Aslanligina siciyim onun

Hemen arabeske bağlayın sizde.

18 yaşında al ilk 11 e koy şampiyonlar Ligi'nde oynat, taraftar hatanda dahi seni alkislasin sonuna kadar desteklesin sen ilk fırsatta kaç. Bu yaptığı şerefsizlik eyşanliktir. Gerekirse menajerine baskı uygulamalı sözleşmesini revize etmeliydi kim ne derse desin

Aslanligina siciyim onun

Hemen arabeske bağlayın sizde.

18 yaşında al ilk 11 e koy şampiyonlar Ligi'nde oynat, taraftar hatanda dahi seni alkislasin sonuna kadar desteklesin sen ilk fırsatta kaç. Bu yaptığı şerefsizlik eyşanliktir. Gerekirse menajerine baskı uygulamalı sözleşmesini revize etmeliydi kim ne derse desin
arabesk
kalmasını istemektir

Belkide ozan takımın halini gördükten sonra umudu kesti gidiyor. Fatih hocanın sezon sonu bırakacagı enkazın icinde kalmak istemedı bilemeyiz

Ozan çokdan gitmiş beyler boşuna nefesinizi tüketmeyin..ozandan gelen para selçuk ve feghoulinin bir yıllık ücretini karşılıyor işte....

Karaktersizlik yapma.Menajerine rest çek.Kulübün fazlasıyla paraya ihtiyaç duyduğu bu dönemde çerez parasına gideceksen yazıklar olsun.

Seni buraya getiren kulübüne vefa göster ve managerlerin oyununa gelme.
Yoksa ordan oraya sürüklenirsin.

Gitti yerde oynama sansi baya düsük. Bence ingiliz takima giderse, orda en az 1,5 sene "loan army" de gezer ve sonra takima geri alirlar. Orda bizdeki gibi 3-4 macta 2 penalti yaparsa, adami silerler ve kisin hemen geri kiralik olarak biyere postalarlar.

Bizde alt yapidan geldi diye hata yapma özgürlügü var. Ben tüm kariyerini bizde gecirsin demiyorum... ama sözlesmesini 2 sene uzatsa, serbest kalma maddesini 10 milyon yükseltirse takimdan 2020 yilinda ayirilirsa hic kizgin bile olmam Ozana (normalde kimse olmaz ve gurur duyar cocukla). Bizde 1,5 sene daha kalip hatalarini azaltsa, ve bir sezon daha kendini sampiyonlar ligindi sunsa ne kaybedecek anlamadim.

Altyapıdan arkadaşı oyuna girsin diye topu taca bırakan adamı menajerlerin kurbanı yapmayın !

Pahalı oyuncuları satıp yerlerine yetenekli potansiyelli genç ucuz maliyetli oyuncuları almamız gereken bir dönemdeyiz çünkü paramız yok.Paramız olsada FFP denilen illet peşimizde bu ayrılıklara hazırlıklı olmamız gerek.

Aklı fena halde çelinmiş. Şimdiden giderse eğer kendine yazık eder. Madem Avrupa takımda oynamak istiyor, sezon sonu gitmesi kendisi ve kulübümüz için iyi olur. Umarım pişman olmaz.

Şu yönetime inanıp güvenip bu çocuğu harcamaniz üstüne karaktersiz hain vb şeyler demeniz ne kadar ironik beyler kendinize gelin

Şu yönetime inanıp güvenip bu çocuğu harcamaniz üstüne karaktersiz hani vb şeyler demeniz ne kadar ironik beyler kendinize gelin
Ozan'ı hepimiz çok seviyoruz ama bir karar aldıysa açıkça söylemeli. 2-3 gün içinde umarım sosyal medyadan bir açıklama yapar.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan'ı hepimiz çok seviyoruz ama bir karar aldıysa açıkça söylemeli. 2-3 gün içinde umarım sosyal medyadan bir açıklama yapar.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cocuk kendisi cikip derse ben gitmek ıstiyorum sozlesmemde boyle bir madde var onu kullanacağım o zaman hepimiz gerekeni söyleriz zaten bu kadar erken davrandığı için ama şu an kendisinden bir şey duymadık bu yönetimin ipiyle kuyuya inilmez

Geri
Üst Alt