ilk yarıda etrafında 3 herif varken sakin kalıp soldaki manaye attığı topta helal olsun dedim. Thiagodan daha sağlam duruyor sahada şaşırtıcı şekilde
2000li falan o da ve alt yapıdan.

Arnoldla Robertsondan sonra diğer kazanç olacak, onlar sıçışta gerçi bu sezon ama Jones iyi hakkaten. Henderson ortaya geçince kesmez umarım.

Her şeyi vasat üstü yapıyor belki turnuvaya da gider.

Tek sıkıntı çocuğa top atmıyorlar. Alisson özellikle ısrarla götünü dönüyor.

At kafası her maç hata yaparken ona götünü dönmüyorlar ama.
aynen benimde dikkatimi çekti ayrıca salak herif surekli feyk atmaya calısıyor pas atarken bir gun ayagından topu alıp kaleye gönderirler

Pique'den Ramos yaratmak istediler; olacak iş değildi. Şahsen 8 senedir falan beğenmiyorum ama hala oynuyor.

Ne Umtiti ne de Lenglet kötü stoperler değildü ama bunlarda rezalet duruma düştüler. Alba çöktü, Busquets bitti, Messi'nin umrunda bile değil takım. Dembele desen maç bitse de oyun oynasam kafasında. Geçen sene Bayern maçı öncesi handikaplı Bayern dediğimde garipsemişti buradakiler ama durum 4 senedir falan o, bireysel ayaklar iş yaparsa kazanıyorlar yoksa Alaves'i bile yenecek takım değiller.

Bugünkü ilk iki goldeki savunmaya baksana yav biz yapmıyoruz o hataları.

Bunların defanslarının yaptığı hataları biz yapsak siz o gece 150 kişiye myc vermek zorunda kalırsınız. Biz bile bu fakirlik içinde Belhanda kazmalarıyla falan bunların Bayern’e PSG’ye ezildiği kadar ezilmedik PSG’ye, Madrid’e futbol olarak.

Pique ayağı iyi adam ama o kadar, stoperde olması gereken özellikleri puanlasak en iyi özelliği hava topu olur belki o da 11/20 falan FM diliyle. Yanında bir tane Puyol olsa bir nebze çekilir belki. Mascherano gibi bir adamı ön liberodan çekip yıllarca stoper olarak kullanma gibi fantezi de yaptılar zamanında. Ayağı düzgün, geriden oyun kursun diye yaptılar muhtemelen belki ama takım iyi diye çok sırıtmasa da çok garip bir hamleydi. Ufak tefek de bir herif. Verratti’yi stoper yapmak gibi bir şey.

2000li falan o da ve alt yapıdan.

Arnoldla Robertsondan sonra diğer kazanç olacak, onlar sıçışta gerçi bu sezon ama Jones iyi hakkaten. Henderson ortaya geçince kesmez umarım.

Her şeyi vasat üstü yapıyor belki turnuvaya da gider.
Fabinho stopere gecer Henderson da Thiago yerine oynar diye tahmin ediyorum. Thiago bu kadar leş atarken
Iyi giden Jones'u kesmesi aptallik olur.

Thiago bu sene takima adapte olamayaz kolay kolay. Fiziken cok geride kaliyor. Oyuna temposu yetmiyor

Ozan’ı sevmeyenler neden sevmiyor ?
Klasik 'başarıya ulaşanların sevilmemesi' olayı
Veyahut şöyle diyeyim de dikkat çeksin , diğerlerinden farkım olsun olayı da olabilir
Ya da trollüğüne olabilir

bu 3ünden biridir

Zaten ben bunların en iyi zamanlarında bile neden inatla adam gibi 1 tane stoper almadıklarını anlamadım. Xavi-Iniesta’dan sonra en iyi yerleri ileri üçlüsü olmasına rağmen sürekli yine o bölgeye adam baktılar stoperler, bekler, orta saha Barca seviyesi için vasat ve vasat altı kaldı hep. Dani Alves’ten Dest’e. Cidden enteresan.
Alves deyince Messi'yle yaptıkları ikili oyunlar aklıma geldi

Aslan parcasi helal olsun.

Umarim daha da iyi olursun, basarilarinin devamini dilerim.

Geri
Üst Alt