BU YUNUS NE YAPMISTA EMRE ÇOLAKLA KIYASLANIYO ALLAH ALLAH DELİRDİNİZ İYİCE

Saç stiline göre futbolcu değerlendirenler var.
Yunusla ilgili halen karar vermedin. İlk 11 başlamasını bekliyorum. Önde olduğumuz maçlarda iyi gözüküyordu girdiğinde ama bizim takım zaten gol attıktan sonra coşuyor.

Saç stiline göre futbolcu değerlendirenler var.
Yunusla ilgili halen karar vermedin. İlk 11 başlamasını bekliyorum. Önde olduğumuz maçlarda iyi gözüküyordu girdiğinde ama bizim takım zaten gol attıktan sonra coşuyor.
hocanın planı 3-0 olsun oyuna alayımdı.ama olmuyo işte.futbolcular formsuz ya da sakat.bu durumda yunusa şans verip sorumlulukta yükleyebilir

Emre Colak cipini bile bir ara adam yapmisti Terim...yeterki yetenek olsun

ali yavuz hepsinden daha potansiyelli bence. mirza cihan da iyi
mirza baska bi dünya ve asıl mevkisi kesinlikle 10 numara mirzanın bence.forvete yakın oynarsa da etkili olur.bilekleri kadife gibi,çok iyi çalım atıyo.mutlu da var ve mutlunun sorunu ben yıldızım akımına kapılmadan futboluna odaklanmak.fatih hoca halleder o işi.

mutlu sol ayak
atalay sol ayak
recep gül sol ayak

biz ne cem sultanlar ne özgürcanlar ne mehmet düzler ne berk ismailler gördük

inş bu çocuklardan olur tabi

doğru. ben 18 oldu sanıyordum. bu yaşta bu fizik ve yetenek maşallah diyelim. kesinlikle fatih hocanın ali yavuzun üzerine iyice eğilmesi lazım artık
ben akısına bıraktım,şans verirse fatih hoca ve GS kazanclı cıkar.

Bugün duran toptan bir kafa çaksa ne güzel olur, özgüveni kazanmış durumda ama özgüven iyice tavan yapar. Ekstra moral, motivasyon olur.

Bugun dikkat et kendine, sovmeye yatkin bir grup hazir kita bekliyor

me gusto vinos, me gusto mujeres

Biri su cocuga her boka hamle yapmamayi bazen rakiplerin karsisinda kalmanin da yeterli oldugunu ögretsin. Mal mal penaltilar yetti be!!

Ozan'a nasıl kızak yav. Linnes değişikliği bitirdi adamı resmen defans da 2 tane mücadele adam vardı birini çıkarınca yedik golü resmen. İlk golü zaten söylemeye gerek yok

Rol model yok!
Hoca yok!
Antrenör yok!
çok bil oynuyor.

50 defa dedik karşındaki adama hamle yapmak zorunda değilsin evladım.türk stoperi hastalığı bu

Son düzenleme:
oyun icinde gayet iyiydi
penalti olayi affedilemez zamanla ceza sahasi olayini da cozecektir. serdarla oynasa daha iyi performans gosterir

Geri
Üst Alt