- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Metehan'dan 2 yas büyük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 yıl kaldı sözleşmesi. Performansı ne durumda bilmiyorum ama OB oynatırım en kötü yedek bekletirim derse alırız bunu daha makul bonservisle. Yeni sezonda Türk topçu ihtiyacı var.Galatasaray, Ozan Kabak için 5 milyon euro vermeye hazır. Hoffenheim'ın talebi 7,5 milyon euro. (Milliyet)
yedek durmayi kabul edecekse buyursun gelsin asla 11 stoperi olmaz1 yıl kaldı sözleşmesi. Performansı ne durumda bilmiyorum ama OB oynatırım en kötü yedek bekletirim derse alırız bunu daha makul bonservisle. Yeni sezonda Türk topçu ihtiyacı var.
Anlıyorumsüperb bi oyuncu. çılgınlar gibi arzuluyorum. at sağ stopere üff Davinson - Ozan arasındaki kanalda kuş uçmaz. tabii sakatlıktan geri gitmediyse. yoksa bundesliga izleyecek halimiz yok manyak değiliz
Bernardonun gelmesini bekleyenlerden bu övgüyü almak gönlümü hos etti.mantıklı
enteresan
1 yıl kaldı sözleşmesi. Performansı ne durumda bilmiyorum ama OB oynatırım en kötü yedek bekletirim derse alırız bunu daha makul bonservisle. Yeni sezonda Türk topçu ihtiyacı var.
Ilk 11 icin fazla riskli olurdu fakat yedek klubesine uygun bir topcu. Zamanla alisir1 senedir top oynamiyor. Caprazlar gitmis.