süperb bi oyuncu. çılgınlar gibi arzuluyorum. at sağ stopere üff Davinson - Ozan arasındaki kanalda kuş uçmaz. tabii sakatlıktan geri gitmediyse. yoksa bundesliga izleyecek halimiz yok manyak değiliz

Sakatligindan dolayi sahaya cikamadi bu sene

Galatasaray, Ozan Kabak için 5 milyon euro vermeye hazır. Hoffenheim'ın talebi 7,5 milyon euro. (Milliyet)

Sakatliktan nasil doner bilmiyorum ama ucuza gelecekse gelsin. Hem yerli, hem altyapidan. Birazda olsa rahatlatir avrupa listesini

Galatasaray, Ozan Kabak için 5 milyon euro vermeye hazır. Hoffenheim'ın talebi 7,5 milyon euro. (Milliyet)
1 yıl kaldı sözleşmesi. Performansı ne durumda bilmiyorum ama OB oynatırım en kötü yedek bekletirim derse alırız bunu daha makul bonservisle. Yeni sezonda Türk topçu ihtiyacı var.

1 yıl kaldı sözleşmesi. Performansı ne durumda bilmiyorum ama OB oynatırım en kötü yedek bekletirim derse alırız bunu daha makul bonservisle. Yeni sezonda Türk topçu ihtiyacı var.
yedek durmayi kabul edecekse buyursun gelsin asla 11 stoperi olmaz

Altyapıdan yetişme kontenjanından yerli oyuncu Avrupa için kadro mühendisliğinde altın değerinde

Bizim Yunus dışında bu seviyede oyuncumuz yok

Ozan gibi evlatlarımızı alalım da sonra Avrupa maçlarında kadro darlığından yakınmayalım.

Sachez-Apo-Ozan 3lüsü rotasyonla gayet idare edebilir. Cuesta'yı yabancı sınırı sebebiyle sepetlememiz gerekli

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Cuestayi gonderip kulubeye cek dursun aslan gibi stoper liverpool gormus ve altyapimizdan cikmis adam

Sakatlik sorunu olmayan stoper az zaten bknz fbnin aldigi ufc ci bile o fizikle muzmini oynuyor

Ozan

Gelecek ve efsane olacak.

2000 kadrosunda yerli kalitemizi yakalamamız lazım.

Ozan-25
Yunus-25
Barış-25
Eren-25
Kutucu-25
Berkan-27
Kaan-30
Bardakçı-31
Günay-34

Ozan ve fazlası da lazım 2-3 tane de 20-26 yaş arası yerli gelmeli. Milli havuzda olan.

Geri
Üst Alt