Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Ozan Kabak canli yayin: ben fbye gitmem(schalke da dedi). Ben GSliyim
görecez....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan Kabak canli yayin: ben fbye gitmem(schalke da dedi). Ben GSliyim
Bizim altyapıdan çıktığı için olabilir belki.Ekibimizde sadece 17 maca cıkmış bir hayinin bu kadar sahiplenilmesi komik.
Adam futbol oynuyor.Ekibimizde sadece 17 maca cıkmış bir hayinin bu kadar sahiplenilmesi komik.
Altyapimiz olmuş hayin idman yurdu. Yazik.Bizim altyapıdan çıktığı için olabilir belki.
mecburiyettten buldugu sansı,kendisi 2018 yaz kampında olsaydı,kampta verilecekti zaten.fatih hoca bunu o yaz söyledi.ama sakattı sanırım ozan.
kalsa oynamaya devam ederdi ama performansı kötüye gidebilirdi benceozan pumpkin gittiği için kızdıydım fakat tercihinin fevkalade olduğunu gösterdi
genç olduğu için ertesi sene oynamayabilirdi as kadroda menajeri geleceği görmüş
Hain yakıştırmalarını gereksiz ve saçma buluyorum.
Daha 18 yaşında bir çocuğa böyle sorumluluklar yüklememek lazım.
Mevcut kadromuzda varolan ve Ozan dan kat kat daha fazla Galatasaray ile özdeşleşmiş olan Arda hem kaptan iken hem de kalacağım diye söz vermesine rağmen transferin son günlerinde kulüpten adeta kaçıp bizi yüzüstü bırakmıştı.
Ozan'ı kalmasına ve yeni kontrat imzalamasına ikna edemeyenleri de konuşmak gerek biraz. Ayrıca gitmese belki Luyi reis ve Marcao da alınmazdı eldeki para sadece forvete yeter kuşkusu oluşabilirdi bu beceriksizler ordusunda.
sent via GSC
Iyi mi yapti demek istedin ? Anlamadimtüymek için gösterdiği azim gün geçtikçe hususunda duyduğum hissiyatın azalmasına sebebiyet vermektedir.
olabilir o ara çok penaltı yaptırıyor diye eleştiriler arttıydıkalsa oynamaya devam ederdi ama performansı kötüye gidebilirdi bence
Iyi mi yapti demek istedin ? Anlamadim