Bu yasda milli oldu diye Senola da tsk etmesi gayet normal. Cocugun almanca her gördügüm röportajda Fatih Terim hocayin katkisi bana yüksekti ve ona güvenmesine tesekkür ediyorum diyordu cocuk.
Daha ne yapsin?
iyi de şenol bizim düşmanımız değil. kimse şenola niye teşekkür ettin diye de kızmadı. hiç kimse yazılanları okumuyor ya da anlamak istemiyor forumda. bi kaç defa anlatmak istemiyorum söylemek istediğim şeyi.
şenolun çıkardığı yıldızlardan biri olmak istiyorum cümlesi tamamen fail bir cümle. bir kere seni şenol çıkarmadı, seni ftor hocan çıkardı. 6 ay önce alt yapıdaki çocuklarla gazozuna maç yapan bi elemandın.
birincisini anladık değil mi, yani ozanı çıkaran kişi f.terim, çıkaran kulüp ise g.saraydır. bura anlaşıldıysa devam edelim.
yıldız olma hayalin var ise ve bunu şenoldan bekliyorsan vay haline, seni buraya getiren ne şenoldur, ne de bundan sonra seni yıldız yapacak adam şenoldur. bundan sonra her şey kendi elinde. burası da anlaşılmıştır,
şahsımca şenol güneş başarılı bir teknik direktördür. ondan övgüyle bahsetmesi son derece anlaşılabilir ve takdir edilesi davranıştır,
AMA bu cümlesi gülünç ve talihsiz bir cümledir
şimdi 18-19 yaşında diye savunma gelebilir, yaşın önemi yok. zaten futbol oynayanların çoğu bu yaşlarda forma alıyor. ayrıca profesyonelsin, sosyal medya ve oyuncu danışmanların vardır. yoksa bulmalı bi tane.
tabi beyanatın gerçek olduğunu kabul ediyoruz. çıkıp yalanlarsa sorun yok, beyan doğruysa beyanatı hakkındaki fikrim de budur