir şekilde aslan kedidir diyorsunuz ağabeyBundan ala antu yorumumu olur
ley:
ley:
Raad 3-5 çapulcuya kendimizi yedirmeyiz Derin GSCyi en iyi biz biliriz biz.
Halletim la tamamŞaka bir yana benim puanlarımı ver lan.![]()
@Aslan Türkoğlu Gör bunları görley: Senin hakkında neler neler düşünüyorlar
Hatta bu lobi aslana bile kedi gözüyle bakan bir lobi. Benim avatarımı görüyorsun değil mi? Aslan bir kedi olsa ben o avatarı koyar mıyım?
İsminin hakkını ver Aslan senden bunu bekliyoruz...
![]()
![]()