Şu çocuğun hakkını çaldıkça burnunuz boktan kurtulmayacak inşallah.

DtcOqerWoAA0UNa.webp

15+% diyordum vazgeçtim.

Bizim yönetim de takımdan herhangi bir oyuncuyu satıp da iyisini alacak çap yok.Sattıklarının parasını da hiç ediyorlar zaten.Çocuk kendi gitmek isterse bişey demem.
Devre arası transferlerden pek umudum yok zaten, umarım Ozan falan satılmaz.

Bu adamin yanina bir tane baba stoper almazlarsa, sonu semih gibi olur.

Yanına “Stoper” lazım.
tam olarak stoper değil aslında libero lazım eski tabirle.
genç çocuk elbet hata yapacak, ozanın da hatalarını kapatacak biri lazım.Takımın sigortası olacak amiyane deyişle. Belhanda-fernando-ozan-nagatomo-mariano.. vs salakça bir hata mı yaptı çıkarken, korkmadan şu var abi diyecek biri.

Acerbi fırsatını çok net teptik.4-5 sene götürürdü bizi keza Ozan için de güzel olurdu.Lazioda lider rolünde oynuyor şuan ve sol ayaklı.

CL finali yöneten hakem şu pozisyona çift vuruş verdi ya ahahaha

ozana suç bulmak isteyen sözde galatasaraylılar iyi baksın. adamın ayağı diz hizasında dedik değil mi?

neymiş ''ozon hor topo gormoson''

s..niz gidiniz efendim
ya bu herif c.l. finalinin icine eden adam degil mi neye sasiriyoruz. Adam vidal ile pogbayı göz gore göre atmamak için direnen öbür tarafta juventusun açık eline penaltı çalamayıp sonra barcelonalı oyuncunun kabak gibi penaltısını es gecen adamdı.

Ben mactaki eldi tactı bunlari gectim omyekurunun pozisyonu 150 yıllık futbol tarihinin en net penaltısıdır.

Var sisteminin bu düzenli kullanilması artniyete girer aynı boku kale arkası hakemlerinde yaptılar adam sadece 1 metre önündeki pozisyonlarda hakem bilir, yardımci bilir diye sadece süs olarak konulan ligde var fazla bir sistem.

Şu sene başından beri yapılan katliyamlar kanatli familyasina yapılsa 30 sene ankaragucu yea biz namalup sampiyon olamadık yea diye kafa silkerlerdi.

Sabır sınanıyorda bu iş patlama noktasına gelirse baslayan akımı rivaya elektro kalkan koysan bile durduramaz diyeyim

Yanlis hatirlamiyorsam ilk maci Kpasaydi

Diagne ve trezeguete top gostermemisti :)

Gomis olayından sonra akıllanmayan yönetim bir alternatifsiz oyunuyu daha satsın, istifalarını isterim o halde..

10 Milyon yaşına göre çok iyi de. 2 yıl oynasın en azından istiyorum.

20 yaşında CL de iyi oynamış bir halde 25 Milyon bandında satabiliriz.

Yahu sonraki satistan pay ne oluyor? Juveye giden stoperler 40 yasina kadar oynuyorlar ?

Geri
Üst Alt