Ozan Kabak'ın sözleşmesinin yenilenmesi planlanıyor.

220 bin TL yıllık ücret alan Ozan'ın maaşının iyileştirilmesi ve serbest kalma maddesinin 20 milyon Euro'ya çekilmesi gündemde... Webaslan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

18 yaşında biri yılda 220 bin tl kazanıyor. Muhteşem bi rakam neyine iyileştirecez ? 1-2 yıl daha kanıtlasın bakalım kendini. Bu yaşta zaten pazarlık masasına oturuyorsa ilk ciddi teklifte gönder gitsin hayır gelmez.

20 milyon bandında teklif gelirse satalım direk çocuğun kariyerini başlamadan bitirmeyelim

ozanı ne kadar tutabiliriz bilmiyorum ama 3 sene kadar kalsın isterim.gökay güney zaten formayı giyecek ama en potansiyelli stoperlerimizden ışık kaan arslanı da hazırlamak lazım.sonra da emin bayram geliyo.ogün calıskan ve ercan şirini de begeniyorum tabi.sefa aslen solbek ve kiralamak lazım bi takıma.fiziği de iyi.

Jadon Sancho & Ozan Kabak
Doğum tarihleri aynı
Jadon’un piyasa değeri 45M € Ozan’ın piyasa değeri 500B €
Jadon 1,5 yıldır Bundesliga’da oynuyor, kimse genç demiyor Ozan, Fatih hocanın pırlantası, Süper Lig’de ilk sezonu,genç diyorlar

Ekli dosyayı görüntüle 31630
Ekli dosyayı görüntüle 31631
Ozan ve Sancho özelinden ziyade Transfermarkt eskiden böyle değildi. Süperlig deki oyuncular için bile çok yüksek rakamlar oluyordu daha doğrusu yüksek değerler biçiliyordu hele hele piyasa şimdiki gibi uçup girmemişken.

Burak, Muslera 18 Milyon € Selçuk 14 Milyon € değere sahipti bir aralar ve gerçekten iyi olan oyuncuya iyi değer biçiliyordu.

Ama son 2-3 senedir acayip önyargılı yaklaşıyorlar oyuncuları değerlendirirken hep en alt sınırdan yükseltip en üst sınırdan düşürüyorlar değerlerini. Mesela Garry manyak bir sezon geçirmesine rağmen adamın değerini ilk olarak 3,5 dan 4'e çıkardılar. Bayağı tepki gelmişti adam manyak top oynuyor nasıl sadece 500 bin artıyor diye. Sezon sonu 8'e çıkardılar sonra.

Atıyorum Bundesliga da biraz öne çıkan adam oldu mu tak diye 10 Milyon yapıyorlar.

Bizim Gladbach da Neuhaus diye bir eleman var geçen sezon ikinci ligde kiralık oynuyordu, değerini daha bu yaz 3 Milyona çıkardılar. Geri geldi Gladbacb da ilk 11 de düzenli süre buldu ligin başından beri anında 10 Milyon yapmışlaf geçen hafta.

Bu yüzden ciddiye almıyorum bu siteyi kaç senedir ben.

sent via GSC

ozanı ne kadar tutabiliriz bilmiyorum ama 3 sene kadar kalsın isterim.gökay güney zaten formayı giyecek ama en potansiyelli stoperlerimizden ışık kaan arslanı da hazırlamak lazım.sonra da emin bayram geliyo.ogün calıskan ve ercan şirini de begeniyorum tabi.sefa aslen solbek ve kiralamak lazım bi takıma.fiziği de iyi.

Yine alt yapı da ki bütün isimleri saymışsın. ;D

Oo ozanı ne kadar tutma mevzusu bile başlamış tepki konusunda çok uclardayiz bir maç iyi oynadimi varane bir maç kötü oynadimi bundan birşey olmaz
Biraz yapıcı birazda realist olmak lazım

Babanız Galatasaray

Aslında denayer ozan iyi tandem olabilirdi koşucu olarak denayer kesici olarak da ozanı kullanirdik
İkisininde oyuna topu sokma konusunda iyi olduğunu düşünüyorum
Önlerinde de baba bir dmc of of

Babanız Galatasaray

Aslında denayer ozan iyi tandem olabilirdi koşucu olarak denayer kesici olarak da ozanı kullanirdik
İkisininde oyuna topu sokma konusunda iyi olduğunu düşünüyorum
Önlerinde de baba bir dmc of of

Babanız Galatasaray

Ozan'ın yanına herkes olur Ahmet ve Maicon dışında bu ikisi de bizim takımda.

Ozan dışında olursa yunustan olur emre çolak gibi salak salak takılmazsa ki öyle takılacak gibi duruyor karakteri benziyor

bi de atalay

kalanı at çöpe

BU YUNUS NE YAPMISTA EMRE ÇOLAKLA KIYASLANIYO ALLAH ALLAH DELİRDİNİZ İYİCE

Ozan'ın yanına herkes olur Ahmet ve Maicon dışında bu ikisi de bizim takımda.
Defans bölgesi uyumun en iyi olması gereken yer bence
Çok iyi isimler bile olsa taktik olarak uyum olmazsa herşey havada kalır
Bizim takım olarak zaten en büyük sıkıntımız yerlesme ve oyun içinde kaymalar olarak düşünüyorum
En vasat takım bile Kompak oynayinca göze hoş geliyor bizim takımı izlerken gözüm kanıyor

Babanız Galatasaray

Yine alt yapı da ki bütün isimleri saymışsın. ;D
1540719485791.webp
13 MART 2018DEN Bİ FOTO IŞIK KAAN ARSLAN

Defans bölgesi uyumun en iyi olması gereken yer bence
Çok iyi isimler bile olsa taktik olarak uyum olmazsa herşey havada kalır
Bizim takım olarak zaten en büyük sıkıntımız yerlesme ve oyun içinde kaymalar olarak düşünüyorum
En vasat takım bile Kompak oynayinca göze hoş geliyor bizim takımı izlerken gözüm kanıyor

Babanız Galatasaray

Nerdeyse full yedeklerle oynuyoruz uyum zor.

Mesela geçen sezon Mariano Feguli ile sağ tarafı güzel kullanıyorduk bu sezon ikisi de yok böyle olunca da ne yaparsan yap elinde kalıyor. Bu takımın şu elindeki mevcut oyuncularla sağlam bir futbol oynaması ya da uyumlu bir oyun oynaması bence imkansız.

Bu sezon idare edecez seneye güzel bir değişim lazım.

Geri
Üst Alt