Bizden kaçarcasına gittikten sonra bahtı hiç istediği gibi olmadı. Önce küme düştü. Sonra da sakatlıklardan bir türlü form tutamadı. Gene üç ay yok.

Bi çağlar mı kaldı şimdi. Desenize zımbacı avrupa şampiyonası yerine yabancı sınırını konuşacak

Bi çağlar mı kaldı şimdi. Desenize zımbacı avrupa şampiyonası yerine yabancı sınırını konuşacak

Hak ettiğini buluyor zımba şenol. Yabancı sınırına laf atmasına tanrılar bile sabredemedi o kural varken yetişen oyuncular bir bir elinden gidiyor.

Caglar var, Kaan Ayhan var, Mert Cetin var, Ravil Tagir var, Mert Muldur var, gerektiginde Serdar Aziz veya Omer Toprak da cagrilabilir.
Çağlar ve Kaan dışında vasat hepsi. İlk kez first class bir savunma hattı ile oynayacaktık, o şans kayboldu.

Ozan iyi bir süreç geçirirse belki oynar gerçi.

Profesyonelce yaşamıyorlar mı? Bu yaşta ne adale sakatlığı, Almanya'da Helga'ları kovalamasın

Yine de first class değil ama o ikili oynarsa okeyim ben.
Ben gecen sene de demistim. Merih belki daha mücadeleci vs. ama Kaan sogukkanligi ve defansif anlamda nasil duracagi ile bir tik daha öndedir benim icin. hele freekick + kafa gol ekstralari ile. Zaten büyük kariyerini sakatliklari yok etti. Ama Ddorf düserse Schalke/Dortmund/Gladbach yapar bence

Geri
Üst Alt