Benim Galatasaray'da izlediğim Ozan bugünkünden daha iyi topçuydu, neyin gelişimi? Bu oğlana kim güçlen de İngiltere'ye filan gidersin dediyse altına dinamit koymuş. En büyük özelliği hızı ve birden çok hamleli olmasıydı, geçtim gücünü, hızını kaybettiği için alamadığı pozisyonda bile takımını yakabilecek bir topçu olmuş çıkmış. Misal şu Barnes'tan yediği golde ofsaytı bile bozsa Galatasaray'daki Ozan o herifi 10 adım geriden yakalardı, orada topa bile yatamadı. Klopp illa ki oğlanı geliştirip doğru yönlendirecektir de şu andaki Ozan'ın 1.5 yıl Almanya'nın düşük seviye takımlarında oynadı diye Galatasaray'daki halinden daha iyi olduğunu iddaa etmek kompleks yapmaktan başka bir şey değildir.

Ben daha iyi görüyorum, zaten Klopp ve digerleri görmese AC Milan veya Liverpool teklif yapma.
Adamlarin bi bildigi var benim gibi demek.

Yada hepsi birsey bilmiyor ve sen hakli cikiyorsun.

Neyse simdi Liverpool‘da
Bakalim nasil sezon sonu bulusuruz yine burda renktas :)
Hayirlisi

Burada topçu gelişmez tatavası son bulmadı mı hala yav söylenmiş zaten Ozan Almanya’da yaşadığı gelişimi en az bizde de yaşardı ki bizde çok daha iyi seviyeye çıkardı bence.
Burada gelişemez Avrupa’da gelişir söylemi istisnalar harici havada kalan bi söylem hatta arttırıyorum Onye’nin bizde geldiği seviyeyi işaret ederek noktalıyorum.

Tabi malum kulübü tenzih ediyorum o ayrı bi dava.

Benim Galatasaray'da izlediğim Ozan bugünkünden daha iyi topçuydu, neyin gelişimi? Bu oğlana kim güçlen de İngiltere'ye filan gidersin dediyse altına dinamit koymuş. En büyük özelliği hızı ve birden çok hamleli olmasıydı, geçtim gücünü, hızını kaybettiği için alamadığı pozisyonda bile takımını yakabilecek bir topçu olmuş çıkmış. Misal şu Barnes'tan yediği golde ofsaytı bile bozsa Galatasaray'daki Ozan o herifi 10 adım geriden yakalardı, orada topa bile yatamadı. Klopp illa ki oğlanı geliştirip doğru yönlendirecektir de şu andaki Ozan'ın 1.5 yıl Almanya'nın düşük seviye takımlarında oynadı diye Galatasaray'daki halinden daha iyi olduğunu iddaa etmek kompleks yapmaktan başka bir şey değildir.
Katılıyorum gökhan

bu fiziğini geliştir şeyi shaqiri ile pik yaptı bizim taraftarda,oda kısa ama fiziğe bak gibisinden

kas yapmak değil bu işin doğrusu,kas yığını olmayıp diri olmak çok daha iyidir yoksa hız çeviklik gibi özellikler kütle artınca geriliyor

bizim dany azman değildi ama adam fiziğiyle herkese posta koyabiliyodu,amrabat götünü rakibe dayayıp grekoremen stilde rakiple güreşip top kaybetmeyince taraftar fiziğe çok önem verir oldu

Burada topçu gelişmez tatavası son bulmadı mı hala yav söylenmiş zaten Ozan Almanya’da yaşadığı gelişimi en az bizde de yaşardı ki bizde çok daha iyi seviyeye çıkardı bence.
Burada gelişemez Avrupa’da gelişir söylemi istisnalar harici havada kalan bi söylem hatta arttırıyorum Onye’nin bizde geldiği seviyeyi işaret ederek noktalıyorum.

Tabi malum kulübü tenzih ediyorum o ayrı bi dava.

Aynen. Çok saçma bir laf

Denayeri de örnek olarak kullanabilirsin

Veya Bakambuyu

Yanlış düşünce bence

ozan futbol anlamında kötü ve formsuzdu ama yinede bundesligada oynaması ona en kötü mentalite olarak katkı sağlamış ve sahadaki defolarını göstermiştir

mesela bizim kulüplerin avrupada folloş olmasında ligin kalitesininde katkısı çok,burda gençlerbirliği,erzurumla oynayıp avrupada psg,bayern yada benfica,sevilla yada sociedad,lazioyla oynadığında sudan çıkmış balığa dönüyosun

o sebeple büyük liglerin küme düşme hattındaki takımlar için bile bizim lige gelse kafaya oynar diyoruz,yada avrupada kaybediyoruz yahut ön elemeleri geçemiyoruz hep seviye farkı yüzünden,istisnalar hariç tabi

Aynen. Çok saçma bir laf

Denayeri de örnek olarak kullanabilirsin

Veya Bakambuyu
Örnekler çoğaltılır renktaş Trezege,Sörloth vs.
Topçuların Avrupa’a gitmek istemesinin sebebinin burda gelişmeyeceklerini düşündükleri için olduğunu zannediyolar genelde ama işin aslı öyle değil.
He bu arada takımımızı wonderkidler’in basamak olarak gördüğünü ifade eden endüstriyel futboll aşığı Fm’ci taraftarlar yoğunlukta maalesef ve kimse havaalanında yatıp kalkan Denayer’den,bir senede takıma bağlanmış Onye’den bahsetmiyor nedense.

Yanlış düşünce bence

ozan futbol anlamında kötü ve formsuzdu ama yinede bundesligada oynaması ona en kötü mentalite olarak katkı sağlamış ve sahadaki defolarını göstermiştir

mesela bizim kulüplerin avrupada folloş olmasında ligin kalitesininde katkısı çok,burda gençlerbirliği,erzurumla oynayıp avrupada psg,bayern yada benfica,sevilla yada sociedad,lazioyla oynadığında sudan çıkmış balığa dönüyosun

o sebeple büyük liglerin küme düşme hattındaki takımlar için bile bizim lige gelse kafaya oynar diyoruz,yada avrupada kaybediyoruz yahut ön elemeleri geçemiyoruz hep seviye farkı yüzünden,istisnalar hariç tabi
Renktaş bu seviye farkından çok hoca-futbolcu ilişkisi birazda inan bence en az Fatih Terim ile de bu seviyeye gelirdi Ozan he Tudor gibi ikili ilişkisi olmayan hocalarla çalışacak olsa idi iş değişirdi tabi o zaman fark yaratan liglerin seviye farkı olurdu.

Örnekler çoğaltılır renktaş Trezege,Sörloth vs.
Topçuların Avrupa’a gitmek istemesinin sebebinin burda gelişmeyeceklerini düşündükleri için olduğunu zannediyolar genelde ama işin aslı öyle değil.
He bu arada takımımızı wonderkidler’in basamak olarak gördüğünü ifade eden endüstriyel futboll aşığı Fm’ci taraftarlar yoğunlukta maalesef ve kimse havaalanında yatıp kalkan Denayer’den,bir senede takıma bağlanmış Onye’den bahsetmiyor nedense.

Bu yorumla o avatarla beraber kaliteli üye olduğunu ispatladın. 👍👍

Yanlış düşünce bence

Kalite farkı var da bu oyuncunun burada gelişemeyecegi anlamına gelmiyor.

Kume düşme hattındaki takımlardan bi epl takımlar dediğin gibi olur onlardan biri diagnenin yıldız olduğu wba

Renktaş bu seviye farkından çok hoca-futbolcu ilişkisi birazda inan bence en az Fatih Terim ile de bu seviyeye gelirdi Ozan he Tudor gibi ikili ilişkisi olmayan hocalarla çalışacak olsa idi iş değişirdi tabi o zaman fark yaratan liglerin seviye farkı olurdu.
Rtaş futbolcudan ziyade lig vs genel bi seviye farkından bahsettim ben,elbetteki bizdeki ozan kabak almanyadaki ozan kabaktan daha iyiydi bende benzer düşünüyorum

ama neye göre iyiydi işte onu sorguladım ben biraz

almanyada hannoverde leş atan stoper marcelo burda kral oldu,onyekuru keza aynı şekilde,wakayeme 30undan sonra trde buldu kendini,günümüzde sörloth malum

senin dediğin şey ozan bizde daha çok gelişti,bende hak veriyorum ama bi yandanda bizim lig kötü olduğu için iyi gözüküp orası zor diyemi kötü gözüküp defoları çıktı ortaya diyorum

bilmiyorum tam anlatabildimmi

Rtaş futbolcudan ziyade lig vs genel bi seviye farkından bahsettim ben,elbetteki bizdeki ozan kabak almanyadaki ozan kabaktan daha iyiydi bende benzer düşünüyorum

ama neye göre iyiydi işte onu sorguladım ben biraz

almanyada hannoverde leş atan stoper marcelo burda kral oldu,onyekuru keza aynı şekilde,wakayeme 30undan sonra trde buldu kendini,günümüzde sörloth malum

senin dediğin şey ozan bizde daha çok gelişti,bende hak veriyorum ama bi yandanda bizim lig kötü olduğu için iyi gözüküp orası zor diyemi kötü gözüküp defoları çıktı ortaya diyorum

bilmiyorum tam anlatabildimmi
Valla renktaş Almanya çok uber bi lig değil ve tamamıyla sistem üzerine kurulu bi lig bence seviye farkından çok başka etmenler vardır orda çok iyi gözükmemesinde.

Kalite farkı var da bu oyuncunun burada gelişemeyecegi anlamına gelmiyor.

Kume düşme hattındaki takımlardan bi epl takımlar dediğin gibi olur onlardan biri diagnenin yıldız olduğu wba
Tabikide gelmiyor bakambu iyi örnek,keza demin verdiğim marcelonunda bjkde gelişip lyon yapması falanda iyi örnek ama bunu 10 topçu içerisinden 1-2,onlarca topçu içerisinden 5-10,binlerce futbolcu içerisindende 50-100 oyuncu üzerinden genele yayamayız

100 kişilik sınıfta 90 öğrenci mal,10u zekiyse o sınıfa zeki bunlar diyemeyiz

tıpkı wba bizim lige gelse şampiyon olamazı genele yayamayacağımız istisnası gibi şüko

Valla renktaş Almanya çok uber bi lig değil ve tamamıyla sistem üzerine kurulu bi lig bence seviye farkından çok başka etmenler vardır orda çok iyi gözükmemesinde.
Heis bizim için über bir lig

premier lig,laliga içinse sıradan bir lig

hatta belkide sadece bizim için überdir çünkü futbola karışan bi siyaset yok,adamcılık yok,eyyam yok,taraflı yöneticiler yok

Bizim lig tam bi bok çukuru,herhangi bi kulüp hoca aradığı zaman ilk düşüncesi tekniği taktiği sistemi şusu busu yerine türkiye dinamiklerini biliyomu oluyo,buda futbolun sadece futbol olmadığını gösteriyor

mesela ben hiç duymadım pacos ferreiranın hoca ararken Portekiz dinamiklerini biliyomu dediğini yada union berlinlilerin hoca ligi tanıyomu diye düşündüğünü

Bakambu Bursa öncesi son 2 sezonu iyi adamdı yav zaten, Bursa'da ön plana çıktı sadece. Bu bizim geliştirdiğimiz anlamına gelmez evet geliştirdik ama oyuncunun o an alınmaması ve sonradan alınması farklı şartlara da bağlı.

Herkes Boupendza ile kıyaslıyor da alakası yok.

Mahrez, Bakambu gibi örnekler çıkıyor da bunlar fırsat transferleri. Mahrez de önceki takımında fena değilmiş ama Leicester'da kendini daha fazla gösterme şansı bulmuş lakin yıllardır göz önünde olan Ghezzal Lyon'daki tek sezonunu çıkarırsak koca bir hayal kırıklığı 29 yaşına kadar. Kariyer sezonunu geldi burada yaşıyor.

Almanya'da kaç maçına baktın renktaş ?
Bence ortalama bir stoper.
Stuttgart da yine iyi oynuyordu ekstra gol katkısı veriyordu.
Schalke da koca bir sıfır, hatta şöyle diyebilirim, bir sezon daha kalsa geri dönme ihtimali doğardı.

Hiç bir zaman Merih ve Çağlar kadar iyi olmayacak.

Yine de kendisine başarılar dilerim.
Yolu açık olsun.

Gscimbom mobil
Schalke zaten bu sezon koca bir sıfır...takımda golcü yok, ortasaha leş, defans ise evlere şenlik...bu ortamda her futbolcu geriler...Stutgartta sezonun en iyi çaylağı seçilmişti Bundesligada ve bu yaşta bu deneyimi zor bulabilirsin...şimdi Liverpool'da birde Van Dijk ile oynayacak ve buda genç bir Stoper için çok önemli gelişmek için...Pique senelerce Puyol ile oynayınca dünyanın en iyi Stoperlerinden biri oldu çünkü açığını kapatıyordu...Ozan şu an Ortasaha olan Henderson ile oynuyor ve bu kolay olmuyor...Van Dijk ile seviye atlayacak bu çocuk....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt