Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
YONETIM BU KARDESIMIZI SATMAK ISTIYOR O YUZDEN ITIBARSIZLASTIRIYOR.
NDIAYE VE GOMIS ORNEKLERI MEVCUT.
KANMAYIN SAKIN!
KANMAYIN SAKIN!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alakasi yok niye ozaman aslanlar gibi gönül verdigi kulüp taraftari icin sosyal medyada bir aciklama yapmiyor? yalanlayabilirdi, misal örnegin "geldigim herseyimi bu kulübe borclu oldugumu bilerek bir aciklama yapmak istedim, ben hicbiryere gitmiyorum ve uzun yillar bu sanli parcali formayi giyinmek istiyorum", diyebilirdi!!YONETIM BU KARDESIMIZI SATMAK ISTIYOR O YUZDEN ITIBARSIZLASTIRIYOR.
KANMAYIN SAKIN!
Evet algı bu yönde hep oyuncu ve menajeri suçluSöyle birsey var baskan ve Apo nun kendini bilmez aciklamalari yüzünden ben artik bu adamlara 100% inanamiyorum.
Bu yüzden Ozan konusunda da inanmiyorum (simdilik), bugüne kadar hep oyunculari öne atip kendileri aradan siyrilmaya calistilar. Mesela ancak aylar sonra forvet almadiklari icin suclu olduklarini itiraf ettiler, ki ne kiyametler koptu bu sürecte, taraftardan bu kadar tepki gelmese bunu bile yapmazlardi kuvvetle muhtemel.
Hep oyuncular suclu biz magduruz diye aglamasinlar, baydi artik, taraftar bir yer iki yer ama bir yerden sonra kanmaz bunlara.
Çocuğun karakteri hakkında ne biliyorsun da böyle konuşuyorsun Tuncay?Ozan bence Emre Belezoglu volume 2 bence. Ileride Fenerde forma giyer bize karsi mucadele eder diye dusunuyorum. Biraz oturma organi kalkti gibime geliyor.
1. Adamlar yalanci, böyle bir sey hic olmamis bile olabilir.
2. A takima cikali 3 ay olmus 18 yasindaki bir oyuncunun sözlesmesini uzatmaya calisip uzatamadiysan beceriksiz veya vizyonsuz olmanin cok ötesinde bir malliga sahip olman gerekir.
Kendi beceriksizliklerini örtme çabaları bunlar hep.Evet algı bu yönde hep oyuncu ve menajeri suçlu
Galatasaray Düşmanlarının .........
Ozanin değeri kaç sana göreAhahaha forum "gitsin zaten yoksa ilerde pisman olur" yazan akli evvelerle dolu. Birader siz Galatasaray'in mi iyiligini istiyorsunuz milyon euro cukkalayicisi futbolcularin mi?
Kulüp kötü yönetiliyor ve bu yüzden futbolculari hic ediyor bile olsa Galatasaray'a katki saglayan bir oyuncunun degerinin altinda satilmasina olumlu yaklasan hic kimse ortalikta "Galatasarayliyim" diye gezmesin.
Mevcut baskan ve yönetim kurulu tam bir "malın önde gidenleri toplulugu" ve baharda kongre şart. Malliklarindan dolayi da Ozan'i bedavaya yakin bir fiyata elden kaciracagiz büyük ihtimalle. Aciklamada "girisimler sonucsuz kaldi" yazmislar ama:
1. Adamlar yalanci, böyle bir sey hic olmamis bile olabilir.
2. A takima cikali 3 ay olmus 18 yasindaki bir oyuncunun sözlesmesini uzatmaya calisip uzatamadiysan beceriksiz veya vizyonsuz olmanin cok ötesinde bir malliga sahip olman gerekir.
Tüm bunlara ragmen ergen gibi bu duruma kizip "Ozan gitsin kendini kurtarsin yea" diyenlerin kafasi abdürrahim kadar calisiyor. Onlara yakisan baskan ve yönetim kurulu da su an kulübün basinda zaten.
Ozanin değeri kaç sana göre
Galatasaray Düşmanlarının .........
Bu iki örnek de iyi referanslar değil alacak kulüpler için ikiside patladıTek sezonluk performansla 26 yasindaki Cenk Tosun'un 22, Ndiaye'nin 17 milyon Euro ettigi bir futbol piyasasinda tek haneli degil degeri.