44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hard rock şarkılarla yarışmaya girmeyi çoktan bırakmıştım zaten ağabey :D Lakin diğerleri pek değişecekmiş gibi durmuyor :asd22:

Bu sayede seni, Murat'ı ve Alpay'ı unutup bizim şarkılara odaklanacaklar. Bir gölge gibi sızacaksınız kürsüye. Hiç kimse ne olup bittiğini anlayamadan şampiyonluğu bize getireceksiniz :D

Unforgiven gönderdiniz de puan mı vermedik arkadaş :D
Daha güzellerini gönderdik ama hard rock metal önyargısı bu forumun iliklerine işlemiş :D Bu arada unforgiven'ı bizden puan alabilmek için gönderdin ağabey çok beğendiğinden olduğunu düşünmüyorum açıkçası :D

Consept var mı arkadaşlar yazılan mesajları okumadan direkt yazdım aceleyle kaçırmıyım bu sefer de diyerek :D

Daha güzellerini gönderdik ama hard rock metal önyargısı bu forumun iliklerine işlemiş :D Bu arada unforgiven'ı bizden puan alabilmek için gönderdin ağabey çok beğendiğinden olduğunu düşünmüyorum açıkçası :D

Ben sevmediğim hiç bir şarkıyı yarışmalara göndermem pörsük kardeş :D

Consept var mı arkadaşlar yazılan mesajları okumadan direkt yazdım aceleyle kaçırmıyım bu sefer de diyerek :D

7-8-10 ve 12 puanlarını Rock&Metal parçalara verirsen sıkıntı olmaz. Gerisi senin özgür iradene kalmış Şimdiden teşekkür ederiz Aykut. :D

Iyi geceler abilerimiz ve kardeşlerimiz sabah bir Eurovision yıldızı gibi uyanacagim

Bu sayede seni, Murat'ı ve Alpay'ı unutup bizim şarkılara odaklanacaklar. Bir gölge gibi sızacaksınız kürsüye. Hiç kimse ne olup bittiğini anlayamadan şampiyonluğu bize getireceksiniz :D
mwbdpf.jpg

:D :D

Bu sefer cidden ilk 3'e girmesi gereken şarkıyla katıldım, eğer ilk 3'e giremezse o şarkı, vallahi de billahi de ESC off olur :D

Bu tepkiler hep dizginlemeye çalıştığın içindeki baskın porsuk genlerinin tezahürü, sende farkındasın değil mi durumun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt