Hakemin uydurduğu penaltı pozisyonunda bir olay çok dikkatimi çekti

Ozan hamlesini yapıyor rakibe kural dışı en ufak bir müdahalesi yok Diagne 'nin kendini yere attığını gördüğü anda pozisyonu çok güzel seziyor ve ayağı daha rakibe değmeden havadayken bir anda reaksiyon verip ayağını geri çekiyor

18 yaşında ilk defa ilk 11 'de yer alan bir çocuk için muazzam derecede soğuk kanlı bir hareket

Kesinlikle penaltı filan değildi VAR sistemi pozisyonu ilk başta önden gösterdiler baktılar önden müdahalenin penaltı olmadığı belli oluyor Fırat Eyyamus olaya el atıyor pozisyonu önden göstermek yerine inatla arkadan bilerek hızlandırılmış şekilde defalarca gösterdiler

Hakemin uydurduğu penaltı sonrası acaba bir çekinir mi performansını etkiler mi diye düşündüm ama Ozan kendinden o kadar emin ki en ufak düşürmedi performansını

Maşallah diyorum maşallah Allah bahtını şansını açık etsin be Ozan reis ... :hat:

21 yas alti olupda kulüpde en az 3 yil oynamis oyuncular icin ne lig nede CLde kayit gerekmiyormus..dogrumu bu?

Lan ben 18 yasinda hala Pokemon kartlari ile oynuyordum. Cocuk ilk 11'de basliyor. Helal olsun.

Allah nazardan korusun bugün çok iyi oynadı sağlam bir stoper kazandık

Kesici özelligini begendim

Daga yasi Genc gelistirmesi gereken cok sey var,pozisyon bilgisi mesela

Diagne'nin 2. Yari kacirdigi pozisyon da pozisyon hatasi yapti ama hemen toparladi Allahtan

Semih Kaya'nin ujfa ile oynadigi bizdeki ilk sezonunu hatirlatti,yaninda ujfa gibi bir chef olmadan bu performansi göstermesi potansiyel oldugunu gôsterir

aslan parçası cok iyiydi ahmet olsa diagne ve trezeguet tarumar etmişti bizim defans hattını

Saglam cocuk ama daha cok toy
Bence her mac oynamali
Deplasmanlarda filan nasil oynayacak gorelim

Saglam cocuk ama daha cok toy
Bence her mac oynamali
Deplasmanlarda filan nasil oynayacak gorelim

bu yaşta bu performans. tv karşısında ıslandım diyebilirim rose.gif

çok kritik 2 müdahalesi var ama aynı zamanda 2 de diagne yi kaçırması. yetenekli biri olsa ikisini de atar maçı elimize verirdi. gene de yaşına göre sorumluluk almayı biliyor. zamanı gelmişti alt yapıdan a takıma oyuncu çıkarmanın. çalışmaya devam.

Eksikleri var ama oda profesyonel maç eksikliğinden dolayı. Hoca kesmez bu vakitten sonra. Yanında serdar ile iyi bir tandem oluşturursa yabancı sınırlaması falan gelmez. Bekleyelim görelim Allah nazarlardan saklasın Olacak olacak

Geri
Üst Alt