bundan sonraki iç saha maçı olan erzurumspor maçında yunus ile 11 çıksınlar bu sezon 15 civarı maç oynasa gelişimi için büyük iş olur ki ben daha fazla oynayacak havası seziyorum

1 maçla göklere çıkarmamak lazım.sezon sonuna kadar yunus ve ozan lig+avrupa da en az 15-20 maça çıkmalılar.sezon sonuna kadar olacak gelişimleri gelecekleri hakkında fikir verir.

aslan parçası güzel oynadı, 3 tane hızlı ve seri adama karşı oynadı, zor işti yani yaptığı. orda yaptırdığı penaltı da acemilikti ilerde oynar atlatır.

Pozisyon hatasi yapmasi gayet dogal
Cocuk daha 18 yasinda lan :D
Önemli olan gelecek icin isik vermesi
Trezeguet ve Diagneyi iki pozisyonda resmen bicti veye engelledi, bu pozisyonlar nasil bir aslan parcasi oldugunu gösterdi bana

Helal olsun. 18 yaşında bu kadar olgun bi Türk futbolcusu izleyeceğim aklıma gelmezdi. En son Başakşehirli koca kafayı izlemiştim böle.

Durmadan çalışması gerekiyor. Bazı özelliklerini geliştirirse bugün Leicester City'e transfer olan Çağlardan daha eksiği yok açıkcası. Rahat 1-2 yıla Premier Lig görebilir. Ama yinede temkinli ve sabırlı yaklaşmakta fayda var

tabiki çok çalışması gerekiyor daha iyi bir oyuncu olabilmesi için asla kendini yeterli görmemeli ama şu haliyle fersah fersah maicon'un önünde...

tabiki çok çalışması gerekiyor daha iyi bir oyuncu olabilmesi için asla kendini yeterli görmemeli ama şu haliyle fersah fersah maicon'un önünde...

yaşına göre gayet olgun bir oyunu var ama maç içerisinde bir iki pozisyonda uyuduğu oldu ama çalışıp bütün eksiklerini giderince sağlam bir stoper kazanacağız inşallah

Kumaşı sağlam. Pozisyon ve kademe bilgisini beğendim. Bu yaşta bu olgunluk çok önemli. Trezeguet ve Diagne gibi lig ortalamasının üzerindeki hücumculara karşı sağlam durdu. Daha çok gelişmesi gerekli ama rotasyonda yerini kazandı dün akşam. Allah utandırmasın.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

UEFA Champions League

7 dk. ·
Ozan Kabak, bir yıl önce FIFA U-17 Dünya Kupası'nda oynamıştı. Dün akşam ilk kez Süper Lig'de ilk 11 oynadı.
1f4aa.png
?
Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde de sahada olmalı mı?

ben nedense fazla abarttığımızı düşünüyorum. Ajax 2 sene önce 17 yaşında De Ligt ile UEFA Finali oynadı. Adam şu anda Avrupa'nın en potansiyelli stoperi olarak görülüyor. Neden korkuyoruz genç oyuncudan inanın anlamıyorum.

Lokomotiv maçında da gayet iyi oynayabilir. Eğer oyuncunun potansiyeli varsa 17 yaşında da oynar, 41 yaşında da. Yaşa takılmamak lazım.

ozan tutabilir semihten iyi olsun yeter,hatırlayın semih ilk zamanlar bir omuzda ucuyordu

fakat ozan agır bir stoper bize denayer tarzı seri stoper lazım hocada bence istiyor

ben nedense fazla abarttığımızı düşünüyorum. Ajax 2 sene önce 17 yaşında De Ligt ile UEFA Finali oynadı. Adam şu anda Avrupa'nın en potansiyelli stoperi olarak görülüyor. Neden korkuyoruz genç oyuncudan inanın anlamıyorum.

Lokomotiv maçında da gayet iyi oynayabilir. Eğer oyuncunun potansiyeli varsa 17 yaşında da oynar, 41 yaşında da. Yaşa takılmamak lazım.

Hay aklınla bin yaşa. Önemli maçlarda oynamadan, hata yapmadan gelişemez oyuncu.

Hay aklınla bin yaşa. Önemli maçlarda oynamadan, hata yapmadan gelişemez oyuncu.

Ben Muğdat,Ömer,Ahmet Çalık alınırken de söylemiştim. Bu isimleri almak saçmalık diye. Altyapıda böyle çok oyuncu var demiştim.

Görüldüğü gibi Muğdat neredeyse hiç oynamazken Yunus neredeyse her maç oynuyor. Ozan'da bence bu maçla Ahmet'in önüne geçti.

İnsanlar kızıyordu ama şu an herkes benimle aynı noktaya geldi. Muğdat'a falan da yazık oldu mesela. Adam Akhisar'da banko oynarken şimdi rotasyon oyuncusu bile değil.

altyapıda kıbrıstan gelen ahmet sivri var forvet 2-3 macını izledim tam hocanın sevecegi tarz forvet fakat gel gör ki cocuk vitaminsiz fizik yerlerde ve cüce
yani yetenek tek basına yetmiyor misal yunus ve celil yetenekli ama cocukların fizik gelisiyor rüzgar esince ucmuyorlar

avrupada altyapılarda cocuklarla bebek gibi ilgileniyorlar aylık yeme icme listeleri kondisyon calısmaları programlar halinde veriliyr uzmanlar tarafından cocugun kas yag kütlesi kilosu boyundan tut özel hayatında bos zamanında ne yaptıgına kadar herseyi takip ediyorlar

Geri
Üst Alt