“A nice dilemma, which starts from far away. In January 2019, he was still at Galatasaray when Juventus and Inter came forward. And by "coming forward" we do not mean surveys, but real negotiations: both declare their intention to pay the 7.5 million euro clause to get to the player. Nothing is done about it, because Stuttgart offers 11 million, that is the figure of the clause plus another 3.5. "To the highest bidder”.

Klopp dokunuşu yüzde yüz olur...Klopp Bayern alt yapısındayken yetersiz görülen Hummels'i dünyanın en iyi Stoperlerinden yapmıştı, Santana gibi birisini Şampiyonlar Ligi seviyesine çıkartmıştı...yeterki biraz ışık ve yetenek görsün onda(yetenek fazlasıyla var)....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Liverpool gibi bi takım 6 aylığına falan oyuncu almaz..

Muhtemelen üzerindeki baskıyı hafifletip bi ışık yakmasını bekleyecekler Ozan'dan..

Bir başka nedeni de Avrupa şampiyonasında parlasa üzerine 20 milyon daha eklenirdi erkenden bitirdiler

Ozan Kabak: "Liverpool benim çocukluğumun takımı. Hep bu kulüpte oynamak istedim.

Nekadar Liverpoollusun bilemem ama kesinnikle Galatasarayli degilsin benim gozumde Ozancim.

Ozan Kabak: "Liverpool benim çocukluğumun takımı. Hep bu kulüpte oynamak istedim.

Nekadar Liverpoollusun bilemem ama kesinnikle Galatasarayli degilsin benim gozumde Ozancim.
Ozan Kabak, “Ben Galatasaraylıyım, bir gün Fenerbahçe’de oynama ihtimalim yok. Fatih Terim size güvendiyse onu mahcup etmemek zorundasınız. Ben de öyle yaptım

bos yapmakla ne meraklisiniz. Real madridde oynasam aynisini bende dersim mesela

bos yapmakla ne meraklisini

Moderator kardeş sen ve forumda olan herkes benim düşünceme saygılı olmak zorunda. Bende senin ve digerlerin düşüncelerine saygılı olmak zorundayım! (kuralları ihlal etmediği sürece).

Benim icin gerçek bir Galatasaraylı A takımda bütün bir sezon bile geçirmeden, şampiyonluk yaşamadan başka takıma gitmez.
Gerçek Galatasaraylı için Galatasaray bu dünyanın en büyük kulübüdür.

Benim düşüncem böyledir ve kimse benim düşünceme boş/gereksiz diyemez.

Ayrica sözler değil davranışlar önemlidir.

Moderator kardeş sen ve forumda olan herkes benim düşünceme saygılı olmak zorunda. Bende senin ve digerlerin düşüncelerine saygılı olmak zorundayım! (kuralları ihlal etmediği sürece).

Benim icin gerçek bir Galatasaraylı A takımda bütün bir sezon bile geçirmeden, şampiyonluk yaşamadan başka takıma gitmez.

Futbolculuktan para kazanmadığınız ve bu meslekte bir kariyer hedefiniz olmadığı için bu kadar rahat konuşmanızı normal karşılıyorum.

Fakat Ozanın Galatasaraylı olmadığı kanısına nereden varıyorsunuz? Bu çocuğun sözleşmesinde 7.5 milyon çıkış maddesi varken, kulübüne daha çok para kazandırdı mı? Evet.

Gittikten sonra Galatasaraylı olduğunu ve Türkiye'de başka kulüpte oynamayacağını belirtti mi? Evet. Ve ben bu konuşmasını bizzat canlı olarak instagram üzerinden verdiği röportajda dinledim. Hiç öyle şov felan yapmadı, gayet saygılı ve samimi bir şekilde Galatasaraylı olduğunu söyledi. Kulübü ne kadar sevip sevmediğini nereden biliyorsunuz?

Türkiye gibi bir ülkede 18 yaşında bir gencin en ufak hatasında kadroya girememe ve kariyerini bitirme ihtimali var. Ayrıca işinde en iyi yerlere gelmeyi istemenin neresi kötü? İlerde tekrar bize gelip gelmeyeceğini nereden biliyorsunuz?

Ozanın ilerde kulübe bir yanlışı olursa istediğinizi söyleyebilirsiniz fakat şuan camiamızı Avrupada en iyi şekilde temsil edecek birinci kişi.

Son düzenleme:

Gerçek gsliler şu msjı okusun

Yönetim oyuncuyu satmaya karsr cerdi. Oyuncu gitmeye merakli olmadigini da acikladi

Sende 10-12 birşey kazandır, yarın git hiç sorun değil :asd:

Geri
Üst Alt