senin için iyi neyse onu yap

boşver takımı vefayı filan

profesyonel davran

vizyonun olsun türkiyeden ve mt hariç türk hoca çevresinden uzak dur

"adam" olma yani

Ekibimizde sadece 17 maca cıkmış bir hayinin bu kadar sahiplenilmesi komik.
Adam futbol oynuyor.
Savaş'a gitmiyoruz, yönetim beceriksizliği diyelim geçelim.
11 milyon'da bir stoper için büyük para.
Kontratı sağlam olsa 15'e anca satardın.
Hem kontratı sağlam olsa tutardık, sonra elimizde kalırdı ya da 3'e 5'e bakmadan yollardık.
Bkz Semih.

Gscimbom mobil

Barcelonalarda ve liverpollarda oynasın,daha da gelmesin buralara.emin bayram da inşallah avrupa gorecek

Cok büyük potansiyel. Bence sirf yetenek ve potansiyel olarak merihin bile önünde. Akilli olursa ve cok calisirsa cok iyi yerlere gelecek.

PL'de izleriz 1 gün diye düşünüyorum

mecburiyettten buldugu sansı,kendisi 2018 yaz kampında olsaydı,kampta verilecekti zaten.fatih hoca bunu o yaz söyledi.ama sakattı sanırım ozan.

Tamamda öyle demek kolay. Ilk önce Ahmeti oynatip hamislerden 4 yedimi yemedi mi? Ozan forma bulmadan ben yanlis hatirlamiyorsum, Donk, Maicon, Serdar ve Ahmet forma sansi bulmustu. Ondan sonra Ozan oynamisti.

Hain yakıştırmalarını gereksiz ve saçma buluyorum.

Daha 18 yaşında bir çocuğa böyle sorumluluklar yüklememek lazım.

Mevcut kadromuzda varolan ve Ozan dan kat kat daha fazla Galatasaray ile özdeşleşmiş olan Arda hem kaptan iken hem de kalacağım diye söz vermesine rağmen transferin son günlerinde kulüpten adeta kaçıp bizi yüzüstü bırakmıştı.

Ozan'ı kalmasına ve yeni kontrat imzalamasına ikna edemeyenleri de konuşmak gerek biraz. Ayrıca gitmese belki Luyi reis ve Marcao da alınmazdı eldeki para sadece forvete yeter kuşkusu oluşabilirdi bu beceriksizler ordusunda.

sent via GSC

tüymek için gösterdiği azim gün geçtikçe hususunda duyduğum hissiyatın azalmasına sebebiyet vermektedir.

bize aidiyat hissetmek veya hain demek anlamsız

yetiştirdik sattık gitti şuan bizim topçumuz mu değil şimdi şalkenin herhangi topçusu gözümde. arda'da böyleydi benim gözümde

çok duygusal bakıyonuz valla

ozan pumpkin gittiği için kızdıydım fakat tercihinin fevkalade olduğunu gösterdi
genç olduğu için ertesi sene oynamayabilirdi as kadroda menajeri geleceği görmüş

Hain yakıştırmalarını gereksiz ve saçma buluyorum.

Daha 18 yaşında bir çocuğa böyle sorumluluklar yüklememek lazım.

Mevcut kadromuzda varolan ve Ozan dan kat kat daha fazla Galatasaray ile özdeşleşmiş olan Arda hem kaptan iken hem de kalacağım diye söz vermesine rağmen transferin son günlerinde kulüpten adeta kaçıp bizi yüzüstü bırakmıştı.

Ozan'ı kalmasına ve yeni kontrat imzalamasına ikna edemeyenleri de konuşmak gerek biraz. Ayrıca gitmese belki Luyi reis ve Marcao da alınmazdı eldeki para sadece forvete yeter kuşkusu oluşabilirdi bu beceriksizler ordusunda.

sent via GSC

Arda da aynı haltı yedi Ozan da.Hadi Ardanın yaşı ilerliyordu gitmesi lazımdı ama Ozanın acelesi neden onu anlamadım ben ? Sanki kulube bağlayacaktık herifi.Çok çok yarım dönem daha kalıp gidecekti.Kaçar gibi gitti resmen.

Ekşideki fb’liler dünkü maçtan sonra bunu yerden yere vurmuş. Ne kazmalığı kalmış ne de odunluğu, sırf bizim altyapıdan çıktığı için. 😂

Yarın Ozan kendi takımlarına transfer olsa yine ekşideki aynı adamlar bunun önünde diz çöküp gırtlaklayarak oral yaparlar. Ne yüzsüz herifler bunlar yahu.

Geri
Üst Alt