10küsür mactir stoperde oynuyor. Ve bu 10 haftadakir en iyi stoper performansi kendisine ait. Alonsoda aslinda sol bek degil ama sol bek oynuyor. Bir de feci sekilde oynuyor.
Yanlış kararlar kendisi dünyanın en iyi solbeklerinden daha önce lahmın da aynı şekilde kariyerini erken bitirttiler

Almancam yok

Alabanın hevesli olduğunu bilmiyordum
Alaba machte am Mittwoch in Wien kein Hehl daraus, welche Rolle ihm lieber ist. "Meine Lieblingsposition ist im Mittelfeld." Dies habe er auch Guardiola und anderen Entscheidungsträgern mitgeteilt. "Es ist allen bewusst, dass ich mich als Mittelfeldspieler sehe."

En sevdigim mevki OS. Bunu pep ve digerlerine de söyledim. Herkes biliyor kendimi OS oyuncusu olarak gördügümü

Alaba machte am Mittwoch in Wien kein Hehl daraus, welche Rolle ihm lieber ist. "Meine Lieblingsposition ist im Mittelfeld." Dies habe er auch Guardiola und anderen Entscheidungsträgern mitgeteilt. "Es ist allen bewusst, dass ich mich als Mittelfeldspieler sehe."

En sevdigim mevki OS. Bunu pep ve digerlerine de söyledim. Herkes biliyor kendimi OS oyuncusu olarak gördügümü
E dediğin değil ki bu adam orta saha demiş şimdi stoper oynuyor diyorsun

Stoperde cok sorun yasadi Bayern bu sezon ondan. Süle'nin capraz baglari koptu. Hernandez bir süre sakatti. Boateng'in kirmizi karti vardi ve ilk tercihlerden degil. Martinez'de sakatlandi en son. Üstelik Davies beklenmedik iyi sekilde solbekte bir performans sergiledi. Ayni sekilde Alaba'da stoperde. Birde Kimmich bu sezon cogu zaman artik orta saha oynuyor, dolayisiyla Pavard'i sag bekte kullaniliyor. Yani ordanda bir stoper opsiyonu eksilmis oluyor.

2020/21 sezonu sonu yani önümüzdeki sezonun sonu için opsiyonu varmış kontratında. 45 Milyona ayrılabiliyormuş.

sent via GSC

45 milyon Ozan gibi bir oyuncu için pek para değil.PL takımları havada kapar.

İch mohte sulukofte diye bir ibare var musf o ne manaya geliyor
Hocam nerde gorev verirse tmmdir gibi bir malumat midir

ub.mesaji

9-12 hafta arası yokmuş. Büyük geçmiş olsun.

Çoğu büyük futbol ülkesinden iyi stoperlerimiz var diyorduk, ikisini kaybettik şampiyona başlamadan. Kendi kariyerleri için de müthiş olacaktı. Yazık oldu.

Geri
Üst Alt