- 2 Temmuz 2011
- 132.704
- 55.609
- 5.338
Manchester United watch young Galatasaray defender Ozan Kabak in Champions League – report manchester united ve bikaç üst düzey kulüp izliyor ve de ilgileniyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manchester United watch young Galatasaray defender Ozan Kabak in Champions League – report manchester united ve bikaç üst düzey kulüp izliyor ve de ilgileniyormuş
Ozan'in simdiden öne cikan en iyi özelliklerinden biri rakibi iyi kovaliyor, vücudu ilk bakista ciliz gözükse de vücudunu iyi kullaniyor hele hele rakibi perdeledigi pozisyonlarda.
Ikidir dikkatimi cekiyor, bazen bir stoper icin cok ileri cikiyor rakibi karsilamaya. Bugün de mesela Ömer'in arkasina adam kacirdigi pozisyondu sanirim orada da ceza sahamizin epey disindaydi Ozan. Bunlar detaylar sonucta, cabuk giderilebilir.
Bence Ozan su haliyle Semih'in yerlere göklere sigdiramadigimiz halinden hayli hayli daha iyi. Aslan parcasi asla calismayi birakma kendini gelistir ve Selcuk gibi iblislerden uzak dur.
AlmazSu maci izleyen ozan ile muslerayi hemen alir
Yukarıda omuz koyduğu pozisyon diye yazmıştım hatta yanılmıyorsam like vermiştin işte bu pozisyonu kast etmiştim ben
Yukarıda omuz koyduğu pozisyon diye yazmıştım hatta yanılmıyorsam like vermiştin işte bu pozisyonu kast etmiştim ben
bitane zidane roulettesi vardı ortasahada,onu koymamış videoya