44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özelden mi konuşsak. :)

Maybe ile bu yarışma katılmayı 2 kez değiştirdikten sonra akıl edip, onda da pat diye patlattığım için ben de kendime kızdım. Sonuçta bana da zararı dokundu. :)

Göndermiş olsaydım, kimse alamazdı seni elimden. Kız arkadaşımın şarkısı Maybe :D

45' te Sandman tarzı bir şey göndereceğim. Şansı olur mu bilmiyorum ama o şarkıyı göndermek istiyorum. Bu gece yarışmasında göndermek istemedim. :)

Alpay çok kafaya takıyorsun bu mevzuyu :) İşin goy goy kısımını bir kenara bırakırsak, Arda Ağabey'in katıldığı yarışmalarda ikinci olmaya falan üzülmek yersiz. Zira kendisinin bir kaç avantajı var. Evvela kendi zevk haznesi kapsamındaki kaliteli çalışmaları buluyor. Ve genel anlamda bu şarkıların çoğunluğu herkesi bir yerden yakalıyor. Ayrıca müzik kültürü de gelmiş bir insan (Rock&Metal cahili olması kısımını burada es geçiyorum :D) olduğu için bu işi tereyağından kıl çeker gibi yapıyor. Senin de ciddi müzik kültürün var ama Arda ağabey ile aranızdaki en derin fark Arda ağabeyde var olan özgüven. Eğer o bir şarkıyı tutmuşsa, ona inanmışsa, üzerinde çok fazla düşünmeden, tak gönderiyor. Sen ise Mehmet'in teknolojik aletlerde yaşadığı kararsızlığı şarkılarda yaşıyorsun. Bir nevi kendine ket vuruyorsun ve içinden geleni yapamadığın ve tüm katılanları düşünerek hareket ettiğin için sıkıntı yaşıyorsun.

Bize gelirsek biraz önce mevzusu geçtiği için örnekleyeyim. Ben Janis Joplin'i çok severim. Lakin hiç bir şarkısını bugüne kadar göndermedim. Yarışmada farklı renkler olsun isteyen tayfa oluyoruz biz biraz. Kulağa biraz aşinalık vermeye çalışıyoruz. Gerek ben, gerek Ayberk, gerekse Yiğit kendimizce değerli bulduğumuz Rock&Metal şarkılarla giriyoruz. Biz pek vizyon yarışmacısı değiliz misyon yarışmacısıyız. :D Buradaki goy goyu sevdiğimiz için ve en önemlisi Arda ağabey ile uğraşmak büyük zevk olduğu için bodoslama dalıyoruz olaya :D Bence biraz kararlı olup, kendini rahat bırakırsan önümüzdeki bir kaç yarışma Arda ağabeyi geçme şansın var. Maçlara şampiyonluk baskısı altında çıkmayı bırak yahu :D

Son düzenleme:
Ulan rock şarkılara puan veresim var, kapatıp yatsam mı, hiç sağlıklı bir durum değil :D

042f6795e03793328661fad8424a7536.jpg
Sağlığına Ozan :)Sent from my iPhone using Tapatalk
Eyvallah ağabeyim bilmukabele.

Göndermiş olsaydım, kimse alamazdı seni elimden. Kız arkadaşımın şarkısı Maybe :D

45' te Sandman tarzı bir şey göndereceğim. Şansı olur mu bilmiyorum ama o şarkıyı göndermek istiyorum. Bu gece yarışmasında göndermek istemedim. :)

Maybe'yi burada daha önce 4-5 defa daha paylaştım müzik başlığında da. 1 kişi bile like vermemişti. :)

Dedim sonuncu yaparlar burada herhalde bunu ama seveni çokmuş yahu.

Maybe'yi burada daha önce 4-5 defa daha paylaştım müzik başlığında da. 1 kişi bile like vermemişti. :)

Dedim sonuncu yaparlar burada herhalde bunu ama seveni çokmuş yahu.
Birşeyi düzeltelim :D Ben puan verirdim ama öyle çok yüksek bir puan vermeyebilirdim Alpay'ım :asd22: Ben onu cidden Arda Ağabey'in şarkısı çıktı diye söyledim kıllık olsun maksat :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt