- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.759
- 2.868
Ozan Bey'den mikserlik hareketlerUvvv çok sertŞimdi çocuk 5 dakika geç dönecek ki, yandı ki ne yandı ahahahhaa
Yalan değil belli bir süre cevap alamazsam Tuncay'ın gelen kutusu alev alabilir :2aloh1:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan Bey'den mikserlik hareketlerUvvv çok sertŞimdi çocuk 5 dakika geç dönecek ki, yandı ki ne yandı ahahahhaa
Ozan Bey'den mikserlik hareketler
Yalan değil belli bir süre cevap alamazsam Tuncay'ın gelen kutusu alev alabilir :2aloh1:
Playlist dinledim, ilk 3 garanti elhamdilullah
SM-T800 cihazımdan gönderildi
Aldıysam ne mutlu banaTahmin ettiğim şarkı ise 10 puan aldın benden![]()
Mehmet'e ben de puan vermiş olabilirimTahmin ettiğim şarkı ise 10 puan aldın benden![]()
Teşekkür ederim hiç üzerin zaten sana kadar, allah var bende iyi çalışıyorum sana... az sol tarafa
Zaten bu rockçı tayfa şampiyon olamıyor yüksek puanları bunlara vereyim mantığı ile hard rock şarkılara döşemiş puanları abimiz belliPuanları gönderdim. Kendi puanlamamdan rahatsızım :asd22:
Puanları gönderdim. Kendi puanlamamdan rahatsızım :asd22:
Bu nedir arkadaş tabletler mesaj yazmanın da fayda var
Zaten bu rockçı tayfa şampiyon olamıyor yüksek puanları bunlara vereyim mantığı ile hard rock şarkılara döşemiş puanları abimiz belli![]()
![]()
Böyle giderse sana dadanacağım illallah diyeceksinArda ağabeyden güzel haberi aldığıma göre huzur içinde uyuyabilirim
Cümleten iyi geceler. Erman, uslu dur özel mesaj kutularına dadanma yineBal kovanına dadanmak bizim işimiz
![]()
Tablet kendi kafasına göre tamamlıyor kelimeleriVar böyle dönemler, hiç bir şey inşaat ama anket baş bilmeniz gerekir Barcelona futbol kalitesinde bir modeldir! Ne diyon?![]()
İyi o zaman ben kesin 2-3 puan almışımdır bu seferÇok beklersin![]()
Böyle giderse sana dadanacağım illallah diyeceksin![]()
![]()
İyi o zaman ben kesin 2-3 puan almışımdır bu sefer![]()
Senden 2-3 puan gelse ben bu şampiyonluğu alırım ağabey2-3 puan için seni kırmayız, bakarız![]()
Biz aramızda takılırız öyle mikserliğin lüzumu yokEn büyük tehdit bu olsa gercek
Diyene bakBiz aramızda takılırız öyle mikserliğin lüzumu yok![]()