- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.757
- 2.868
Ahahhahah efsane olurAlpay acilen bak bu yana. Kullanıcı adını değiştiriyorsun kardeşim. B. Alpay Asma yapıyorsun. Birde öyle deneyelim. Hadi göreyim seni![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahhahah efsane olurAlpay acilen bak bu yana. Kullanıcı adını değiştiriyorsun kardeşim. B. Alpay Asma yapıyorsun. Birde öyle deneyelim. Hadi göreyim seni![]()
satisfekşın gibi soft şeylerle işi olmaz Bal Porsuklarının !Satisfaction mı geliyor yoksa![]()
Ahahhahah efsane olur![]()
![]()
satisfekşın gibi soft şeylerle işi olmaz Bal Porsuklarının !![]()
satisfekşın gibi soft şeylerle işi olmaz Bal Porsuklarının !![]()
@Alpay Asma ,
sakın strateji yapayım deme bak benide yakarsın,,
o bahsettiğimiz meşhur kliple katılırsam maalesef feyk hesap açmak zorunda kalacağım kesindir çünkü IP ban yerim kesinlikle :asd22:
Ağabey senin kedi sevgini kullanıyorlar. Vallahi üzülüyorum. Sen ki; yaratıcı, emekçi bir insansın bu elitistlerin arasında ne işin var çözemedim gitti.Hala alengir hala filifot peşinde bir BPL...Şaşırdık mı...Tabi ki hayır... GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Fener Balı mı Melez Baldırı mı?O B'de bir şey var birader. Okunmuş üflenmiş Baldır o. Ayberk durumu tespit etti.
Sen beni dinle değiş şu kullanıcı adını. Faydasını göreceksin. Yarışma sonrası düzeltirsin tekrar.Tarz değiştirdim her yarışma da olduğu gibi ama puanlamada değiştirmem.O şarkının katılabileceği bir yarışma yapacağız abi inşallah.
ley: 'ESC NÜ' formatı üzerinde durmak lazım, esas baldırı o zaman görürüz.
İkisini karıştır ortaya nasıl bir melez çıkıyor düşün artıkFener Balı mı Melez Baldırı mı?![]()
Ağabey senin kedi sevgini kullanıyorlar. Vallahi üzülüyorum. Sen ki; yaratıcı, emekçi bir insansın bu elitistlerin arasında ne işin var çözemedim gitti.
Masal anlatmayın Murat Bey, ciğerini biliyoruz biz BPL üyelerinin, hepiniz harıl harıl klasik arıyorsunuz şu an youtube' da![]()
İkisini karıştırınca uzaklardan Arda ağabey'i görür gibi oluyorumİkisini karıştır ortaya nasıl bir melez çıkıyor düşün artık![]()
![]()
Hayır sonradan lobimize girenleri girmek isteyenleri kafalama çalışmalarınizi anlıyorum da direkt kurucusuna sarkması nedir be kardeşim
GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sen beni dinle değiş şu kullanıcı adını. Faydasını göreceksin. Yarışma sonrası düzeltirsin tekrar.
O işi bir tek adminler yapabiliyor abi. Yoksa bir denemediğim o kaldı cidden.![]()