Kendisini U17 dunya kupasinda ilk kez izledigimde nasil bu kadar agir demistim. Biz de bu kadar agir degildi ama Liverpool’da yine acayip agir. Leicester macinda yenilen 3. golde geriye kosamadigini gorunce baya sasirmistim.

Kendisini U17 dunya kupasinda ilk kez izledigimde nasil bu kadar agir demistim. Biz de bu kadar agir degildi ama Liverpool’da yine acayip agir. Leicester macinda yenilen 3. golde geriye kosamadigini gorunce baya sasirmistim.
Bence bizde de ağırdı hatta en temel problemi fiziği Ozan'ın.

Leicester maçında hataları varı çok kötü onamıştı ama ilk defa forma giydiği bir takımda ,ilk defa çarpıştığı bir ligde bu hatalar normal kabul edilebilir. Dünkü maçın büyük bölümünü izledim hatası yok gibiydi hatta şöyle söyleyim defans hattının en iyisiydi. Bence Ozan tutturacak orda, sadece zaman lazım.

dünkü maçı tamamen izleyemedim kaçak yayın dondu arada

neyse

mountun golü dışında çok iyi oynadı o golde çok yanlış pozisyon alıp hiç hareketlenmedi bile

maçın başında lpool iyi oynarken ozanın diagonal pasları mükemmeldi, sonra orta sahası çökünce ozan da zorlandı tabi bir virgil değil haliyle yeanii, bir de kafa toplarını uzaklaştıramaması çok acayip, vuramıyor bir türlü

hea anladım.... ozan gideli 1 ay olmuş yanında ön libero, önünde 0 proteksiyon ve dünyanın en hızlı hicumcularına karşı oynamakta ama merih en az 2 stoperle birlikte (chiellini bonucci fln) önünde mütemadiyen proteksiyon ve pandevin fln paso gol attığı emekli tatilci liginde oynayınca hiç izlemeseniz de ozandan iyi oluyor ha...... gidin komedinizi başka yerde yapın

hea anladım.... ozan gideli 1 ay olmuş yanında ön libero, önünde 0 proteksiyon ve dünyanın en hızlı hicumcularına karşı oynamakta ama merih en az 2 stoperle birlikte (chiellini bonucci fln) önünde mütemadiyen proteksiyon ve pandevin fln paso gol attığı emekli tatilci liginde oynayınca hiç izlemeseniz de ozandan iyi oluyor ha...... gidin komedinizi başka yerde yapın

1614946651484.png

SON DAKİKA | Liverpool TD Jürgen Klopp, milli futbolcumuz Ozan Kabak'ın ufak bir problemi olduğunu ve pazar günü Fulham karşısında oynamasının şüpheli göründüğünü söyledi. https://t.co/rQ8EMkmFuz

Pirlo s*cmik bir top oynatiyor. Merih turnuvadan sonra transfer olur bir takima muhtemelen. Orda kalarak ileriye gitmesi mumkun degil. Gecen bi maclarini izliyeyim dedim prandelli gs si gibi oynuyorlardi. Merih sag bek falan🙈

tabiki de Merih> Ozan sadece simdilik perfomansi degil genel anlamda Merih Ozan'dan daha iyi , daha atletik daha hizli daha agresif ve fizigi daha elverisli.

Merih dunyanin en iyi defanslarindan olmaya aday, tek dez avantaji topu oyuna sokma sikintisi var.

Pirlo s*cmik bir top oynatiyor. Merih turnuvadan sonra transfer olur bir takima muhtemelen. Orda kalarak ileriye gitmesi mumkun degil. Gecen bi maclarini izliyeyim dedim prandelli gs si gibi oynuyorlardi. Merih sag bek falan
O kadar isteyen olduğu söyleniyor

Ayrılsaydı.

Geçen sene De Ligt bu sakatlanınca Bonucci ile foto attı, bu ortamda duruyorsa ağlamayacak.

Öyle uçmalı kaçmalı şovmen hareketlerini de yapacak bir yer bulur belki. Merih çok iyi kesici ama önce karakterini değiştirsin.

Çağlar'ın tırnağı olamaz o açıdan.

Geri
Üst Alt