Fatih Terim çok doğru yaparak Ozan Kabak 'a sahip çıktı üstelik kötü de oynamadığı maçta herkes maçın suçunu Ozan 'a atıyor neymiş penaltı yaptı diye bahanelerin arkasına saklanmayı çok severiz biz millet olarak

Allah aşkına bir durun düşünün Ozan penaltı yaptırmamış olsaydı bu maçı kazanacağımıza inanan var mıydı aranızda ?

Sonuna kadar arkandayız destekçiniz Ozan hata yapa yapa öğrenecek bu çocuk ...

Ceza sahası içinde nasıl savunma yapması gerektiğini öğrenmeli. Öyle her topa müdahale edeceğim diye ayağını sağa sola sallarsa her maç penaltı yapar.
Terim sağolsun müthiş katkı yapıyor.

Hiç üzülme aslan parçası senin ne kadar mücadele ettiğini akıllı taraftar görüyor. Daha 18 yaşındasın. Hata yaparak öğreneceksin. Senin yerine milyonluk eşekler utansın. An itibariyle serdardan sonraki en iyi stoperimiz kendisi lütfen makul tepkiler gösterin.

Genc menc felanda boyle pat kut diye girilmez millete cok sakar oynuyor maalesef.
Ama yetenek var hersey ortada gelistirmesi lazim bu konuda acilen calismalara baslanmali.

ozan dediğimiz genco shalke macınnda tek basına ortalıgın.....koymuş.maçın adamı olmuş.sırf maicon tek basına 3 pozisyona sebebiyet vermiş.onun hatalarını kapatmış.ozan olmasa 3-0 yenilebilecek durumdasın.gelmiş terim müthiş katkı verdi diyosunuz.terim olmazsa ozandan haberiniz mi olacaktı sizin ne boş yapıyosunuz ya

ligde yaptırdıgı söylenen 3 penaltının birisi hakem uydurması.diğer 2'siinde başrol mariano ama mariano baslıgında hiç toplaşılmıyo.ozan hata yapabilir tecrübesizliğinden ama bu tarz pozisyonlarda rakibin önünde bile dursa yetecegini kısa zamanda da öğrenir.sen gelip ozanı mariano ahmetle oynat.arkaya atılan her top tehlike olsun.çocuk penaltı yaptırmasına ragmen macın en iyilerinden biri olsun ama iyi oyunundan söz etme hiç.samimiyetsizlik bu

Bugün ve geçen ki penaltının nedeni aşırı hırs ve milletin açıklarını kapatma sevdasından. Marianonun hatasını kapatcam diye kendini patlattı geçen de belhanda hıyarı yüzünden yine kendini patlattı. Ben ozanın bir hatasını göremedim bu pozisyonlarda ama tabi biraz daha dikkatli olmalı.

Neyse aslan hep arkandayız. Böyle devam et

Şu zorlu bölümde oynamaması hayrımıza olur yazdım diye abuk subuk mesajlar yazanlar vardı, Çocuk kötü oynamıyor ama bizim şu etapta kaldıramayacağımız hatalar yapıyor bu gayet ortada.
ya bi söylesene kim oynasın ahmet mi maicon mu?gördük onları rakibe ikram da ikram yapıyolar.ozan hata yaptıgı maclaırn bile en iyisi can.şimdi istatistikleri getirtip utandırma

al bak bursa maçındaki istatistiği.her maç böyle.ya maiconun ya ahmetin ya marianonun acıklarını kapatmak zorunda.ayıptır ya.daha gecen dedim.arda varken topu onu atarlardı bişeyler yapsın diye,savunmada hersey bu cocuga bırakılıyo

Evet bugün de penaltida Mariano nun hatasini kapatmaya cabaliyordu.

Normalde abilerinin Ozan'a yardimci olmasi gerekiyorken tam tersi bu cocuk tabiri caizse abilerinin kiclarini kurtarmak icin yirtiniyor.

Tabi bu rakibe yaptigi hareket icin özür olmaz, tekrarlamakta fayda var bu cocuk daha 18 yasinda. Olur böyle seyler, burada önemli olan sey birisinin elinden tutup ona yaptigi bu hatalari göstermesi onu dogru sekilde egitmesi. Herkes Avrupada piyasaya cikan 18lik adamlarla kiyasliyor falan ama abi gercekci olalim onlarin 18 yasindaki cocuklari ile bizim 18 yasindaki cocuklarin arasinda muazzam bir egitim seviye farki var.

Ozan gayet iyi su ana kadar, daha da iyi olacak yeter ki ona destek cikilsin ve dedigim gibi hep oynamasi ile birlikte hala egitilmesi gerek.

Evet bugün de penaltida Mariano nun hatasini kapatmaya cabaliyordu.

Normalde abilerinin Ozan'a yardimci olmasi gerekiyorken tam tersi bu cocuk tabiri caizse abilerinin kiclarini kurtarmak icin yirtiniyor.

Tabi bu rakibe yaptigi hareket icin özür olmaz, tekrarlamakta fayda var bu cocuk daha 18 yasinda. Olur böyle seyler, burada önemli olan sey birisinin elinden tutup ona yaptigi bu hatalari göstermesi onu dogru sekilde egitmesi. Herkes Avrupada piyasaya cikan 18lik adamlarla kiyasliyor falan ama abi gercekci olalim onlarin 18 yasindaki cocuklari ile bizim 18 yasindaki cocuklarin arasinda muazzam bir egitim seviye farki var.

Ozan gayet iyi su ana kadar, daha da iyi olacak yeter ki ona destek cikilsin ve dedigim gibi hep oynamasi ile birlikte hala egitilmesi gerek.
ozanın cok önemli özellikleri var ama takım eksik ve de yanındakiler cortladıgı için göremiyoruz .ona üzülüyorum.ozan topla cıkısları iyi bi stoperdir,hücumda asist yapacak seviyede pas kalitesine sahip ayakları ama kullanamıyoruz

Semih de ilk çıktığı zaman Ozan gibi toydu ama Semih'in yanında Ujfalusi gibi bir tecrübe vardı. Ozan'ın böyle bir şansı var mı ? Maalesef yok gibi. Serdar her ne kadar iyi bir stoper olsa da Ozan'a rehberlik edebilecek tecrübede biri olduğunu zannetmiyorum. Keza Maicon da öyle.

Uifa gibi bir adam olsa yanında hem gelişimine hem de oyununa büyük katkı sağlardı. Böyle böyle tecrübelenecek yapacak bir şey yok.

Semih de ilk çıktığı zaman Ozan gibi toydu ama Semih'in yanında Ujfalusi gibi bir tecrübe vardı. Ozan'ın böyle bir şansı var mı ? Maalesef yok gibi. Serdar her ne kadar iyi bir stoper olsa da Ozan'a rehberlik edebilecek tecrübede biri olduğunu zannetmiyorum. Keza Maicon da öyle.
mariano,ahmet,maiconlarla oynuyo.serdar yeterince iyi değil ama iyi stoper sayılır..shalke macının her dkası Allah nazardan saklasın dedim ama yetmiyo işte ne yapacan,yanında kırıklar var hepsi cocugun basını yakıyo

En güvenilir topçu. 1 0 geride olduğumuz sabaha kadar oynasak gol atamayacağımız rezil rüsva bir maçta yaptırdığı penaltıyı görmem bile. Serdar hariç ülkedeki en kazma stoperlerle oynuyor kaç maçtır. Kaç adamın kademesine giriyor kaç tane ikili mücadele kazanıyor. Yok neymiş penaltı yaptırtmış. yaptırsın. 3 tane yaptırsın maç başı. yine de takımın yıldızları rodriguesten ndiayeden çok çok daha iyi oynuyor. Ozana yapılan hiçbir eleştiriyi kabul etmiyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hic sanmiyorum ama kisin Cahill gelse muazzam olur gercekten.

Ama dedigim gibi pek ümitli degilim. Bu beceriksizler kisin bir tane forvet almayi becerirlerse öpüp basimizin üstüne koyalim.

Teknik heyette savunma hocası yok galiba.

Aynı hatayı ilk penaltısında yapmışt.

Karşında oyuncu var ise ve ani dönüş yaparsa rakibin ve topun önüne geçersin sadece. Hiç bir şekilde topa çelme takmaya gitmemeli orada o anda ceza sahası içinde.

Rakibinin Ani dönüşte no müdahale lütfen.

Basit bir konu.

Geri
Üst Alt