Cen
Bu iki örnek de iyi referanslar değil alacak kulüpler için ikiside patladı

Galatasaray Düşmanlarının .........
Cenk icin tam olarak patladi diyemeyiz.

Ayrica Avrupa'da her sene pek cok yüksek maliyetli transfer hayal kirikligi yaratabiliyor.

Sonucta bunlar piyasanin durumuna iliskin veri.

Dedik olm biz ajax mıyız transfer yapın diye.
Altyapıdan zaten adam çıkmıyor, çıkanlar da adam olmuyor.(denilenler doğruysa)

Ozan a hain damgasi vurulmaya baslanmis sagda solda , yonetime kabahat bulanlara 1 mantiksiz diyorsam , bu grup daha da mantiksiz konusuyor

Adamin sozlesmesinde 7,5 milyon euro madde koyan kim ? GS kulubu . Ama eski ama yeni yonetim , bu oyuncuyu ilgilendirmez

Asgari ucretten sozlesme imzalayan kim ? GS kulubu

Ozana eger 7,5 luk degerle oraya o madde kondu ise , o parayi getirene de , kalkip giden ozan a da kimse laf soyleyemez

Bu da yeni moda oldu , gomis hain , sneijder hain , yok ozan hain .. bu nedir ya ?

Çocuğa hain denmesini doğru bulmuyorum. Aksine bu ülke futbolundan bir an önce kurtulmayı düşünen her oyuncuya ben olsam madalya bile veririm.

Ancak farklı düşünüp hayal kırıklığına uğrayanları da anlarım. Her ne kadar hain denmesini abartı bulsam bile.

Anlayamadığım grup, Gomisi bir iki oyuncu dışında tüm takımın rezil bir futbol oynadığı maç sonrası hain ilan edenlerin bugün bu durumdan Ozan özelinde şikayetçi olmaları. Üstelik adamın sezon içinde nerede ise kullandığı tüm penaltıları kaçırmış olmasına rağmen, penaltı üzerinden bile yüklenerek.

Keza o kadar ağır olmasa bile benzeri Feghouli için de yapıldı, oysa adam sezonun ilk resmi maçında iyi oynayan o bir iki oyuncudan biri idi. Bugün hala oynamadığı dönem için adamı suçlayanlar var, oynadığı son maçlar ile sorunun kendisinde olmadığını gözler önüne sermiş olmasına rağmen.

Çocuk hain falan değil.

18 yaşımda olsam, beni ManU falan istese ve serbest kalma bedelimi karşılayacak olsalar sokarım Galatasaray'a diyip anında çeker giderim.

Realist davranmak zorundayım sorry.

Gerçekçi olmak gerekirse her futbolcu avrupada oynamak ister. Ben Galatasarayda efsane olucam biryere gitmicem bunlar hikaye. Bana kalırsa Ozan da gitmeli ama şuan değil 1-2 sene sonra biraz daha piştikten sonra. Şimdi gitmesi ona bişey kazandırmaz. Olduki Manuya gitti. Eee ilk onbire girmesi ne kadar zaman alıcak. Ayrıca genç oyuncunun oynamadığı süre sürekli geri gitmesi demektir. Önce kendini ispatla ki bu şans sana burda verildi, değerlendir. Yarım sezonluk performansına bakıp da ben avrupa oynarım demek ahmaklık olur.

Giderse gider ne haini arkadaslar adam 6 ay oynadi 7.5m kazandirip gidecek. Kimden boyle kar etmisiz de ozan hain oluyor. Madde olmasa zaten max satacagimiz 10 civari olurdu. Gitmek isterse yolu acik olsun

Ozana böyle bir teklifin oldugunu sahsen tahmin etmiyorum ve kalamasini cok istiyorum gercekten....
Amaaaa.....
Bu yasta bana ManU gibi dunyanin ekonomik anlamda en saglam 3 kulübünden biri teklif yapacak...
Yalinayak giderim... Annemi Babami ezer giderim...

Bunun hainlikle ne alakası var ki futbolcu kendini düşünecek elbet. Sözleşmesini yapanlara ayrı bir suç, sözleşme şartları bu haldeyken onu oynatanlara ayrı suç buluyorum.

Diyecektin şu kadar yıl sözleşme, bonservis bana bağlı. Yoksa takımda oynayamazsin. Adamı parlattiktan zilyon tane kulübü peşine taktiktan sonra tabii reddeder senin sözleşmeni.

Romantizmine sokayim, yapilan hainliktir, vefasizliktir, kallesliktir. Yeni sozlesme imzalayip o maddeyi kaldirsa bu kulup onu istedigi kulube gene satar, kulubun kasasina da belki bir belki üç belki beş milyon daha fazla para girer. Ama genc kardesimiz taraftarin gonlunde taht kurmaktansa menajerinin kucagina oturmayi tercih ediyor. Ins bu hatasindan en kisa zamanda döner. Donmezse de ebesinin örekesine kadar yolu var.

Babası ptt çalışıyor..

@uğur güzel kendisine cılız, futbol düşmanı derken biz onu burada savunuyorduk..

eğer giderse zaten bizim için bitmiştir.

Bu işler tercih meselesi. Hainlik değil elbette ama takımın içinde bulunduğu bu durumda, hoca ve yönetim istememesine rağmen giderse taraftar açısından pozisyonunu belirlemiş olur. Belki çok da umurunda değildir zaten öyleyse gitmesinde de bir anormallik yok. Yönetimin iş bilmezliği defalarca olduğu gibi bu olayda da ortaya çıkmıştır. Eğer sen alt yapından çıkmış, daha a takımla resmi maç oynamamış 18 yaşında bir gence istediğin sözleşmeyi imzalatamıyorsan biraz isim yapmış, büyük liglerde oynayan adamları nasıl ikna edeceksin?

Geri
Üst Alt