44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarkimi yolladim. Listeyi yarin görürüm artik, gözleri zor acik tutuyorum. Herkeze iyi geceler

Yarışmaya katılamayanlar üzülmesin yarın 45. düzenlenir gibi geliyor bana :D

Ne yapayım ne yapsam olmuyor. :D

Bir yol gösterin. Rock denedik olmadı, klasik denedik olmadı. Eskilerden denedik yine olmadı, efsanelerden denedik olmadı. :D

Zihnini boşalt. Şampiyonluk hedefleme sal gitsin. Bundan kötüsü olmaz :D

Bre vicdansızlar; değersizleştirme operasyonu da bir yere kadar. Tutturmuşsunuz bir baldır gidiyor... Nochenka sıralamanın sağ tarafında yer aldı, siz hala baldır diyorsunuz.
https://www.youtube.com/watch?v=1-XvdglSu6c

Son düzenleme:

Bir yol gösterin. Rock denedik olmadı, klasik denedik olmadı. Eskilerden denedik yine olmadı, efsanelerden denedik olmadı. :D

Yol belli, kedi lobisine transfer olduğun gün alırsın 5. şampiyonluğu, yoksa daha çok beklersin :D

Alpay, Tuncay imza bölümüne kedi lobisi resmi koymuş. Hemen bizim lobinin armasını ekle imzana. Algı yönetimi yapıyorlar :D

B
(aldır). Arda Aycan ağabey B kısaltmasında aslında gizlemiş anahtarı :D

Alpay Asma ,
sakın strateji yapayım deme bak benide yakarsın :D ,,
o bahsettiğimiz meşhur kliple katılırsam maalesef feyk hesap açmak zorunda kalacağım kesindir çünkü IP ban yerim kesinlikle :asd22:

@Alpay Asma ,
sakın strateji yapayım deme bak benide yakarsın :D ,,
o bahsettiğimiz meşhur kliple katılırsam maalesef feyk hesap açmak zorunda kalacağım kesindir çünkü IP ban yerim kesinlikle :asd22:

Puan vermeden evvel ciddi düşünün. Şarkıları tahmin etmeye çalışın. Salla pati puan vermeyin beyler. Sonra patilere geliyoruz :D

Satisfaction mı geliyor yoksa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt