4 tane yerdik temizinden olmasa.

Umar'a yetişti adam son dakika da.

Şu çocuğu lider bir stoper ile izleyelim.Esas gelişimi o zaman görün.

Bi ara ulfa reis vardı takımda antrenörler arasında onu getirsek ozan'ın gelişimine ciddi katkı sağlar diye düşünüyorum. Semih gibi bir çöptenekesini bile göze yıldız gibi görünmesini sağlayan adam Ozan'ı çok iyi bir noktaya getirir.

Geçmiş olsun bu çocuğuda tutamayız artık zaten gitsinde kendini kurtarsın. Yemin ediyorum dünya yıldızı olma potansiyeli var. 1-1 de kendisini geçmek imkansıza yakın..

Kral gene şovunu yaptı. Torpilli diyenle de çarpıştık Onyekuru'dan zayıf diyenle de sağolsun mahcup etmedi. Gökay'la beraber izleyebiliriz birileri boş inatlarını bırakırsa belki.

kisin satalim yaza kadar kiralik olarak bizde kalsin

Kral gene şovunu yaptı. Torpilli diyenle de çarpıştık Onyekuru'dan zayıf diyenle de sağolsun mahcup etmedi. Gökay'la beraber izleyebiliriz birileri boş inatlarını bırakırsa belki.

Gökay'ın oyun görüşü daha iyi gibi, o çocukta iyi potansiyel Ozan'dan aşağı kalır yanı yok. Oynasa taş gibi 2 defans izleriz.

Hakikaten çok iyi, umarım gider de geliştirir kendini. Bizde kalırsa Semih'in bir iki gömlek üstü olur en fazla yurtdışına bu yaşlarda giderse elit kategoride bir futbolcu bile olabilir neden olmasın.

Hemen git kendini kurtar kardesim, seni burda harcar sozde futbol profesorleri.

Selcuku cok begenenler sana laf atiyor, iste durum bu.

Git kendini kurtar, takimda tassakli adamlardan bir tanesi

Bu cocugu takimda tutarak kotuluk yapmamak lazim. Vallah Ingiltere Premier Liginde oynuyacak kapasiteye sahip teklif gelirse ne olursa olsun gondermemiz lazim yok Turkiye'de kayip olur gider.

İtalya ligine gitmeli.

20 milyona alan takım 1-2 sene içinde 40’a satar bence. O yüzden o parayı veren kesin çıkar ama bizimkiler 10’a satıp büyük iş başardıklarını sanacak.
Gitmesini istiyorum ama çünkü Çağlar Soyuncu’dan daha iyi yerlere gelebilir.
Serdar sakatlanmasaydı ve Maicon ve Ahmet ligin en kötü stoperleri olmasalardı şans bulamazdı yine bizde. Gençlere şans veriyor hoca yalanları geçelim.

10 milyonu geçin 6-7 m teklif geldiği anda satarlar bu çocuğu. Yalnız ozanı satmış olmazlar , geleceğimizi de satarlar

Geri
Üst Alt