Shalkeliler aptaldiki bırak penaltıyı topu bile alamadı kendisinden dogru
Sergey beni cildirtma zaten sinirim tepemde. Schalke almanyada 15. olan skmsonik bir takim. Schalkenin hucumcularinda beyin olsa arenada girdikleri 20.pozisyondan birini gol yaparlardi zati.

Şu zorlu bölümde oynamaması hayrımıza olur yazdım diye abuk subuk mesajlar yazanlar vardı, Çocuk kötü oynamıyor ama bizim şu etapta kaldıramayacağımız hatalar yapıyor bu gayet ortada.

Bu çocuk 11 oyuncusu olamaz yanına çok iyi bir stoper gelirse belki olur

Teke tek kaldigi zaman calim yemiyor kolay kolay aslanim benim

Penalti konusu icin cani sagolsun,Sanki diger yildizlar mükemmel oynamis ta ihaleyi Ozan gibi Genc bir oyuncuya birakmaya calismayin

Diger mac secen sözde yildizlar bu cocugu ve donk'u örnek alsinlar,nasil savasilir nasil mücadele edilir görsünler

Takımın en iyi stoperi hata yapa yapa çözer o işi önemli olan yeteneği diegonal pas bile atıyor

Babanız Galatasaray

Olucu ama pişeceği yer Galatasaray A Takımı değil. Sezon sonuna kadar Süper Lig'de ilk 11 oynayacağı bir takıma kiralanmalı.

stoperlik tecrübe isidir. Yanindaki iyi olacak'ki ondan ögreneceksin. Eeee bunun yaninda les Ahmet, kazik maicon var. Serdari örnek almasin o nun oyun stili zaten örnek alinacak degil. Yapisi uygun degil zaten.

Bu çocuk aslında bu tecrübeyi ligde birine kiralık oynatılarak kazanacaktı. Ama gel gelelim bir anda sürüsüne malın ortasına bırakılarak yaşıyor. Kimse çıkıp niye yapıyorsun bilader diyemez. Hata yapacak, yapmak zorunda, yaparak öğrenecek çünkü

bi yürüyün gidin ne kiralanması takımın en iyi stoperi, golf izleyin

böyle oynatılırsa bu çocuğun potansiyeli söner, 20 yaşına kalmaz pttde görürüz.

pişecekse semih gibi yanına ujfalusi gibi bi üstad alınıp pişirilmeli. semih bu şansı değerlendiremedi orası ayrı konu, iyi başladı ama drvam ettiremedi.

ozanda ise biraz potansiyel var gibi ama abartıldığı kadar değil. bu potansiyelde takımı yaka yaka kör edilecek ve şuan bulunduğu konumdan da geriye gidecektir. her maç böyle penaltı yaparsa gol atamayan takım bunu çıkaramaz. artı şuanki kaos futbolunda genç ve potansiyelli oyuncu muhtemelen potansiyelinin de altına düşer, bırakın üzerine koymayı. ne gibi bi futbol var ki geliştirsin. schalke maçı gibi maçlarla belki gelişebilir onda da takımın iyi olması gerekir. schalkeden 5 gol yeseydik ortada ne ozan kalırdı ne de kabak

Takımın en iyi stoperi hata yapa yapa çözer o işi önemli olan yeteneği diegonal pas bile atıyor

Babanız Galatasaray
aynen önemli olan yaptığı hatalar değil, gözle görünebilir yeteneğidir, kaldıki hata değil ya orda.. penaltı yapmasa oyuncu teke tek gol atacak orda

çok iyi kumaşı var aynı yunusun gibi

Hatta yapacak yapsın. Bu takım zaten devre arasına kadar ite kaka ilerleyecek....

Bence Atalay recep yunus Celil ali yunuzları bile bazılarını direk bazılarını yedekten oyuna dahil ederdim devre arasına kadar.

Baktın tüm gençleri kazanmışım bu sene bu şekilde... Şampiyonluk gitse bile bir okadar üzülmem açıkçası. Zaten her sene şampiyon olamıyorsun bari 4-5 tane oyuncu kazanmaya deneyelim

Çok Çok iyi olacak 18 yaşındaki çocuktan hemen pepe performansı beklemeyelim. Biraz hoşgörü, biraz sabır.
Oynatmasan oynat oynat, oynatıyorsun hata yapıyor ki yapacak kaçınılmaz, niye oynatıyor,
26 yaşında olup ahmet malı gibi olacağını böyle oynayıp penaltı yaptırsın

Mactan once yazdik dikkat et fatura sana cikacak diye.

Gayet normal her duzeyden izleyicisi olan garip bir spor bu futbol

me gusto vinos, me gusto mujeres

Ben Ozan’ı çok beğeniyorum. Ceza sahasında adama dalma işini bırakıp, zekice açısını vücuduyla kapatmayı öğrenmeli.

Aynısını Serdar da Maicon da yapıyor.

Burda Fatih Hocanın ve kim bu takıma defans çalıştırıyorsa onun bir şeyler yapması lazım.

penaltı yaptıgında kızdım ama bu cocuk bu yaşta ahmetten maicondan 5 kat iyi şu penaltı işine çözüm bulursa çok iyi olacak

Penaltıdan önce müdahale edemediği pozisyonda ayrıca komediydi. Benim sizler kadar umudum yok bundan

Geri
Üst Alt