YONETIM BU KARDESIMIZI SATMAK ISTIYOR O YUZDEN ITIBARSIZLASTIRIYOR.

NDIAYE VE GOMIS ORNEKLERI MEVCUT.

KANMAYIN SAKIN!

YONETIM BU KARDESIMIZI SATMAK ISTIYOR O YUZDEN ITIBARSIZLASTIRIYOR.

NDIAYE VE GOMIS ORNEKLERI MEVCUT.

KANMAYIN SAKIN!
alakasi yok niye ozaman aslanlar gibi gönül verdigi kulüp taraftari icin sosyal medyada bir aciklama yapmiyor? yalanlayabilirdi, misal örnegin "geldigim herseyimi bu kulübe borclu oldugumu bilerek bir aciklama yapmak istedim, ben hicbiryere gitmiyorum ve uzun yillar bu sanli parcali formayi giyinmek istiyorum", diyebilirdi!!
yalanmi?

7.5 hesaba yattı mı?

Ozan bence Emre Belezoglu volume 2 bence. Ileride Fenerde forma giyer bize karsi mucadele eder diye dusunuyorum. Biraz oturma organi kalkti gibime geliyor.

Söyle birsey var baskan ve Apo nun kendini bilmez aciklamalari yüzünden ben artik bu adamlara 100% inanamiyorum.

Bu yüzden Ozan konusunda da inanmiyorum (simdilik), bugüne kadar hep oyunculari öne atip kendileri aradan siyrilmaya calistilar. Mesela ancak aylar sonra forvet almadiklari icin suclu olduklarini itiraf ettiler, ki ne kiyametler koptu bu sürecte, taraftardan bu kadar tepki gelmese bunu bile yapmazlardi kuvvetle muhtemel.

Hep oyuncular suclu biz magduruz diye aglamasinlar, baydi artik, taraftar bir yer iki yer ama bir yerden sonra kanmaz bunlara.
Evet algı bu yönde hep oyuncu ve menajeri suçlu

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ozan bence Emre Belezoglu volume 2 bence. Ileride Fenerde forma giyer bize karsi mucadele eder diye dusunuyorum. Biraz oturma organi kalkti gibime geliyor.
Çocuğun karakteri hakkında ne biliyorsun da böyle konuşuyorsun Tuncay?

Hemen bok atmayalım elemana.

ulan develer daha 18 yaşındaki adam, menajeri, anası, babası herkes neler diyor kim bilir. Kendi başına karar verecek durumda değil

giderse gitsin yavw çok da önemli değil. arda gidince de yeri dolmaz deniyodu. gençler oynarsa kendini ispatlamak için ekstra oynuyor. alttan kimi koysan bu kadar oynar ama tabi bu kadar güçlü olamaz. çünkü bu hergele sağlam fizik yapmış. alt yapıdakiler görsün işte. avrupaya gitmek bu kadar kolay

Hem Serdar hem ozan bana mantıklı gelmiyor

Serdar konusu bir yonetim basarisizligindan pay alir bak ona lafim yok , ben de oyle dusunuyorum , serdar yonetim veya ft nin kaprisi yuzunden kacarsa ben de elestirimi hazirladim bekliyorum zaten

Ama ozan konusundaki su ana dek bildigimiz gercekler yonetimi kabahatli bulacagimiz seyler degil

Ahahaha forum "gitsin zaten yoksa ilerde pisman olur" yazan akli evvelerle dolu. Birader siz Galatasaray'in mi iyiligini istiyorsunuz milyon euro cukkalayicisi futbolcularin mi?

Kulüp kötü yönetiliyor ve bu yüzden futbolculari hic ediyor bile olsa Galatasaray'a katki saglayan bir oyuncunun degerinin altinda satilmasina olumlu yaklasan hic kimse ortalikta "Galatasarayliyim" diye gezmesin.

Mevcut baskan ve yönetim kurulu tam bir "malın önde gidenleri toplulugu" ve baharda kongre şart. Malliklarindan dolayi da Ozan'i bedavaya yakin bir fiyata elden kaciracagiz büyük ihtimalle. Aciklamada "girisimler sonucsuz kaldi" yazmislar ama:

1. Adamlar yalanci, böyle bir sey hic olmamis bile olabilir.
2. A takima cikali 3 ay olmus 18 yasindaki bir oyuncunun sözlesmesini uzatmaya calisip uzatamadiysan beceriksiz veya vizyonsuz olmanin cok ötesinde bir malliga sahip olman gerekir.

Tüm bunlara ragmen ergen gibi bu duruma kizip "Ozan gitsin kendini kurtarsin yea" diyenlerin kafasi abdürrahim kadar calisiyor. Onlara yakisan baskan ve yönetim kurulu da su an kulübün basinda zaten.

2. A takima cikali 3 ay olmus 18 yasindaki bir oyuncunun sözlesmesini uzatmaya calisip uzatamadiysan beceriksiz veya vizyonsuz olmanin cok ötesinde bir malliga sahip olman gerekir.

Sinan gibiler bunu sözleşmesinde madde var bir şey yapamazsın diyerek savunmaya çalışıyor. Sinan'a kalsa her şey evrak üzerinden gidiyor hayat böyle değil. İkna, beceri, kabiliyet, vizyon gerekiyor. Bu kişi de altyapından çıkan 18 yaşındaki Ozan Kabak. Sneijder'i transfer etmiyorsun. Şunu kriz haline getirmek bile rezalettir.

şimdi bi kere ciddi hatalarımız var bunu kabul edelim. madem bu çocuğu ilk 11 oynatmayı kafaya koydunuz sezonun başında. o zaman alırdın ozanı ve menejerini karşına seni oynatacağım ama bir şartla imzala bakıyım şu yeni sözleşmeyi der olayı bitirirdik. şimdi tamamen ozanın vefasına kaldık. ya bizi seçecek bu takımın ilerde sembolü ve kaptanı olacak yada profosyonelliği seçip avrupaya açılacak. karar ozanın...

Ahahaha forum "gitsin zaten yoksa ilerde pisman olur" yazan akli evvelerle dolu. Birader siz Galatasaray'in mi iyiligini istiyorsunuz milyon euro cukkalayicisi futbolcularin mi?

Kulüp kötü yönetiliyor ve bu yüzden futbolculari hic ediyor bile olsa Galatasaray'a katki saglayan bir oyuncunun degerinin altinda satilmasina olumlu yaklasan hic kimse ortalikta "Galatasarayliyim" diye gezmesin.

Mevcut baskan ve yönetim kurulu tam bir "malın önde gidenleri toplulugu" ve baharda kongre şart. Malliklarindan dolayi da Ozan'i bedavaya yakin bir fiyata elden kaciracagiz büyük ihtimalle. Aciklamada "girisimler sonucsuz kaldi" yazmislar ama:

Tüm bunlara ragmen ergen gibi bu duruma kizip "Ozan gitsin kendini kurtarsin yea" diyenlerin kafasi abdürrahim kadar calisiyor. Onlara yakisan baskan ve yönetim kurulu da su an kulübün basinda zaten.
Ozanin değeri kaç sana göre

Aklı varsa yarım sezon hatta belki 1.5 sezon daha oynasın öyle gitsin. Şu an gittiği takım onu alt seviye bi takıma kiralayacak zaten. Gelişimini burda da sürdürebilir.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt