İstediğin kadar iyi oyna, her maç penaltı yaptırmak iyiye işaret değildir. Hepsinde de kontrolsüz giriyor rakibine.
1 gol dezavantaj çok büyük kayıp bizim şu anki durumumuzda.

3 penaltıdan biri penaltı değildi, Diagne'nin hıyarlığı idi.

Malatya maçını kazanacağımıza dair en ufak beklentim yoktu.

Maçta mücadele eden bir şeylerin gayreti içinde olan bir kaç adamdan biriydi.Maçta çok kritik müdahaleleri oldu, o müdahaleler olmasa pozisyonların sonu kalemizde net gol olurdu.

Eğitimden, çalışma hayatına, spordan, kültür etkinliklerine gençlerimiz ne kadar destekleniyor ki de Ozan desteklenecek.

Desteklemek demek bravo aslanım helal demek değildir. O kişinin gelişimine yardımcı olacak tüm etkinliklerdir, faaliyetlerdir.

Evet hatalarıda var eğer bu hatalarını düzeltirse 1. Sınıf bir defans oyuncusu olur. Geliştiremezse rotasyon oyuncusu olur.Kimseden yardım ve destek beklemeyecek. Bu ülkede genç olmak zor, her taraf harnamış gençlerle dolu.

Bu acımasız coğrafyada , bu acımasız sektörde. Her şey kendi elinde,başarılı olmayı çok isteyecek, çok çalışacak.
Fırsat ayağına gelmiş.

18 yaşında altyapıdan yetişmiş 11 oynayan bir oyuncunun sonuna kadar destekcisiyiz
Sonra mal mal altyapıdan oyuncu yetişmiyor yaftasi

Babanız Galatasaray

şu anki haliyle bile serdarla takımın en iyisi stoperde

ama baba bi stoper alınıp 3. stoper yapılması gerek

Bu çocuk gerçekten çok iyi saha içinde en çok çalışan dişe dokunur iş yapabilen futbolcumuz üstelik 18 yaşında bu çocuk

Tek eksiği çok çok tecrübesiz bu yüzden bazen büyük hatalar yapabiliyor. Maç yapa yapa tecrübe kazanır ve ceza sahası içinde daha sakin kesin oynamasını öğrenirse gerçekten Türk futbol tarihinin yetiştirdiği en önemli stoper olacak seviyesi var ...

Ne olursa olsun Maicon-Ahmet oynayacağına Ozan oynasın. Sinan oynayacağına Yunus oynasın. Belhanda oynayacağına Atalay oynasın yeterki oynasın da bu çocuklar isterlerse hata yapsınlar ...

güzel koymus aranızda var mı bilmiyorum ama isteyen alınabilir üstüne.

Bursa, Schalke ve Malatya maçlarında sahada olmasaydı maç skorlarını veriyorum :

Bursa 1 2
Schalke 2 0
Malatya 4 0

Hohoho diyenler 2016 2017 sezonuna bakabilir Ahmet oynuyordu stoperde rezil rezil işler yapıyordu yine.

maicon cok tecrubeli ozan tecrubesizmis ulan zihniyete bak. neden geride kaldigimizin gostergesidir bu. sonra genc cocuklar ciksin der boyle keresteler. maicon ne halt yiyor tecrubelide. hata yapacak tabi lan. yapici elestirini yaparsin cocuga guven saglarsin. ha 2 senede kendini gelisteremez yerinde sayarsa gom istedigin gibi. bu cocuk devamli oynamalidir o kadar...

99'da Real Madrid Zaragoza'dan 5 yedi evinde. O maçtan sonra kaleyi Casillas'a devrettiler. Casillas da ilk 8 maçın 7sinde gol yedi. Hatta Deportivo'dan 5 yedi ki o maçı hatırlıyorum, tutabileceği 1-2 topu da almıştı içeri. Ama oynatmaya devam ettiler.

Yorumların tamamını okumadım ama en son Varane örneği falan veriliyordu, Varane 18 yaşında Real'de oynuyor gibilerinden. Evet oynuyor da onlar da başlarda hata yapıyor, yani mükemmel oynamıyorlar. Daha sonra "Varane" oluyorlar, "Casillas" oluyorlar. Casillas örneğini bu yüzden verdim ki Real Madrid bu dünyadaki başarısızlığa tahammülü en az olan kulüptür heralde.

Bursa maçındaki penaltıdan sonra topa vuran adama artık kaymanın bir anlamı olmadığını, dünkü maçtan sonra da bazen topa müdahale etmesine gerek olmadığını, sadece adamın karşısında durmasının yeterli olduğu derslerini çıkardıysa yeterli.

Hangi meslek olursa olsun, yetişmek, yetiştirmek, hemen olmak kolay değil, insan yetişiyor sonuçta çiçek değil.

Kalecilikle stoperliğin böyle bir dezavantajı da var, yaptığın hatayı kalende gol olarak görüyorsun.

Seneye takımda olmasını ve mümkün olduğunca süre almasını isteyeceğim ilk oyuncu Ozan' dır. Her şeyiyle çok çok beğeniyorum, konsantrasyonu, sorumluluk almaya çalışması ve vücut dili dahil. Temelde (Serdar gibi) rakibe bodoslama dalan bir futbolcu olmadığı için bu türden hatalarını düzeltmesi zor olmayacaktır. Bu kadar kopuk ve kötü oynayan, her hattı tel tel dökülen bir takımda Thiago Silva' da daha fazlasını yapamaz; takımın nasıl bir futbol(?!) oynadığından haberi yokmuş gibi yorumlar yapanlar var, insaf yahu!...

99'da Real Madrid Zaragoza'dan 5 yedi evinde. O maçtan sonra kaleyi Casillas'a devrettiler. Casillas da ilk 8 maçın 7sinde gol yedi. Hatta Deportivo'dan 5 yedi ki o maçı hatırlıyorum, tutabileceği 1-2 topu da almıştı içeri. Ama oynatmaya devam ettiler.

Yorumların tamamını okumadım ama en son Varane örneği falan veriliyordu, Varane 18 yaşında Real'de oynuyor gibilerinden. Evet oynuyor da onlar da başlarda hata yapıyor, yani mükemmel oynamıyorlar. Daha sonra "Varane" oluyorlar, "Casillas" oluyorlar. Casillas örneğini bu yüzden verdim ki Real Madrid bu dünyadaki başarısızlığa tahammülü en az olan kulüptür heralde.

Bursa maçındaki penaltıdan sonra topa vuran adama artık kaymanın bir anlamı olmadığını, dünkü maçtan sonra da bazen topa müdahale etmesine gerek olmadığını, sadece adamın karşısında durmasının yeterli olduğu derslerini çıkardıysa yeterli.

Hangi meslek olursa olsun, yetişmek, yetiştirmek, hemen olmak kolay değil, insan yetişiyor sonuçta çiçek değil.

Kalecilikle stoperliğin böyle bir dezavantajı da var, yaptığın hatayı kalende gol olarak görüyorsun.
O kadar geriye gitmeye gerek yok, Caglar Söyüncü Freiburg takiminda ne hatalar yapti.
Teknik direktörü bizzat kendisi evet hata yapiyor ama hata yaparak gelisecek dedi ve oynatmaya devam etti.

Efsane kaptan'ın 29-30 yaşında CL'de yaptığı hataya bakın mesela:

O kadar geriye gitmeye gerek yok, Caglar Söyüncü Freiburg takiminda ne hatalar yapti.
Teknik direktörü bizzat kendisi evet hata yapiyor ama hata yaparak gelisecek dedi ve oynatmaya devam etti.
Aklımdaydı da mesajı yazarken unuttum. Ozan' ımızın Çağlar' dan çok daha iyi olacağını ümit ve tahmin etmekteyim. ''Kargaya yavrusu şahin görünür'' diyenler olacaktır:giggle: ama futbola objektif bakabildiğimi zannediyorum, sırf 'Bizim gencimiz' diye önüne geleni övmem, hatta herkesin beğendiği gençlerimizi beğenmemişimdir çoğu defa ki onların hiçbiri de bir halt olamadı ya zaten...

Yaninda ne bir ujfa onunde ne bir melo var. Ozan semih gibi sansli degil bu kaostan kendi cikacak malesef. Umarim cikar

her maç penaltı yaptırmak dogru değil diyosunuz da 1 i zaten hakem uydurması.aç bakalım izle bursa maçında diğeri neden olmuş?belhanda ve mariano baş sorumlu.ve ozanın muslerayla diyalogu daha yeni yeni gelişiyo.orda musleraya bakmadı bile.yenimalatya macında yine mariano yok ortada.1 gol dezavantaj kayıp diyosun ozan yenimalatya macında sayısız top kesti.yerine baskası oynasa o topları kesmeyecek 2-3 tanesi gol olacaktı.o zaman da dezavantajın alasını yasayacaktın.ozan seni zaten tek basına sırtında tasıyo savunmada.ozan olmasa yenimalatya macında 2 tane ekstradan gol yemiştin.önce bi genel açıdan bakın cocuk ne yapmıs olmasa ne olur diye o zaman anlarsınız takımdaki gevşekleri,vahim durumu.

Mehmet Demirkol: "Burada Mariano'ya kimse kızmayacak, Ahmet'e de ofsaytı bozuyorsun diye kimse sormayacak. Ne olacak? Ozan penaltı yaptırdı... 18 yaşında çocuğa diyorsun ki gitme, yapma. Kaç, saklan. Aman Ozan! Saklanma, devam et." (beIN Sports Haber)

Mehmet Demirkol: "Bütün bunlar yaşanırken işin Ozan Kabak'a patlaması ayıp. Ozan'ın bir penaltı kaynağı olduğunu söylemek doğru olmaz. Bazı oyuncu vardır kaçar, saklanır. Ozan'dan şunu istemeyin: Ozan'cım sen bu pozisyonu kaybedersin, kaybedeceğin pozisyona aman bulaşma."

ne güzel konusmus

Geri
Üst Alt