leicester maçındaki golde fbtv nin yan kuruluşu trtspor yemedi içmedi anti galatasaraylılık kinini kusarcasına bir saat ozanı gömmeye çalıştı. Dünden beri trtspora bakıyorum suyu kesik şebekeye dönmüş.

Ilk macinda ya liverpoolda yapamaz orta sira takimlarina gider diyen cekemeyen ergenlere gelsin macin adami ozan kabak

İlk maçta gömmek ne kadar saçmaysa bu yorum da o kadar saçma. Ozan'ı birinci yapan Galatasaraylılar zaten, MOTM anketinde.

Getirdiği çerez parasıyla Marcao ve Luyi'yi bize kazandırarak Galatasaray'ın efsaneleri arasına girmiştir.

İlk maçta gömmek ne kadar saçmaysa bu yorum da o kadar saçma. Ozan'ı birinci yapan Galatasaraylılar zaten, MOTM anketinde.

Tamam işte ilk maçında orta sıra takımların da oynar sene sonu diye ergen gibi konuşanların saçmaladıklarını yazdım

Galatasaraylılar üzerine düşeni yapmalı zaten hergün ozan kabak çıkmıyor bu kulüpten kıymetini en iyi bizim bilmemiz gerekir.

Tamam işte ilk maçında orta sıra takımların da oynar sene sonu diye ergen gibi konuşanların saçmaladıklarını yazdım

Galatasaraylılar üzerine düşeni yapmalı zaten hergün ozan kabak çıkmıyor bu kulüpten kıymetini en iyi bizim bilmemiz gerekir.

Bırakın adam gelişsin orada. Bir ışık gördüğü için Klopp getirdi. Kimsenin bişey yapmasına gerek yok. Kendini geliştirirse zaten parlar. Sosyal medyada lfc hesabına kötü yorum yazıyorlar diye kimse oyuncudan vazgeçmez. Sidik yarışını bırakmak lazım.

"Ozan'ın sahadaki duruşunu beğendim"​

2-0 kazandıkları Leipzig maçı sonrasnda değerlendirme yapan Alman teknik adam, "Ozan Kabak'ın performansı çok iyiydi. Sahadaki duruşunu beğendim. Partneri Henderson da iyi bir maç çıkardı. Genel olarak savunma hattının performansı beni memnun etti" diye konuştu.

via @Hüsnü Ayabakan dış haberler merkezi

Özeti yeni izledim şimdi, son dakika ofsaytı güzel bozmuş.

Geri
Üst Alt