Deniz Aslan
Parçalı Üye
- 21 Ocak 2010
- 3.490
- 177
- 1.283
Sarkimi yolladim. Listeyi yarin görürüm artik, gözleri zor acik tutuyorum. Herkeze iyi geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet kesinlikle, akıllanmayacak![]()
Ne yapayım ne yapsam olmuyor.
Bir yol gösterin. Rock denedik olmadı, klasik denedik olmadı. Eskilerden denedik yine olmadı, efsanelerden denedik olmadı.![]()
Her yarışmada trafolara pisi pisi girerse olmaz tabi kiNe yapayım ne yapsam olmuyor.
Bir yol gösterin. Rock denedik olmadı, klasik denedik olmadı. Eskilerden denedik yine olmadı, efsanelerden denedik olmadı.![]()
Yarışmaya katılamayanlar üzülmesin yarın 45. düzenlenir gibi geliyor bana![]()
Bre vicdansızlar; değersizleştirme operasyonu da bir yere kadar. Tutturmuşsunuz bir baldır gidiyor... Nochenko sıralamanın sol tarafında yer aldı, siz hala baldır diyorsunuz.
https://www.youtube.com/watch?v=1-XvdglSu6c
Bre vicdansızlar; değersizleştirme operasyonu da bir yere kadar. Tutturmuşsunuz bir baldır gidiyor... Nochenko sıralamanın sol tarafında yer aldı, siz hala baldır diyorsunuz.
https://www.youtube.com/watch?v=1-XvdglSu6c
Hala çözemedin işi Melez Baldırı olacak Melez![]()
Yarışmaya katılamayanlar üzülmesin yarın 45. düzenlenir gibi geliyor bana![]()
Gülme kaslarım iflas etti artık yeterrr!!Aynen Arda ağabey kaybedince hemen yeni yarıştırma yaptırır. Katılıyorum kardeşim![]()
B(aldır). Arda Aycan ağabey B kısaltmasında aslında gizlemiş anahtarı![]()
Alpay acilen bak bu yana. Kullanıcı adını değiştiriyorsun kardeşim. B. Alpay Asma yapıyorsun. Birde öyle deneyelim. Hadi göreyim seni![]()
@Alpay Asma ,
sakın strateji yapayım deme bak benide yakarsın,,
o bahsettiğimiz meşhur kliple katılırsam maalesef feyk hesap açmak zorunda kalacağım kesindir çünkü IP ban yerim kesinlikle :asd22: