O kadar isteyen olduğu söyleniyor

Ayrılsaydı.

Geçen sene De Ligt bu sakatlanınca Bonucci ile foto attı, bu ortamda duruyorsa ağlamayacak.

Öyle uçmalı kaçmalı şovmen hareketlerini de yapacak bir yer bulur belki. Merih çok iyi kesici ama önce karakterini değiştirsin.

Çağlar'ın tırnağı olamaz o açıdan.
Agladigi yok yaw o takimda bile siyriliyor. Sosyal medyaya falan bakiyorum baya tutuyorlar/seviyorlar. De lightle de iyi oynuyorlar baya pirloyla kendine birsey katamaz. Turnuvadan sonra ingiltereye giderse onun adina cok iyi olur.

Bugune kadar kendi zaafiyetlerini ortaya cikaran takimlarda ve liglerde oynamadi. Ozan'in bir bakima sansizligi buydu. O acidan baska bir takimda nasil oynar epl gibi yuksek seviye bir ligde tutunabilir mi cok merak 3diyorum

Biz de hizli degildi de bu kadar da agir degildi sanki. Fizigi de PL icin yeterli degil dogru, ilk maclarinda benim de dikkatimi cekti hava toplarinda zaman zaman eziliyor.
Alt yapıdaki genel görüşüm de buydu Ozan hakkında, hatta bu yüzden başarılı olamayacağını düşünüyordum.

Ozan'ın en büyük artısı gittiği her yerde baskın stoper rolünü üstleniyor, Stutgart'a gitti Pavard varken bile lider o gibiydi. Schalke'ye gitti, Sane, Nastasic, Stam falan vardı bir süre sonra ilk stoperi oldu takımın.

Oyun zekası ve adaptasyonu gelişen bir oyuncu Ozan zaten fiziksel açığını da bu şekilde kapatıyor. Çağlar gibi fiziksel bir dönüşüm yaşar o da belki.

Agladigi yok yaw o takimda bile siyriliyor. Sosyal medyaya falan bakiyorum baya tutuyorlar/seviyorlar. De lightle de iyi oynuyorlar baya pirloyla kendine birsey katamaz. Turnuvadan sonra ingiltereye giderse onun adina cok iyi olur.

Bugune kadar kendi zaafiyetlerini ortaya cikaran takimlarda ve liglerde oynamadi. Ozan'in bir bakima sansizligi buydu. O acidan baska bir takimda nasil oynar epl gibi yuksek seviye bir ligde tutunabilir mi cok merak 3diyorum
Merih top kullanmadığı sürece hiç bir takımda sırıtmaz, pozisyon bilgisi yetersiz olsa da muazzam fiziği var; o açıdan kapatır eksiğini ama sürekli oynayınca defosu çıkar defosu çıkınca demoralize olur zaten oyuncuların farkı da burada ortaya çıkar.

Tuttuklarını biliyorum ama bariz başkalaştırılıyor, De Ligt de şerefsizin teki, o hareketini kimse açıklayamaz bana, yedek kalmıştı o dönem çünkü. Bu şartlarda şahsen ben kalmak istemezdim.

Merih top kullanmadığı sürece hiç bir takımda sırıtmaz, pozisyon bilgisi yetersiz olsa da muazzam fiziği var; o açıdan kapatır eksiğini ama sürekli oynayınca defosu çıkar defosu çıkınca demoralize olur zaten oyuncuların farkı da burada ortaya çıkar.

Tuttuklarını biliyorum ama bariz başkalaştırılıyor, De Ligt de şerefsizin teki, o hareketini kimse açıklayamaz bana, yedek kalmıştı o dönem çünkü. Bu şartlarda şahsen ben kalmak istemezdim.

kanka gibiler şuan:asd: tuhaf cidden

Daha da iyi olacak aslan.

Nazar değmesin.

dün kaleye sırtı dönük adama ayı gibi girip penaltı yapan fenerlinin fan club mensuplarını ozan hususunda değerlendirme yapmak üzre kürsüye davet edelim
fenerli dedikleri de fenerin altyapısından firar edip başka yerde futbolu öğrenmeyi başarmış bir zat.
şikecilerin sanki kendilerinin futbola kazandırdıkları biriymiş gibi sahiplenmeleri çok komik

fenerli dedikleri de fenerin altyapısından firar edip başka yerde futbolu öğrenmeyi başarmış bir zat.
şikecilerin sanki kendilerinin futbola kazandırdıkları biriymiş gibi sahiplenmeleri çok komik
Aynen öyle yav adam fenerde kalmış olsa büyük ihtimal şu anki kariyerinin yanına bile yaklaşamazdı. Ama ben avrupada oynayan Türk futbolcuları fenerli gsli falan diye ayırt etmeyi doğru bulmuyorum

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün az bakabildim, yanındaki philips duvar gibi eleman, ozan gene birkaç fahiş hata yaptı ama en azından daha kararlı gibiydi. ama santraforu takip edip topu kesemezse arkasında büyük boşluk bırakıyor, onu ya en kötü faulle durdurmayı ya da o görevi philips veya dönünce işin ustası van dijk'a vermeyi düşünür klopp. tabii çok ender olarak sol stoper oynamasının da amatörlüklerde etkisi olabilir. liverpool'da kalıcı olabilir mi bilmiyorum ama almanya'da geçirdiği 2 boş yılın ardından klopp'la terim'in elinde başlattığı gelişimini nihayet sürdüreceği ortada. en kötü milli takımın 3. stoper adayı olarak çıkabilir bu süreçten. yolu açık olsun diyelim, her şeye rağmen.

Jürgen Klopp: Ozan Kabak zaten bildiğim bir ligin oyuncusuydu ama Galatasaray ve Fatih Terim isimleri onun için muazzam bir referans. Türkiye’nin en büyük kulübünün alt yapısından çıkması ve Türkiye’nin en iyi hocasının öğrencisi olması Ozan Kabak için büyük bir şans.

Jürgen Klopp: Ozan Kabak zaten bildiğim bir ligin oyuncusuydu ama Galatasaray ve Fatih Terim isimleri onun için muazzam bir referans. Türkiye’nin en büyük kulübünün alt yapısından çıkması ve Türkiye’nin en iyi hocasının öğrencisi olması Ozan Kabak için büyük bir şans.
Kolpa

bu ne kadar kolpa olsada Klopp çok seviyor....daha geleli 1 ayı yeni geçmiş yabancı genç bir oyuncuya zaman verilmeli...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt