- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.759
- 2.868
Megadeth ne iyi gidiyor değil mi bu saatlerdeGece güzel uyuyasım pek yok. Beynimin en sağlıklı çalıştığı saatler![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Megadeth ne iyi gidiyor değil mi bu saatlerdeGece güzel uyuyasım pek yok. Beynimin en sağlıklı çalıştığı saatler![]()
Yazma, Maybe' ye kızdım gerçekten![]()
Megadeth ne iyi gidiyor değil mi bu saatlerde![]()
![]()
AbartmayalımBu saatlerde Ankaralı Turgut bile gider be![]()
Özelden mi konuşsak.
Maybe ile bu yarışma katılmayı 2 kez değiştirdikten sonra akıl edip, onda da pat diye patlattığım için ben de kendime kızdım. Sonuçta bana da zararı dokundu.![]()
Sen UFO görmeyi bekliyorsan daha çok beklersin AyberkAh be ah bir UFO göremedik ya ona yanarım @Erman Türker
Eyvallah ağabeyim bilmukabele.Sağlığına Ozan![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ağabey sakın uyuma. Hemen puanlamanı yap. Seviyoruz seniUlan rock şarkılara puan veresim var, kapatıp yatsam mı, hiç sağlıklı bir durum değil![]()
Göndermiş olsaydım, kimse alamazdı seni elimden. Kız arkadaşımın şarkısı Maybe![]()
45' te Sandman tarzı bir şey göndereceğim. Şansı olur mu bilmiyorum ama o şarkıyı göndermek istiyorum. Bu gece yarışmasında göndermek istemedim.![]()
Daha 10 dakika önce baldırcı diyordun OzanAğabey sakın uyuma. Hemen puanlamanı yap. Seviyoruz seni![]()
Ağabey sakın uyuma. Hemen puanlamanı yap. Seviyoruz seni![]()
Sen UFO görmeyi bekliyorsan daha çok beklersin Ayberk![]()
![]()
Maybe'yi burada daha önce 4-5 defa daha paylaştım müzik başlığında da. 1 kişi bile like vermemişti.
Dedim sonuncu yaparlar burada herhalde bunu ama seveni çokmuş yahu.
Birşeyi düzeltelimMaybe'yi burada daha önce 4-5 defa daha paylaştım müzik başlığında da. 1 kişi bile like vermemişti.
Dedim sonuncu yaparlar burada herhalde bunu ama seveni çokmuş yahu.
Birşeyi düzeltelimBen puan verirdim ama öyle çok yüksek bir puan vermeyebilirdim Alpay'ım :asd22: Ben onu cidden Arda Ağabey'in şarkısı çıktı diye söyledim kıllık olsun maksat
![]()
![]()
Güneşi görmüştür oHaktan'ı gördüm 3-4 sene evvel Kuşadası'na gelmiş, gerizekalı orda bile gözü gökyüzünde. Artık 40 derece sıcakta, açık gökyüzünde ne görmeyi umuyorsa mal![]()