Iyiki cekip gitmis buralardan. Yoksa forumdaki gibi hataya tahammulsuz taraftarlar tarafindan saatli bomba cop muamelesi gorup, daha gelisemeden linc yemesi muhtemeldi.
Tartismali penalti haricinde bugun iyiydi. Topla calim dripling atip golluk ara pasi da klasti. ( Topla arasi iyi olan, arayip da bulamadigimiz stilde stoperi kendi ellerimizle baskalarina verdik)

Çağlardan da merihden de potansiyel olarak önde bariz bi şekilde salmazsa son yılların en iyi yerli stoperi olacaktır tabi bir dikiş tutturmalı herhangi bir takımda ordan oraya ordan oraya olmaz öyle

Ozan - Çağlar tandemi daha güvenli duruyor, Merih'in oynadığı çoğu maçı izledim topla çıkışları çok zayıf ve müdahaleleri riskli.

Merih’ten daha iyi genel olarak konuşuyorum saf defansif performansını ele almıyorum

Merih balon yav oyun tarzı ve hırsıda etkili olabilir bunda

Merih balon felan degil. Ilginc derecede iyi idi yasina göre daha o Alanyaspor dönemlerinde bile 35 yasinda stoper rahatligi verip, gencliginin verdigi enerji ile oynuyordu.

Milli Takimda Ozan, Caglar, ve Merih´in oynamasi lüks bir durum. 4 sene önce euro 16da hakan balta, topal ikilisi vardi.

Merih'in o tugla tasi gibi ayaklariyla günümüzün futbolunda isi zor.

Merih balon felan degil. Ilginc derecede iyi idi yasina göre daha o Alanyaspor dönemlerinde bile 35 yasinda stoper rahatligi verip, gencliginin verdigi enerji ile oynuyordu.

Milli Takimda Ozan, Caglar, ve Merih´in oynamasi lüks bir durum. 4 sene önce euro 16da hakan balta, topal ikilisi vardi.
Gereksiz abartılıyor dedim kötü topçu demedim zaten son yılların en iyi stoper rotasyonunu yakaladık bundan kimsenin şüphesi olmaz sanırım ama gelgelelim ben kendisini diğer ikisinin gerisinde görüyorum.Teknik eksikliği ve bazen dengesizliği diğerlerinin gerisinde olmasında en büyük etken

Birde şu önceden Kaan ile arasında olan diyalogdan çıkan dedikodulardan dolayı kendisine mesafeliyim

Merih, modern Alpay gibi. Yerine göre çok da faydalı bir profil. Ozan daha farklı. Net bir karşılığı yok Türk futbolunda bence. Klopp ile uzun yıllar çalışır umarım.

Gereksiz abartılıyor dedim kötü topçu demedim zaten son yılların en iyi stoper rotasyonunu yakaladık bundan kimsenin şüphesi olmaz sanırım ama gelgelelim ben kendisini diğer ikisinin gerisinde görüyorum.Teknik eksikliği ve bazen dengesizliği diğerlerinin gerisinde olmasında en büyük etken

Birde şu önceden Kaan ile arasında olan diyalogdan çıkan dedikodulardan dolayı kendisine mesafeliyim

Hangi dedikodu ?

Balon demek söyle, benim icin balon mesela Ömer Toprak gibi bir oyuncudur, yada baska örnek de olabilir. Sadece iyi bir ligde oynadigi icin, bir oyuncuyu hemen gözünde büyütmek. Kaan Ayhan´da mesela gözümde cok özel bir oyuncu degil konusu acilmisken.

Bu senin fikrindir, bende Merih´i daha önde görüyorum. Hirsiyla liderligi ile tüm takimi atesleyebilen, o eski Milli Takimlari hatirlatan bir oyuncu tipi. Nerede görsem göreyim, Milli Takim, Süperlig, yada Italya Ligi, Sasulo, yada Juventus hep kalitesini belli etti. Hele Juventus´da bu yasta bir Türk olarak oynamak kolay degil, asiri güven gerekiyor yeteneklerine oynatmalari icin. Rekabet ettigi stoperler yaslari ilerlese de Bonucci, Chiellini gibi dünyanin en iyileri listesinde olmus stoperler.

Bu tabiki Ozan´a karsi bir tercih degil. Ozan belki uzun vadede daha da iyi olabilir, olmaz ayri bir konu. Ozan Kabak bence kötü bir kariyer tercihi yapti. Tecrübe kazandi, ama gelisim gösterdigini söyleyemem Almanya´da. Bizde 1-2 sezon daha kalip direk gitmesi zordu tabi Liverpool´a, sonuc olarak Almanya´daki performansi onun icin merdiven oldu. Liverpool´da oynamak icin bu performansi yetmez, üzerine koymasi gerekiyor. Herkez fit oldugunda su anki performansi yeterli degil, ancak Klopp kendisinde güveniyor.

Merih ozandan da çağlardan da iyi stoper çoğu kişi yazmış en büyük sıkıntı ayakları o konuda haklısınız.. ben takım kursam ilk sıraya Merihi yazarım her türlü..
Hepsinin yolu açık olsun

Geri
Üst Alt