Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Alaba stoper değil kisu an ligin en iyi stoperi alaba ile . bunu rahatlikla söylerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alaba stoper değil kisu an ligin en iyi stoperi alaba ile . bunu rahatlikla söylerim
Bsyern de olur böyle şeyler lahmı orta saha yspmıştı mallarbayern niye onu stopere devşirmiş ya adam mı yok koca bayernde. yada satın alamamışlar mı
10küsür mactir stoperde oynuyor. Ve bu 10 haftadakir en iyi stoper performansi kendisine ait. Alonsoda aslinda sol bek degil ama sol bek oynuyor. Bir de feci sekilde oynuyor.Alaba stoper değil ki
Yanlış kararlar kendisi dünyanın en iyi solbeklerinden daha önce lahmın da aynı şekilde kariyerini erken bitirttiler10küsür mactir stoperde oynuyor. Ve bu 10 haftadakir en iyi stoper performansi kendisine ait. Alonsoda aslinda sol bek degil ama sol bek oynuyor. Bir de feci sekilde oynuyor.
Alaba kendisi sol bek oynamak istemeyip cdm/cm oynamak istiyordu.Yanlış kararlar kendisi dünyanın en iyi solbeklerinden daha önce lahmın da aynı şekilde kariyerini erken bitirttiler
Var mı kaynak? Neden acabaAlaba kendisi sol bek oynamak istemeyip cdm/cm oynamak istiyordu.
David Alaba will beim FC Bayern München künftig im Mittelfeld spielenVar mı kaynak? Neden acaba![]()
Almancam yokDavid Alaba will beim FC Bayern München künftig im Mittelfeld spielen
kac senelik olay bilmiyormuydun
Alaba machte am Mittwoch in Wien kein Hehl daraus, welche Rolle ihm lieber ist. "Meine Lieblingsposition ist im Mittelfeld." Dies habe er auch Guardiola und anderen Entscheidungsträgern mitgeteilt. "Es ist allen bewusst, dass ich mich als Mittelfeldspieler sehe."Almancam yok
Alabanın hevesli olduğunu bilmiyordum
E dediğin değil ki bu adam orta saha demiş şimdi stoper oynuyor diyorsunAlaba machte am Mittwoch in Wien kein Hehl daraus, welche Rolle ihm lieber ist. "Meine Lieblingsposition ist im Mittelfeld." Dies habe er auch Guardiola und anderen Entscheidungsträgern mitgeteilt. "Es ist allen bewusst, dass ich mich als Mittelfeldspieler sehe."
En sevdigim mevki OS. Bunu pep ve digerlerine de söyledim. Herkes biliyor kendimi OS oyuncusu olarak gördügümü
Nasıl olmaz yav senin 2 hafta içinde acilen Almanca öğrenmen lazım.Almancam yok
Alabanın hevesli olduğunu bilmiyordum
Orda oynamak istemesinin sebebi Alaba orta saha orjini bir oyuncu. Milli takimdada orda oynuyor. Bayernde ilk ciktiginda genelde orta saha, zaman zaman orta sahanin solunda oynardi. Sonradan bek oyuncusu oldu.Var mı kaynak? Neden acaba![]()
NedenNasıl olmaz yav senin 2 hafta içinde acilen Almanca öğrenmen lazım.
İch mohte sulukofte diye bir ibare var musf o ne manaya geliyorAlaba machte am Mittwoch in Wien kein Hehl daraus, welche Rolle ihm lieber ist. "Meine Lieblingsposition ist im Mittelfeld." Dies habe er auch Guardiola und anderen Entscheidungsträgern mitgeteilt. "Es ist allen bewusst, dass ich mich als Mittelfeldspieler sehe."
En sevdigim mevki OS. Bunu pep ve digerlerine de söyledim. Herkes biliyor kendimi OS oyuncusu olarak gördügümü