Ozan'in simdiden öne cikan en iyi özelliklerinden biri rakibi iyi kovaliyor, vücudu ilk bakista ciliz gözükse de vücudunu iyi kullaniyor hele hele rakibi perdeledigi pozisyonlarda.

Ikidir dikkatimi cekiyor, bazen bir stoper icin cok ileri cikiyor rakibi karsilamaya. Bugün de mesela Ömer'in arkasina adam kacirdigi pozisyondu sanirim orada da ceza sahamizin epey disindaydi Ozan. Bunlar detaylar sonucta, cabuk giderilebilir.

Bence Ozan su haliyle Semih'in yerlere göklere sigdiramadigimiz halinden hayli hayli daha iyi. Aslan parcasi asla calismayi birakma kendini gelistir ve Selcuk gibi iblislerden uzak dur.

Topla rakip arasına giriyor, ikili mücadeleden kaçmıyor, defanstan oyun kurmaya da meyilli gibi stoperde olması gereken özellikler mevcut gelişmesini bekleyeceğiz.

Ozan'in simdiden öne cikan en iyi özelliklerinden biri rakibi iyi kovaliyor, vücudu ilk bakista ciliz gözükse de vücudunu iyi kullaniyor hele hele rakibi perdeledigi pozisyonlarda.

Ikidir dikkatimi cekiyor, bazen bir stoper icin cok ileri cikiyor rakibi karsilamaya. Bugün de mesela Ömer'in arkasina adam kacirdigi pozisyondu sanirim orada da ceza sahamizin epey disindaydi Ozan. Bunlar detaylar sonucta, cabuk giderilebilir.

Bence Ozan su haliyle Semih'in yerlere göklere sigdiramadigimiz halinden hayli hayli daha iyi. Aslan parcasi asla calismayi birakma kendini gelistir ve Selcuk gibi iblislerden uzak dur.
2 kez zidane roulette yaptı ciddi ciddi.ileri cıkıyo.çünkü müdahale edip topla beraber gitmek istiyo bazen ama takım müsade etmiyo

Yanındaki sözde 2 stoper rezildi bekler vasat tı önünde oyun kuracak adam yok.. Bu çocuk yemin ederim çok bile oynuyor ya resmen çocuğun kötü oynaması için tüm şartlar bir araya gelmiş.. 32 yaşındaki adamlara defans öğretiyor bu yaşında

Maicon denen gereksizden kurtarmak lazim ozan'i

Tek basina rakip oyuncularla mücadele ettigi yetmezmis gibi birde Maicon'la mücadele etmek zorunda kaliyor

zamanında arda turana topu verirlerdi herşeyi yapar diye.şimdi ozana kalıyo hersey defansta.bu büyük manyaklık

Ozan Kabak Müthis Di bugün alman spiker bile hayran kaldi

Ütopik olacak ama sözleşmesi biten godini alıp 3 sene ozanla yanyana oynatacaksın bak nasıl stoper oluyor.. Gerçi daha olası olan atleticonun ozanı alıp godinle oynatması

18 yaşında as stoper kazandık.

mosmor oldum sayesinde helal olsun çocuk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sadece iyi oynadığında değil kötü veya hata yaptığında da destek olmalıyız
En kötüsü Maicon kadar oynar

Babanız Galatasaray

Sadece iyi oynadığında değil kötü veya hata yaptığında da destek olmalıyız
En kötüsü Maicon kadar oynar

Babanız Galatasaray
Bunu yazmaya gelmiştim. Çocuk birkaç hata yaptığında yerin dibine sokmaya gerek yok. Dün maicon un neler yaptığını gördük kafayı yedirtti

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Utandirdi , ben bu macin kaybinin esas sorumlusu olacak hissindeydim

Boyle sifir hata ile oynadikca her sey tamamdir

Yalniz mac icinde "maicon da bugun fena degil..." yazilarina denk gelmistim , peki stoperlerimiz bu kadar iyiyse , nasil muslera macin yildizi oldu

O zaman demek ki orta saha ve bekler filan batirmis

Bakiyorum da nagatomo ya zerre laf soylenmiyor . Skandaldi

DqToOHbXgAExV8I.jpg

Geri
Üst Alt