Yaa arkadaşım bir konuşmasında FT , " Altyapıdan her sene 1 oyuncu ustyapıya gecmelidir. Bu olmuyorsa altyapıya basarılıdır diyemeyiz" mealinde konuşmuştu..Bence de dogru.. Takımın 11 i altyapıdan olsun veya 5 tanesi olsun demiyoruz. Ama her sene 1 genç ust yapıda oynayacak sekilde gelişmeli.. Tekrar soruyorum Arda dan sonra ust yapıya kim çıktı? Semih ve Emre Çolak ı da sayarsan say.. Yetmez ama olsun.

E işte son 10 senede çalışan hocalardan sadece FT çıkarmaya çalışıyor ama onu da beğenmiyorsun ki.Sorunun cevabına gelirsek evet Arda'dan sonra kimse çıkmadı ama söylediğin diğer takımlar da pek kimseyi çıkarmadı

Alt yapıdan hersene 1 oyuncu çıkartma işini Barcelona, Monaco gibi kulüpler bile yapamıyor.

O kadar kolay değil maalesef.

Ama 5 senede adam gibi 2-3 isim çıksa o bile bir şey.

E işte son 10 senede çalışan hocalardan sadece FT çıkarmaya çalışıyor ama onu da beğenmiyorsun ki.Sorunun cevabına gelirsek evet Arda'dan sonra kimse çıkmadı ama söylediğin diğer takımlar da pek kimseyi çıkarmadı
:)) Ugur lafımı carpıtıyorsun.. FT nin altyapı çalışmalarını, Ozan ve Yunus u kazanma gayretini canı gönülden destekliyorum.. Bu konuda alkışı hakediyor.. Benim FT ile ilgili eleştirilerim A takımının düşen performansı ile ilgili.. Mesela bugun bir istatistik açıklandı. CL de en az koşan takımmışız. Bunu sen begeniyorsan baska sözüm yok.

Diğer takımlara gelirsek, ben o postta Bursa, Trabzon ve Altınordu altyapılarını örneklemiştim. Altınordu yarışmacı kulup degil, onun amacı altyapı dedi bir arkadaş. sen miydin, bilmiyorum. Peki Altınorduyu es gecelim. Trabzon ve Bursa bu ligde sampiyonluk kazanmış, 2 yarışmacı kulup. Bunlarda yetişen bir suru altyapı oyuncuları var. Sayalım mı? Aklıma ilk gelenler : Abdurrahim, Yusuf Yazıcı. Furkan, Ertugrul, Okan.. vs..

:)) Ugur lafımı carpıtıyorsun.. FT nin altyapı çalışmalarını, Ozan ve Yunus u kazanma gayretini canı gönülden destekliyorum.. Bu konuda alkışı hakediyor.. Benim FT ile ilgili eleştirilerim A takımının düşen performansı ile ilgili.. Mesela bugun bir istatistik açıklandı. CL de en az koşan takımmışız. Bunu sen begeniyorsan baska sözüm yok.

Diğer takımlara gelirsek, ben o postta Bursa, Trabzon ve Altınordu altyapılarını örneklemiştim. Altınordu yarışmacı kulup degil, onun amacı altyapı dedi bir arkadaş. sen miydin, bilmiyorum. Peki Altınorduyu es gecelim. Trabzon ve Bursa bu ligde sampiyonluk kazanmış, 2 yarışmacı kulup. Bunlarda yetişen bir suru altyapı oyuncuları var. Sayalım mı? Aklıma ilk gelenler : Abdurrahim, Yusuf Yazıcı. Furkan, Ertugrul, Okan.. vs..

CL'deki istatistiğimizi beğenmedim tabii ki ama bunun hocadan ziyade kadronun kalitesizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Altınordu yarışmacı kulüp değil diyen de bendim evet.O bahsettiğin isimlerin bizim altyapıdan çıkan isimlerden çok üstün olduğunu düşünmüyorum.Konuyu da daha fazla uzatmayacağım.

CL'deki istatistiğimizi beğenmedim tabii ki ama bunun hocadan ziyade kadronun kalitesizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Altınordu yarışmacı kulüp değil diyen de bendim evet.O bahsettiğin isimlerin bizim altyapıdan çıkan isimlerden çok üstün olduğunu düşünmüyorum.Konuyu da daha fazla uzatmayacağım.
Katılmıyorum. Kadro kalitesi ile koşu mesafesini nasıl acıklayabiliyorsun? Neyse bu konuda açılmış bir topic var zaten.. Orda da yazmıştım. Benim de konuyu fazla uzatma niyetim yok.

Ugur İz altyapı deyince aklına sadece Ozan Kabak mı geliyor? Bu laf sokma telaşı neden? Ozan ile ilgili dusuncelerimi burada paylastım. Insallah şımarmaz, zamanla daha da iyi olur. Aynı dileklerim Yunus ve diğer oyuncular için de gecerli.. Degişik yaş guruplarında senelerdir yuzlerce cocuk altyapıdan çıkmak için mucadele ediyor.. Bir Ozan çıktı ise ne mutlu bize.. Sen laf sokmaya devam et.. Yeterki altyapıdan cıksın birileri..

Torpil konusunda daha once konu actim bence haklisin ama bunun sadece bizde olduğunu dusunmen yanlis olabilir. O saydigin altyapilarda da inan vardir. İkinci husus biz biryerde yarismaci takimiz ama saydığın takimlar degil. Adamlarin temel olayi bu

Torpil konusunda daha once konu actim bence haklisin ama bunun sadece bizde olduğunu dusunmen yanlis olabilir. O saydigin altyapilarda da inan vardir. İkinci husus biz biryerde yarismaci takimiz ama saydığın takimlar degil. Adamlarin temel olayi bu
Son cümlen hariç diğerlerine katılıyorum. Bursa ve Trabzon bu ligde yarışmacı takım degiller mi? 4. ve 5. buyuk diyoruz. Bu ligde sampiyonluk kazanmış iki takım..

Son cümlen hariç diğerlerine katılıyorum. Bursa ve Trabzon bu ligde yarışmacı takım degiller mi? 4. ve 5. buyuk diyoruz. Bu ligde sampiyonluk kazanmış iki takım..

Bence degiller. Yani bizim gibi degiller. Yarismaci derken şampiyonluk kastım.

Bursa hadi kendi seviyesine yakışır oyuncu eğitiyor az çok ama Trabzon ne çıkartmış ki?

Yusuf abartılıyor. Diğerine gelirsek yetenek mevcut ama oda şımarmaya başladı ve takıma zarar veriyor baya

Helal olsun beyler, bu cocuk hata'da yapacak elbette, buna katlanicagiz, buyuk futbolcu olabilir, bizim sahip cikmamiz gerekir.

Maicon ve Ahmet hata yapicagina Ozan hata yapsin, hata yapa yapa ogrenir.

ben genede kendisinin bu sezon ve gelecek sezon ilk 11 oyuncusu olarak kalmasini istiyorum, veyahut 3ci stoper olarak cok is yapabilir.

Lider - Aziz
onlarin arkasinda genc Ozan

Helal olsun beyler, bu cocuk hata'da yapacak elbette, buna katlanicagiz, buyuk futbolcu olabilir, bizim sahip cikmamiz gerekir.

Maicon ve Ahmet hata yapicagina Ozan hata yapsin, hata yapa yapa ogrenir.

ben genede kendisinin bu sezon ve gelecek sezon ilk 11 oyuncusu olarak kalmasini istiyorum, veyahut 3ci stoper olarak cok is yapabilir.

Lider - Aziz
onlarin arkasinda genc Ozan

Maicon'u izlemektense Ozan'ın hatalarıyla bir noktaya gelişini izlemeyi tercih ederim.

bursa maçındaki istatistikleri...daha önce de koydum belki aynı istatistikleri...bursa maçının da en iyisiydi zaten.ama herşeyi ozan yapıyor adeta.üzerine cok yük biniyo.yükünü hafifletmek için ilerde top tutacak,hücumda takımı taşıyacak birilerini oynatmamız gerekiyo.

Piyasa değeri Haziran 2018 de 150 k ymış şu an 500 k inş böyle devam eder artık böyle topçularla uğraşalım altyapı olsun, transfer olsun genç, istekli, gelişime açık, piyasa değeri düşük topçu alalım kaşarlanmış topçu almayalım Sneijder kalitesinde olmadıkça.

Şaka maka baskıyla da iyi başa çıkıyor, olacak gibi hakikaten. 8 milyonluk maiconu cebinden çıkarır şu haliyle.

Geri
Üst Alt