Hukuki bir durum var ortada . Eger 7,5 a ayrilma hakkini o sozlesmeye koydurdu ise neden koydurmustur

Bugunun dunyasinda oyle romantiklikler yok

Zaten bu bilgi dogru ise , o rakami oraya yazdirmanin gelecek acisindan bir amaci vardir

dün takımı maçı herşeyi bi yana bıraktım ağzım açık izledim ozanı. avrupa maçlarında bile böyle müthiş bi stoper performansı izlediğimi hatırlamıyorum son zamanlarda. yönetim hemen sözleşmesini yenilemeli.büyük kulüpler peşini bırakmaz

Hukuki bir durum var ortada . Eger 7,5 a ayrilma hakkini o sozlesmeye koydurdu ise neden koydurmustur

Bugunun dunyasinda oyle romantiklikler yok

Zaten bu bilgi dogru ise , o rakami oraya yazdirmanin gelecek acisindan bir amaci vardir
zaten zamanında u17 de yaşıtlarının en iyi defans oyuncularından gösteriliyormuş. O da biliyordur bir gün takıma girip transfer yapacağını.

5b0e636566a97c4350d5ca9e

kralspor555.jpg

aslanın vücut gelişimine bak, abilerine örnek olsun.
azmedersen herşey olur evelallah
Semih eminim hala ilk resimdeki gibidir

7,5 varsa sözleşme yenilensin 1 yıl uzatılsın azıcık da zam hemen 40'a çıkarılsın her şeyi biz mi söyleyelim ya azıcık kafa yok mu bu yöneticilerde.

Modern stoperin bütün meziyetlerini karşılıyor yaşı da oldukça küçük.Bundesliga'nın orta sıra takımlarından birinde olsa en az 25m € ederdi ama bizim ligimiz malum CL'de de ilerleyemeyince değerini katlayamadık.

Caglar Freiburg'dan Leicester'e transfer oldu. Turkiye'de oynayan oyunculara oyle kolay kolay kimse 15-20m falan vermez gecmise bakin isterseniz.

Ozan Ajax, Porto, Sampdoria veya Hoffenheim'da oynuyor olsaydi en az 20 milyona baska takima transfer olurdu.

Bunun sozlesmesi dursun doneminde mi yapildi? 7.5 mio nedir lan

Satin alma opsiyonlari genellikle maas dusurmek karsiliginda konur

Ozan da biraz daha dusuk maasa bu opsiyonu koydurmustur . Garipsenecek bir durum goremiyorum

3 ay evvel ismini bilmiyorduk bile .

Bu çocuğu izlerken mest oluyorum mest. Kısa sürede bu kadar gelişim göstermesi muazzam.

Geri
Üst Alt