Kaç maçtır takımın en iyisi 18 yaşındaki stoperse hoca dahil herkes bişeylerin farkına varmalı artık

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Helal olsun beni şaşırttı ilk başlarda pek beğenmiyordum ama son haftalarda gerçekten çok kaliteli ve kendinden emin oynuyor gelişimini takip ediyorum umarım böyle devam eder.

Top ile rakip arasına muazzam giriyor. Böyle devam Galatasaray'ın gerçek evladı.

5 milyona Abdül çapsızı öpücüklere boğa boğa kendi elleriyle götürür havaalanına. 1-2 Ay sonrada hakaret eder bize şunu yaptı bunu yaptı diye.

Ugur karakullukcu : ozan in sozlesmesinde 7,5 milyon euro serbest kalma maddesi var

Haber dogru ise menejeri maasin dusuk tutulmasini kabul edip bu maddeyi koydurmus olabilir

10'a satacak adam ... gitsin. Beyler dalga mı geçiyorsunuz bilmiyorum da teke tekte bu kadar başarılı bir stoper avrupada bile azdır bence. Tamam rakipler falan diyebilirsiniz de şampiyonlar ligi maçlarında da aynısı oldu. Havadan da süper. 10 falan komik rakamlar, daha fazla vermezlerse satmayız sanki gitmek zorunda mı? Takımın en iyi oyuncusu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Birilerini satmazsak adam alamayiz bu bir
Ikincisi zaten sanirim 7,5 cikis opsiyonu varmis
Ucuncusu birileri satilip maaslar odenecek

Satsınlar da bu rakamlara komik yani, olacak futbolcu belli çünkü.

Satsınlar yahu yakışmıyor bize Ahmet var , Maicon var Ozan'a gerek yok.

7.5 olayını yine tekrarladılar Aspor’da.
Gerçekten o paraya giderse Selçuk ile sözleşme uzatma derdinde olanlara burada bir kaç aylık ceza almama neden olacak kadar küfür ederim!

7.5 olayı gerçek ise vay halimize. Çok düşük bi rakam bu kalitede ve bu yaşta bi oyuncu için

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaşına göre baya güçlü herifin çalışkan oldugu her halinden belli

Geri
Üst Alt