43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygisizlik yapmakla, elestirmek arasinda cok ince bi cizgi var. Ben o cizgiye dikkat ediyorum. Senin de dikkat etmeni tavsiye ederim.

biraz da elestiriye acik olursak incilerimiz dökülmez herhalde ;)

Kendince açık bulduğunu sanıp kullandığım lafı ilk okul da öğretilen şimdi cümle içinde kullanarak pekiştiriyoruz edası ile eleştiri yapmak eleştiri değil laubali bir şekilde dalga geçtiğini sanmaktır nazarımda.

İnce çizgiler ise tehlikelidir, bunu yerine kimseyi kırmadan devam etsek daha hoş olur.

Puanlama geliyor herhalde.

Hedef büyüttüm sol tarafta bitiririm umarım :D

Kendince açık bulduğunu sanıp kullandığım lafı ilk okul da öğretilen şimdi cümle içinde kullanarak pekiştiriyoruz edası ile eleştiri yapmak eleştiri değil laubali bir şekilde dalga geçtiğini sanmaktır nazarımda.

İnce çizgiler ise tehlikelidir, bunu yerine kimseyi kırmadan devam etsek daha hoş olur.
Ince cizgiler tehlikesizdir demedim. Tam aksine tehlikeli ve bi o kadar da hassasdir, o yüzden biraz özen göstermeni tavsiye ettim zaten ;)

Beyler biraz sakin lutfen , birbirimizi kirmaya gerek yok

Saat 20:00'da sonuclari aciklamaya baslariz.

Gerilecek bir şey yok ortada beyler. Zaten genellikle yarışmanın sonuçları hep 8:30 - 9:00 gibi açıklanıyor.

Madem şampiyon da belli, Ahmet Ağabey oylarını gönderene kadar şarkı tahmini yaparak vakit geçirebiliriz diye düşünüyorum.

İlk tahminler benden;

Whitesnake - Berkan
Madonna - Ertuğrul
Phil Collins - Tolga
Axel Rudi Pell - Alpay
Led Zeppelin - Ayberk
USA For Africa - Ahmet Ağabey
Bu tahminler yüreğime nasıl su serpti bilemezsin abi :D :D

Gerilecek bir şey yok ortada beyler. Zaten genellikle yarışmanın sonuçları hep 8:30 - 9:00 gibi açıklanıyor.

Madem şampiyon da belli, Ahmet Ağabey oylarını gönderene kadar şarkı tahmini yaparak vakit geçirebiliriz diye düşünüyorum.

İlk tahminler benden;

Whitesnake - Berkan
Madonna - Ertuğrul
Phil Collins - Tolga
Axel Rudi Pell - Alpay
Led Zeppelin - Ayberk
USA For Africa - Ahmet Ağabey
içlerinden biri benim ama yine o değil. :oley:

Kırık Kalpler Durağında şarkısı büyük ihtimalle GSE rütbeli renktaş'larımdan bir tanesi ama kim olduğunu bilemedim :)

şu listeden çıkarılan şarkının sahibine yazık oldu 12 verecektim ona. katılmayı düşündüğüm şarkılardandı. :D

Mavi Işıklar, bunlar heralde zamaninda yerli beatles sayiliyordu. bir dizi vardi öyle bir gecer zamanki diye orda da bir grub vardi onlar mi oluyordu yani ?

Ghost riders in the sky - Johnny Cash - Full Song --> B. Arda Aycan
Mariah Carey --> Alpay Asma
Black Label Society - "Stillborn" Spitfire Records --> Yiğit Can Kaplan
Cem Karaca --> Kemal Bulur
Talk Talk - It's My life --> Murat Kayanda. :D

Benim şarkımı duyduğunuzda yok daha neler diyecek kişiler tanıyorum :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt