44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala alengir hala filifot peşinde bir BPL...

Şaşırdık mı...

Tabi ki hayır...

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Alpay Asma ,
sakın strateji yapayım deme bak benide yakarsın :D ,,
o bahsettiğimiz meşhur kliple katılırsam maalesef feyk hesap açmak zorunda kalacağım kesindir çünkü IP ban yerim kesinlikle :asd22:

Tarz değiştirdim her yarışma da olduğu gibi ama puanlamada değiştirmem. :D

O şarkının katılabileceği bir yarışma yapacağız abi inşallah. :oley: 'ESC NÜ' formatı üzerinde durmak lazım, esas baldırı o zaman görürüz.

Hala alengir hala filifot peşinde bir BPL...Şaşırdık mı...Tabi ki hayır... GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ağabey senin kedi sevgini kullanıyorlar. Vallahi üzülüyorum. Sen ki; yaratıcı, emekçi bir insansın bu elitistlerin arasında ne işin var çözemedim gitti.

Tarz değiştirdim her yarışma da olduğu gibi ama puanlamada değiştirmem. :DO şarkının katılabileceği bir yarışma yapacağız abi inşallah. :oley: 'ESC NÜ' formatı üzerinde durmak lazım, esas baldırı o zaman görürüz.
Sen beni dinle değiş şu kullanıcı adını. Faydasını göreceksin. Yarışma sonrası düzeltirsin tekrar.

Ağabey senin kedi sevgini kullanıyorlar. Vallahi üzülüyorum. Sen ki; yaratıcı, emekçi bir insansın bu elitistlerin arasında ne işin var çözemedim gitti.

Hayır sonradan lobimize girenleri girmek isteyenleri kafalama çalışmalarınizi anlıyorum da direkt kurucusuna sarkma nedir be kardeşim :D

Şarkısını göndermeyen kaldı mı

Hayır sonradan lobimize girenleri girmek isteyenleri kafalama çalışmalarınizi anlıyorum da direkt kurucusuna sarkması nedir be kardeşim :D

Bugünkü yenilgi ağır geldi ağabey, şirazesi kaydı :D

Sarkisini gondermeyen son 1 kisi kaldi.

@
Barış Savaş

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt